Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 3:3 (1:0 po s.n.) | Bardejov – Michalovce 1:4 (kon.) | Prešov – Prievidza 6:3 (kon.)
Topoľčany – Senica 2:10 (kon.) | Detva – Trnava 4:0 (kon.)
konec
PHK Prešov
6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
MšHK Prievidza
sk Středa 08.10.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Prešov dáva gól! Máme tu dnes trojgólového strelca! Okamžitá domáca odpoveď, kedy Marcel Pavlovský dostal puk do jazdy, zaviezol ho až pred bránku kde ho nikto neatakoval, namieril to do horného rohu k bližšej tyči a trafil to naozaj fantasticky!
     
    58:08
    Prievidza dala gól! Tak to bola obrovská chyba, za nahodením pukom šiel za bránku Dominik Riečický, tomu puk ale vzal MATÚS BUDIAK sa do prázdnej brány poslal ku vzdialenejšej tyči puk!
     
    38:28
    Prešov dáva gól! Domáci okamžite v protiútoku, Chovan šikovne poslal puk spoza brány na VLADIMÍRA ČOPÁKA, ten vymyslel veľmi zaujímavý manéver, puk si prehodil na bekhend a oblúčikom ponad brankárov betón skóruje!

    Asistencia: Chovan
     
    37:36
    Prešov dáva gól! Nakoniec využili početnú výhodu aj žlto-modrí. Po pomerne dobrej strele od modrej k opačnej tyči v podaní Kivadera Borároš iba vyrazil puk pred Pavlovskému, ten poskakoval pred bránkou, kapitán MARCEL PAVLOSKÝ ho skrotil a skúsene poslal do siete!

    Asistencie: Kivader
     
    32:52
    Prievidza dala gól! Hostia znižujú na rozdiel jedného gólu v početnej výhode, najprv síce Beňadik netrafil od modrej bránu, následne sa presunul pred brankára, na modrej ostal Ivan Černý, vyslal tvrdú strelu, Riečický len vyrazil a do siete nakoniec puk prepasíroval TOMÁŠ ČÍČALA.

    Asistencie: Černý, Môčik
     
    28:48
    Prešov dáva gól! Prešovčania aj po presilovke boli aktívnejší, hrali v útočnom pásme čo sa im nakoniec aj vyplatilo, po dvoch tvrdých zákrokoch bolo signalizované vylúčenie, Hájnik ale vzal za bránkou puk, pred ňou našiel nakorčuľovaného ERIKA IVANČA, ktorý strelou k tyči posiela domácich do vedenia o dva góly.

    Asistencia: Hájnik
     
    02:41
    Prešov dáva gól! Neuveriteľné, už tretí gól stretnutia a to neprešli ani štyri minúty, od mantinelu z modrej čiary prišla ďalšia strela, ktorú pred bránkoviskom tečoval MARCEL PAVLOVSKÝ a prudkým pukom rozvlnil sieť za brankárom.

    Asistencia: Ivančo
     
    01:58
    Prešov dáva gól! Blesková odpoveď domácich, od mantinelu dostali Prešovčania puk na obrancu Ľubomíra Chovana, ten napriahol od modrej, pred brankárom strelu tečoval LUKÁŠ POTOČEK, čím vyrovnal skóre stretnutia.

    Asistencia: Chovan
     
    00:14
    Prievidza dala gól! Tak to je bleskový začiatok zápasu, Priavidza vyhrala buly, od modrej vyslal strelu švihom TOMÁŠ ČÍČALA, puk mieril k tyčke a dostal sa do siete brankára Riečického.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 2. Potoček (Chovan), 3. Pavlovský (Ivančo), 29. Ivančo (Hájnik), 38. Pavlovský (Kivader), 39. Čopák (Chovan), 59. Pavlovský – 1. Čičala, 33. Číčala (Černý, Môčik), 59. Budiak


    PHK Prešov: Riečický (Ras) – Vartovník, V. Sabol, Ivančo, Kobeľa, Chovan, Kolařík, Komloš, Guntáš – Pekarčík, Kivader, Pavlovský – Jaroš, Tomčák, Hájnik – Čopák, Caban, Potoček – Ferenc, Chalupa, Polivka
    MšHK Prievidza: Borároš (Volentier) – Hús, Černý, Slota, Beňadik, Škrak – Môčik, Piják, Číčala – Budiak, Matejka, Kentoš – Kovalík, Mendel, Uhráček

    Rozhodčí: Tornay – Pribula, Vyšný
    bahis siteleri