Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 3:3 (1:0 po s.n.) | Bardejov – Michalovce 1:4 (kon.) | Prešov – Prievidza 6:3 (kon.)
Topoľčany – Senica 2:10 (kon.) | Detva – Trnava 4:0 (kon.)
konec
PHK Prešov
6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
MšHK Prievidza
sk Středa 08.10.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Prešov dáva gól! Máme tu dnes trojgólového strelca! Okamžitá domáca odpoveď, kedy Marcel Pavlovský dostal puk do jazdy, zaviezol ho až pred bránku kde ho nikto neatakoval, namieril to do horného rohu k bližšej tyči a trafil to naozaj fantasticky!
     
    58:08
    Prievidza dala gól! Tak to bola obrovská chyba, za nahodením pukom šiel za bránku Dominik Riečický, tomu puk ale vzal MATÚS BUDIAK sa do prázdnej brány poslal ku vzdialenejšej tyči puk!
     
    57:20
    Kentoš skončil na brankárovi RIečickom keď sa ho snažil otravovať, to sa nepáčilo Chovanovi a rovnako tiež vybuchli nervy aj Lukášovi Pijákovi, menšiu roztržku ale rozhodca rýchlo zastavil.
     
    57:02
    Lukáš Potoček zobral puk obrancovi Černému a šiel sám na prázdnu brány, Ivan Černý ho zastavoval ako vedel, za nedovolené bránenie si odpyká dve minúty. Možno ale dodať, že zabránil jasnému gólu.
     
    56:50
    A znova už sa usadila Prievidza pred domácou bránou, Volentier ide von z brány.
     
    56:15
    Volentier opúšťa bránu a Prievidza to skúsi v šestici.
     
    56:10
    Nakoniec sa MŠHK podarilo vybojovať presilovku, Erik Ivančo sa ale skutočne podrazenia dopustil čo je pravda, domáci sa budú brániť vo štvorici.
     
    54:55
    Obranca Prievidze Lukáš Škrak sa zachoval veľmi nešportovo, niečo nevhodné pokrikoval na ľade, dostal osobný trest 10 minút a na trestnej lavici si ešte poriadne hokejkou trepol po plexiskle. Toto na štadión nepatrí.
     
    53:35
    Hájnik odviedol dobrú prácu, jeho snaha vyústila do strely, jeho pokus Volentier vyrazil len pred Tomčáka, mladý domáci útočník ale nedokázal trafiť puk do voľnej časti brány
     
    50:55
    Kolařík urobil obrovskú chybu v obrannej tretine na mantineli, kde ho zbrojil Kentoš, azda najlepší hráč hostí, získal puk, mieril nad rameno Riečického, ktoré ale dokázal domáci brankár nadvihnúť a vyraziť puk!
     
    50:20
    Hostia v rýchlej akcii, po zmätku pred bránkou ležal Riečický už prakticky v ráne, puk bol niekde pred ním, vzal si ho Číčala, brankár sa už dvíhal a nakoniec proti jeho strele dokázal zasiahnúť!
     
    42:48
    Už sa hrá presilovka Prievidze len o jedného hráča, za šarvátkou za bránkou získal Jakub Guntáš aj Jakub Matejka menší trest.
     
    41:20
    Až minútu a 21 sekúnd bude hrať Prešov v oslabení o dvoch, keď k Chovanovi si prichádza sadnúť aj Martin Hájnik za podrazenie.
     
    40:41
    Ľubomír Chovan si počínal nedovolene, za narazenie na mantinel v obrannom pásme odchádza na trestnú lavicu, presilovka pre Prievidzu.
     
    40:01
    V bránke Prievidze sa objavuje Viktor Volentier, ktorý vymenil Marka Borároša!
     
    39:30
    Hra sa prelieva zo strany na stranu, tentokrát v akcii je znova celok Jána Vodilu, jeho zverenec Erik Ivančo dostal puk medzi kruhy kam si nakorčuľoval z druhej vlny, jeho tvrdá rana mierila do horného rohu pri opačnej tyči, Borároš ale zasahuje skvelo lapačkou!
     
