Vítkovice – SaiPa 1:3 (kon.) | Tappara – Třinec 5:1 (kon.) | Kuopio – Växjö 1:3 (kon.)
IFK Helsinky – Skellefteå 5:3 (kon.) | Rauma – Luleå 2:0 (kon.) | Vienna Capitals – Zürich 5:3 (kon.)
Villach – Frölunda 1:7 (kon.) | Zlín – Eisbären 4:2 (kon.) | Ingolstadt – Zug 3:2 (po pr.)
Salzburg – Kloten 7:1 (kon.) | SønderjyskE – Krefeld 4:5 (kon.) | Hamburg – Nottingham 6:0 (kon.)
Ženeva – Briançon 5:1 (kon.) | Fribourg – Djurgården 3:1 (kon.) | Stavanger – Bern 5:2 (kon.)
Bolzano – Pardubice 4:3 (kon.) | Linköping – TPS 1:2 (kon.) | HV71 – JYP 0:3 (kon.)
konec
SønderjyskE Ishockey
4:5 (0:2, 3:1, 1:2)
Krefeld Pinguine
Úterý 07.10.2014, 19:30 • SE Aréna, SønderjyskE • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    SønderjyskE se dostalo před branku a zatlačilo. Gólman Patrick Klein podržel kotouč na své hrudi a domácí si berou time-out a odvolávají Jona Lee-Olsena z branky!
     
    58:00
    Domácí ještě žijí. Na lavici hanby je odeslán Steve Hanusch (KRE), který je vyloučen za nedovolené bránění. Velká šance pro domácí...
    Norman HAUNER - 4:5
     
    57:48
    Krefeld Pinguine právě vstřelili branku!
    Chytrost hostujícího střelce teď posílá Krefeld zpět do vedení! Ištván Sofron nechal ve středním pásmu puk Christianu Kretschmannovi, který předal kotouč na modré číhajícímu NORMANU HAUNEROVI, jenž na pravém kruhu napřáhl. zavřel oči a dělovkou na zadní tyč pokořil zbytečně se natahujícího Jona Lee-Olsena. Asistence: Christian Kretschmann a Ištván Sofron.
     
    57:16
    Šance na obou stranách! Patrick Asselin je dnes k nezastavení a dostal se do další šance. Po nahození z pravého křídla se dostal mezi kruhy k puku, ale puk tečoval jen deset čísel vedle. Na druhé straně se prokličkoval před Lee-Olsena Daniel Pietta, avšak jeho zakončení backhandem si na bližší tyči maskovaný muž SønderjyskE pohlídal!
     
    56:01
    Krásným sólem se prezentoval Mads Bodker, který se procpal přes tři hráče a backhandem se snažil zasunout puk za Patricka Kleina, jenž se ale roztáhl na brankové čáře a připsal si fantastický zákrok svým levým betonem!
     
    52:44
    Kyle Sonnenburg se snažil backhandem pokořit Lee-Olsena, ale ten si na jeho zakončení z brankoviště pohlídal betonem. Následně jsou za hrubost vyloučeni Anders Overmark (SON) a Martin Schymainski (KRE).
    Patrick ASSELIN - 4:4
     
    49:51
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Máme tu hattrick a srovnání skóre na 4:4! Nádherné utkání plné gólů. Toto se musí divákům v SE Aréně líbit. Tyler Gotto rozjel z pozice obránce celou akci. Po něm převzal kotouč Cory Quirk, jenž přiklepl PATRICKU ASSELINOVI, který si najel z pravého kruhu blíže na střed a ranou na zadní tyč obstřelil Kleinovu vyrážečku! Asistence: Cory Quirk a Tyler Gotto.
     
    47:55
    Krefeld se bude muset bránit. Na lavici hanby je poslán za hákování Daniel Pietta (KRE).
    Ištván SOFRON - 3:4
     
    47:25
    Krefeld Pinguine právě vstřelili branku!
    Tučňáci se dostávají do vedení a znovu to byl gól, za nějž si zaslouží pochvalu kompletní útočné trio. Ve středním pásmu poslal Herberts Vasiljevs kotouč na pravé křídlo rozjetému Andreasi Driendlovi, který se dostal až před brankáře Lee-Olsena. Zde posunul vedle sebe pod hokejkou obránce na IŠTVÁNA SOFRONA, který už nemohl minout prázdnou klec! Asistence: Andreas Driendl a Herberts Vasiljevs.
     
