Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 3:3 (1:0 po s.n.) | Bardejov – Michalovce 1:4 (kon.) | Prešov – Prievidza 6:3 (kon.)
Topoľčany – Senica 2:10 (kon.) | Detva – Trnava 4:0 (kon.)
konec
PHK Prešov
6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
MšHK Prievidza
sk Středa 08.10.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:02
    Lukáš Potoček zobral puk obrancovi Černému a šiel sám na prázdnu brány, Ivan Černý ho zastavoval ako vedel, za nedovolené bránenie si odpyká dve minúty. Možno ale dodať, že zabránil jasnému gólu.
     
    56:10
    Nakoniec sa MŠHK podarilo vybojovať presilovku, Erik Ivančo sa ale skutočne podrazenia dopustil čo je pravda, domáci sa budú brániť vo štvorici.
     
    54:55
    Obranca Prievidze Lukáš Škrak sa zachoval veľmi nešportovo, niečo nevhodné pokrikoval na ľade, dostal osobný trest 10 minút a na trestnej lavici si ešte poriadne hokejkou trepol po plexiskle. Toto na štadión nepatrí.
     
    42:48
    Už sa hrá presilovka Prievidze len o jedného hráča, za šarvátkou za bránkou získal Jakub Guntáš aj Jakub Matejka menší trest.
     
    41:20
    Až minútu a 21 sekúnd bude hrať Prešov v oslabení o dvoch, keď k Chovanovi si prichádza sadnúť aj Martin Hájnik za podrazenie.
     
    40:41
    Ľubomír Chovan si počínal nedovolene, za narazenie na mantinel v obrannom pásme odchádza na trestnú lavicu, presilovka pre Prievidzu.
     
    35:42
    Domáci brankár Marko Borároš je vylúčený, nezachytil som ale za čo, v momente keď sa to dozvieme, budeme informovať. Trest si odsedí Číčala.
     
    34:19
    Domáci si môžu poriadne skomplikovať situáciu nedisciplínovanosťou, ďalším mužom s dvojminútovým trestom je Erik Ivančo za nedovolené bránenie.
     
    31:58
    Už sa hralo v pätici na oboch stranách 10 sekúnd, no už ide na trestnú lavicu za veľmi nepekný faul kolenom Martin Hájnik, šancu má Prievidza.
     
    29:48
    Lukáš Škrak odíde na trestnú lavicu za napadnutie, Prešov bude mať ďalšiu presilovku.
     
    25:57
    Tento fakt ale môže zmeniť presilovka pre Prešov, Tomčáka v strednom pásme zahákoval Jozef Kentoš a útočník Prievidze je vylúčený na dve minúty.
     
    19:58
    V úplnom závere tretiny sa previnili aj hostia, konkrétne Pavlovského poslal tvrdo na mantinel Lukáš Piják.
     
    18:55
    Ďalší trest pre Prešovčanov a znova zbytočný, Kobeľa pridržal pri mantineli protihráča v boji o puk za vlastnou bránou a oslabí domáci tím.
     
    13:35
    Veľmi ľahko teraz spadol na ľad Matejka, rozhodca posúdil situáciu ako nedovolenú a posiela Dušana Kobeľu na trestnú lavicu za nedovolené bránenie. Domáci budú na ľade traja takmer minútu.
     
    12:31
    Máme tu prvé vylúčenie a celkom zbytočné, keď za bránkou bojovali o puk v útočnom pásme hráči domáceho tímu, Ľubomír Chovan sa pri snahe získať puk dopustil podrazenia a oslabí Prešov.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 2. Potoček (Chovan), 3. Pavlovský (Ivančo), 29. Ivančo (Hájnik), 38. Pavlovský (Kivader), 39. Čopák (Chovan), 59. Pavlovský – 1. Čičala, 33. Číčala (Černý, Môčik), 59. Budiak


    PHK Prešov: Riečický (Ras) – Vartovník, V. Sabol, Ivančo, Kobeľa, Chovan, Kolařík, Komloš, Guntáš – Pekarčík, Kivader, Pavlovský – Jaroš, Tomčák, Hájnik – Čopák, Caban, Potoček – Ferenc, Chalupa, Polivka
    MšHK Prievidza: Borároš (Volentier) – Hús, Černý, Slota, Beňadik, Škrak – Môčik, Piják, Číčala – Budiak, Matejka, Kentoš – Kovalík, Mendel, Uhráček

    Rozhodčí: Tornay – Pribula, Vyšný
    bahis siteleri