Vyšehrad – Meteor 3:2 (kon.) | Admira Praha – Jirny 3:1 (kon.) | Čáslav – Bohem. Pr. 1:3 (kon.)
Štěchovice – Union 2013 2:3 (kon.) | Benešov – Chrudim 0:1 (kon.) | Zápy – Vltavín 1:0 (kon.)
konec
FC Slavoj Vyšehrad
3:2 (2:1)
FK Meteor Praha VIII
Neděle 28.09.2014, 10:15 • Amex Arena, Vyšehrad • Česká fotbalová liga
    KOLAŘÍK - 3:2
     
    71
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Dlouhý centr z přímého kopu z pravé strany tečoval jeden z domácích hráčů, na zadní tyči si pak naběhl PETR KOLAŘÍK, od kterého se se štěstím odrazil míč do branky. Je ale možné, že posledním hráčem, který se dotkl balonu, byl hostující Vojtěch Engelmann.
    HAVEL - 2:2
     
    48
    Meteor právě vstřelil branku!
    Hned na úvod druhé půle je vyrovnáno! Za obranu domácích se dostal MILAN HAVEL, Mokrohajský dobře vyběhl, ale oblouček k levé tyči už zastavit nedokázal.
    NERAD - 2:1
     
    42
    Meteor právě vstřelil branku!
    Meteor ještě před poločasem snižuje na 1:2! Kadlec prošel do vápna z pravé strany a od brankové čáry poslal přihrávku na malé vápno. Tam střílel Minárčik, proti němu se ale ještě vytáhl gólman Mokrohajský. Prudkou střelu ale vyrazil jen před sebe, kde do odkryté sítě dorážel PETR NERAD.
    NOSEK - 2:0
     
    13
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Domácí už vedou 2:0 po akci, která určitě potěšila oko fotbalového diváka! K odraženému balonu se po rohu dostal Schön, nacentroval ho na velké vápno, tam se do míče opřel TOMÁŠ NOSEK a z voleje se trefil přesně k tyči!
    JUKL - 1:0
     
    9
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    V úvodu zápasu byl jasně lepší Meteor, do vedení jde ale domácí Vyšehrad! Střelou z šestnácti metrů na zadní tyč se prosadil RICHARD JUKL!

    Vojtěch Raiman

    Branky: 9. Jukl, 13. Nosek, 71. Kolařík – 42. Nerad, 48. Havel

    Karty:   16. Kolařík (VYS), 27. Schön (VYS), 88. Mokrohajský (VYS) – 31. Minárčik (MET), 44. Ptáček (MET), 65. Tenkl (MET), 86. Nerad (MET)


    FC Slavoj Vyšehrad: Mokrohajský – Kratochvíl (50. Ansuma), Kolařík, Hedrych (C), Kočí (87. Hanuš), Kabele (90+1. Čížek), Stejskal, Jukl (50. Mojdl), Kalaš (55. Smolák), Nosek, Schön
    Náhradníci: Smolák, Ansuma, Mojdl, Just, Hanuš, Čížek, Procházka

    FK Meteor Praha VIII: Michňa – Moudrý, Ptáček, Kadlec (85. Ludvík), Pilík (62. Tenkl), Kalina, Minárčik (82. Boruta), Štefan (C) (81. Čonka), Havel (69. Hrdina), Engelmann, Nerad
    Náhradníci: Boruta, Pikous, Hrdina, Čonka, Ludvík, Tenkl, Dočekal

    Rozhodčí: Cupl – Janoch, Kubec
    bahis siteleri