    43:57
    Fantastický Patrick Klein udržel vyrovnaný stav! Kim Lykkeskov se dostal na brankovišti ke kotouči, ale zboku si na hostujícího muže s maskou nepřišel. Touš se ale dostal na brankvoiště, kde se jej snažil dorazit Patrick Asselin, leč tomu sebral Klein hattrick bleskovým přesunem (nebo spíše posunem na brankové čáře). Gólman Krefeldu následně vsedě zaklapl betony a puk mezi nimi podržel!
     
    42:00
    Ohromná chyba domácího obránce! Ten chtěl poslat z levého křídla křížem na druhou stranu, ale na středu našel pouze hůl stínujícího Adama Courchaina, jenž se tak ocitl zcela sám před Jonem Lee-Olsenem, kterého se snažil pokořil rychlou střelou forehandem na zadní tyč, ale domácí muž s maskou vytáhl fantastický zákrok vyrážečkou!
     
    39:47
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Domácí mužstvo předvedlo další hokejovou lahůdku! Na levém křídle vybojoval kotouč Nick Dineen, jenž si rychle sjel blíže k brance, Patrick Klein zaklekl proti případné střele, ale domácí útočník poslal bleskový centr ke druhé tyči, kde doklepl do prázdné brány na zadní tyč sprintující THOMAS SPELLING, jenž vyrovnal na 3:3! Asistence: Nick Dineen.
     
    39:17
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku a snižují na 2:3! Cory Quirk poslal z levého křídla nahrávku před brankoviště, kde ukázal svůj instinkt střelce PATRICK ASSELIN, jenž na nic nečekal a z první napálil puk za záda marně se přesouvajícího Patricka Kleina. Asistence: Cory Quirk.
     
    38:10
    Ištván Sofron (KRE) se až příliš ostře opřel do protihráče a za hrubost je poslán na trestnou lavici. Krefeld bude hrát v oslabení.
     
    37:49
    Krefeld Pinguine právě vstřelili branku!
    Další branka jako vystřižená z učebnice ledního hokeje! Daniel Pietta vybojoval puk na levém křídle, posunul jej na rozjetého Martina Schymainského, který se dostal na úroveň brankoviště, kde křižným pasem našel hůl zcela volného ADAMA COURCHAINA, jenž potvrdil svou pověst střelce a zametl puk do odkrytého místa za Lee-Olsenem! Asistence: Martina Schymainski a Daniel Pietta.
     
    33:31
    Nicolas St. Pierre (KRE) nyní zachránil svůj tým od pohromy. Nahození Patricka Asselina mohl dorážet do poloodkryté svatyně Kim Lykkeskov, avšak byl zahákován právě explzeňským hráčem.
     
    32:01
    SønderjyskE mělo šanci na srovnání! Henrik Nielsen se utrhl a ujížděl sám na brankáře. Z levého křídla si sjel až na brankoviště, natáhl si maskovaného muže Krefeldu, avšak společně s jeho betonem přehodil i horní tyč!
     
    29:11
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    V SE Aréně je srovnáno! A že to byla parádní akce v podání švédského útočníka PATRICKA ASSELINA! ASSELIN vybojoval ve spolupráci s Jonasem Rene Hansenem kotouč, první jmenovaný se dostal do samostatného úniku po pravém křídle, natlačil se před Kleina, kterému naznačil pohyb doleva, což mu maskovaný muž Krefeldu "spolkl i s navihákem" a pro domácího borce pak nebyl problém přehodil jeho beton a zakončit přesně pod horní tyč. Bez asistence.
     
    26:51
    Krefeld se dostal na levém křídle ke střele, kterou ale udržel Lee-Olsen v rukavici. Steffen Frank (SON) následně putuje na lavici hanby za vražení na hrazení.
     