    38:28
    Prešov dáva gól! Domáci okamžite v protiútoku, Chovan šikovne poslal puk spoza brány na VLADIMÍRA ČOPÁKA, ten vymyslel veľmi zaujímavý manéver, puk si prehodil na bekhend a oblúčikom ponad brankárov betón skóruje!

    Asistencia: Chovan
     
    37:36
    Prešov dáva gól! Nakoniec využili početnú výhodu aj žlto-modrí. Po pomerne dobrej strele od modrej k opačnej tyči v podaní Kivadera Borároš iba vyrazil puk pred Pavlovskému, ten poskakoval pred bránkou, kapitán MARCEL PAVLOSKÝ ho skrotil a skúsene poslal do siete!

    Asistencie: Kivader
     
    35:42
    Domáci brankár Marko Borároš je vylúčený, nezachytil som ale za čo, v momente keď sa to dozvieme, budeme informovať. Trest si odsedí Číčala.
     
    35:40
    V oslabení sa podarilo po strele Černého z medzikružia, ktorú brankár PHK vyraziť dostal domácim do brejku, Pavlovský dostal puk do stredného pásma, získal rýchlosť a z kruhu na buly napriahol, jeho strela ale končí iba v náručí Borároša!
     
    34:19
    Domáci si môžu poriadne skomplikovať situáciu nedisciplínovanosťou, ďalším mužom s dvojminútovým trestom je Erik Ivančo za nedovolené bránenie.
     
    32:52
    Prievidza dala gól! Hostia znižujú na rozdiel jedného gólu v početnej výhode, najprv síce Beňadik netrafil od modrej bránu, následne sa presunul pred brankára, na modrej ostal Ivan Černý, vyslal tvrdú strelu, Riečický len vyrazil a do siete nakoniec puk prepasíroval TOMÁŠ ČÍČALA.

    Asistencie: Černý, Môčik
     
    31:58
    Už sa hralo v pätici na oboch stranách 10 sekúnd, no už ide na trestnú lavicu za veľmi nepekný faul kolenom Martin Hájnik, šancu má Prievidza.
     
    31:20
    Dvakrát teraz vychytal Filipa Pekarčíka brankár Prievidza, ten dostal puk pred bránku, Borároš bol ale vykorčuľovaný a znemožnil tak akékoľvek zakončenie.
     
    29:48
    Lukáš Škrak odíde na trestnú lavicu za napadnutie, Prešov bude mať ďalšiu presilovku.
     
    29:30
    Vartovník od modrej napriahol a doslova zostrelil jedného z hráčov Prievidze, je to Rastislav Slota ležiaci na ľade! Lekár prichádza a za jeho pomoci hráč odchádza z ľadu.
     
    28:48
    Prešov dáva gól! Prešovčania aj po presilovke boli aktívnejší, hrali v útočnom pásme čo sa im nakoniec aj vyplatilo, po dvoch tvrdých zákrokoch bolo signalizované vylúčenie, Hájnik ale vzal za bránkou puk, pred ňou našiel nakorčuľovaného ERIKA IVANČA, ktorý strelou k tyči posiela domácich do vedenia o dva góly.

    Asistencia: Hájnik
     
    27:10
    Následne ďalšia skvelá šanca, z uhla chcel šikovne prekvapiť strelou k hornej tyči do rohu Pekarčík, trafia ale len konštrukciu brány!
     
    26:40
    Veľká šanca, domáci sa dostali do útočného pásma, Čopák parádne našiel pri bránke Cabana, ten ale nastrelil len brankára, k vyrazenému puku sa dostal Potoček, ktorý ale netrafia!
     
    25:57
    Tento fakt ale môže zmeniť presilovka pre Prešov, Tomčáka v strednom pásme zahákoval Jozef Kentoš a útočník Prievidze je vylúčený na dve minúty.
     
    23:20
    Čopák vymyslel parádnu prihrávku keď mal v kruhu rýchlosť, medzi nohy poslal puk brániacemu hráčovi na Potočeka ktorý sám pred bránkou mieril do dobrej výšky, no bránku Borároša netrafil.
     
