Havlíčkův Brod – Jablonec n/N 3:0 (kon.) | HC Boskovice – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Pátek 26.09.2014, 17:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    55:54
    Oboustranné vyloučení, i když musím říci, že ze strany hostujícího hráče to bylo trošku netaktické. Jablonecký Daniel Novotný (JBL) dostává trest za hrubost a Havlíčkobrodský Jan Vacek (HBR) za vražená na hrazení.
     
    41:44
    Tu teď budou moci vykuchtit v přesilovce, jelikož za katr je poslán jablonecký Ondřej Vodseďálek (JBL), jemuž je jeho dnešním třetím trestem hákování.
     
    39:18
    Jablonec se vlastní chybou připravuje o možnost přesilovky. Hráčská lavice inkasuje trest pro příliš mnoho hráčů na ledě, který odpykává Roman Švík (JBL).
     
    38:28
    Celek zpod Jizerských hor si teď dokonce zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici již "slajduje" Lukáš Křížek (HBR), který na modré podrazil protihráče.
     
    25:52
    A nápor domácích borců bude pokračovat, jelikož budou hrát přesilovou hru. Obranným faulem se provinil Ondřej Vodseďálek (JBL), jenž podrazil soupeře.
     
    19:17
    Rebelové, pokud se jim nepovede dát gól, dohrají třetinu v přesilovce. Vlci špatně střídali a jsou potrestáni menším trestem. Trest odpyká Petr Majstr (JBL).
     
    15:18
    Rebelové již hráli v plném počtu, když přišel faul a budou to oni, kdo si teď zahraje početní výhodu. Potrestán je Ondřej Vodseďálek (JBL) za faul kolenem.
     
    13:01
    Trochu zbytečné vyloučení Vojtěcha Veverky (HBR) za napadení. Petr Majstr se nedostal k puku, jenž Kekula ukryl pod lapačkou po odrazu od zadního hrazení. Brodský hráč do něj pak strčil a je vyloučen.
     
    08:29
    Vlci bojovali o puk v rohu útočného pásma, kde si držením protihráče pomohl Jiří Benák (HBR), který tak oslabuje svůj celek.
     
    02:34
    Havlíčkův Brod zatlačil a v rohu pásma přišel faul. Na svědomí jej měl Vlk Andreas Kubíny (JBL), jenž se provinil podražením.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 17. Kraučuk (Abbrent, Suchý), 24. Michálek (Beran), 25. Cejpek (Benák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Vacek, Suchý "A", Bancíř, Lacina, Benák, Kopic – Veverka, Kraučuk, Abbrent, Cejpek "C", Michálek, Beran, Křížek, Vlach, Hendrych.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hrstka (Halamka) – Kalina, Glos "C", Kubíny, Štoček, Velechovský, Opočenský, Vodseďálek – Wieser, Švík, Král "A", Hošek, Novotný, Hochman, Majstr, Hrubant, Kvapil.
    Trenér: Jindřich Zeman.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Petr Kotlík, Roman Zídek
    bahis siteleri