    21:28
    Kim Lykkeskov se objevil v další velké šanci! Tentokrát ujížděl po levém křídle sám, sjel si blíže ke středu, avšak betony vynikajícího Patricka Kleina nepřekonal. Maskovaný muž hostů si na jeho backhand výtečně počíhal!
     
    18:21
    Přesilovka pro SønderjyskE. V souboji o puk v útočném pásmu se přílišnou tvrdostí prezentoval Andreas Driendl (KRE), který je vykázán za hrubost.
     
    17:19
    Mohlo být sníženo! Patrick Asselin ujel po levém křídle, které si Krefeld nedostatečně hlídá, na kruhu vypálil, avšak pohotový Patrick Klein vyrazil jeho střelu do mezikruží. Zde čekal na dorážku Kim Lykkeskov, který ale nedokázal nadvakrát pokořit pevné betony brankáře hostů!
     
    15:20
    Krátce po vhazování se ocitl sám mezi kruhy nejlepší střelec Krefeldu Adam Courchaine, který se snažil nacpat puk nad brankářovou výstrojí pod víko. První cíl mu vyšel, když přestřelil rameno Lee-Olsena, ale současně s ním i horní tyč!
     
    12:01
    Krefeld Pinguine právě vstřelili branku!
    Nádherný gól posílá Krefeld do vedení! Tučňáci vyhráli vhazování, Thomas Supis na modré čáře přiklepl kotouč na Steve Hanusche, jenž vyslal nádhernou střelu, do níž ještě vložil svou hůl HERBERTS VASILJEVS a puk skončil přesně v zadním horní růžku Lee-Olsenovy branky! Asistence: Steve Hanusch a Thomas Supis.
     
    04:43
    Krefeld Pinguine právě vstřelili branku!
    Tým z Německa jde do vedení! Hosté předvedli ukázkový tlak do brankoviště. Z pravého rohu nahodil puk před branku Adam Courchaine, jehož pas sklepl před Lee-Olsenem Nicolas St. Pierre a NORMAN HAUNER pak v těžké pozici backhandem nakonec obhodil beton marně klouzajícího gólmana domácích! Asistence: Nicolas St. Pierre.
     
    03:38
    Bude se znovu vylučovat a opět to budou domácí! Po Sofronově střele od modré zblokované obráncem se dostal do zakončení hráč na levém křídle, Lee-Olsen předvedl dobrý zákrok betonem a při souboji o puk na zadním mantinelu zahákoval soupeře Tyler Gotto (SON).
     
    02:00
    Máme zde první trest zápasu. Na lavici hanby putuje Michael Eskesen (SON), jenž srazil ve středním pásmu pronikajícího protihráče.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 30. Asselin, 40. Asselin (Quirk), 40. Spelling (Dineen), 50. Asselin (Quirk, Gotto) – 5. Hauner (St. Pierre), 13. Vasiljevs (Hanusch, Supis), 38. Courchaine (Schymainski, Pietta), 48. Sofron (Driendl, Vasiljevs), 58. Hauner (Kretschmann, Sofron)


    SønderjyskE Ishockey: Lee-Olsen (Frazee) – Gotto, Galbraith, Bödker, Overmark, Eskesen "A", Sorensen, König Hansen – Quirk "A", Asselin, Lykkeskov "C" – Skov, Spelling, Dineen – Frank, Lund, Nielsen – Esklidsen, Rasmussen, Hansen.
    Trenér: Dan Ceman.

    Krefeld Pinguine: Klein (Duba) – Supis, St. Pierre, Sonnenburg, Weihager, Hanusch – Driendl, Beechey, Vasiljevs "C" – Sofron, Pietta "A", Schymainski "A" – Courchaine, Long, Hauner – Kretschmann, Meisinger.
    Trenér: Richard Adduono.

    Rozhodčí: Stefan Fonselius (FIN), Jacob Grumsen – Henrik Haurum, Rene Jensen (vš. DEN)

    Diváci: 2021
    bahis siteleri