    19:58
    V úplnom závere tretiny sa previnili aj hostia, konkrétne Pavlovského poslal tvrdo na mantinel Lukáš Piják.
     
    19:15
    Veľká šanca na vyrovnanie, Môčik pri tyčke horizontálne hľadal Číčalu, puk sa dostal presne na jeho hokejku, hosťujúci útočník puk nadvihol, skvelý Riečický sa ale stihol presunúť a vyrazaiť!
     
    18:55
    Ďalší trest pre Prešovčanov a znova zbytočný, Kobeľa pridržal pri mantineli protihráča v boji o puk za vlastnou bránou a oslabí domáci tím.
     
    16:50
    Do ďalšej nebezpečnej šance sa dostal znova Kovalík, z uhla skúšal poslať puk nad rameno Riečického, brankár PHK ale strelu vyráža úspešne.
     
    13:35
    Veľmi ľahko teraz spadol na ľad Matejka, rozhodca posúdil situáciu ako nedovolenú a posiela Dušana Kobeľu na trestnú lavicu za nedovolené bránenie. Domáci budú na ľade traja takmer minútu.
     
    12:31
    Máme tu prvé vylúčenie a celkom zbytočné, keď za bránkou bojovali o puk v útočnom pásme hráči domáceho tímu, Ľubomír Chovan sa pri snahe získať puk dopustil podrazenia a oslabí Prešov.
     
    10:50
    Po chybe MŠHK sa dostali domáci do akcie troch na dvoch, Potoček pred medzikružím prihral napravo korčuľujúcemu Hájnikovi, ten okamžite vystrelil, no nastrelil len betón gólmana Borároša!
     
    07:40
    Ďalšia skvelá akcia a niečo asi dnes bude s hokejkami domácich, Potoček vystrelil, betónom Borároš vyrazil presne na hokejku Cabana, ktorý pri snahe o strelu ale netrafil puk.
     
    05:40
    Následne sa už ale k strele z kruhu na buly dostal Samuel Chalupa, jeho dobrý pokus ale zastavuje krásnym zákrokom lapačkou Borároš.
     
    02:41
    Prešov dáva gól! Neuveriteľné, už tretí gól stretnutia a to neprešli ani štyri minúty, od mantinelu z modrej čiary prišla ďalšia strela, ktorú pred bránkoviskom tečoval MARCEL PAVLOVSKÝ a prudkým pukom rozvlnil sieť za brankárom.

    Asistencia: Ivančo
     
    01:58
    Prešov dáva gól! Blesková odpoveď domácich, od mantinelu dostali Prešovčania puk na obrancu Ľubomíra Chovana, ten napriahol od modrej, pred brankárom strelu tečoval LUKÁŠ POTOČEK, čím vyrovnal skóre stretnutia.

    Asistencia: Chovan
     
    00:14
    Prievidza dala gól! Tak to je bleskový začiatok zápasu, Priavidza vyhrala buly, od modrej vyslal strelu švihom TOMÁŠ ČÍČALA, puk mieril k tyčke a dostal sa do siete brankára Riečického.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 2. Potoček (Chovan), 3. Pavlovský (Ivančo), 29. Ivančo (Hájnik), 38. Pavlovský (Kivader), 39. Čopák (Chovan), 59. Pavlovský – 1. Čičala, 33. Číčala (Černý, Môčik), 59. Budiak


    PHK Prešov: Riečický (Ras) – Vartovník, V. Sabol, Ivančo, Kobeľa, Chovan, Kolařík, Komloš, Guntáš – Pekarčík, Kivader, Pavlovský – Jaroš, Tomčák, Hájnik – Čopák, Caban, Potoček – Ferenc, Chalupa, Polivka
    MšHK Prievidza: Borároš (Volentier) – Hús, Černý, Slota, Beňadik, Škrak – Môčik, Piják, Číčala – Budiak, Matejka, Kentoš – Kovalík, Mendel, Uhráček

    Rozhodčí: Tornay – Pribula, Vyšný
    bahis siteleri