Havlíčkův Brod – Chrudim 7:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:0 (1:0, 3:0, 3:0)
HC Chrudim
Neděle 12.10.2014, 10:34 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    46:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nový muž v brankovišti Chrudimi se nestihl ani pořádně rozkoukat a už loví smutně první puk ze své brány! Z kombinace dvojice David Michálek – Jiří Vlach těžil JAKUB LACINA, který obdržel nahrávku do pravého kruhu a v pádu prostřelil přesouvajícího se gólmana Štěpánka! Asistence: Jiří Vlach, David Michálek.
     
    45:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí z Kotliny sice další přesilovou hru nevyužili, ale vůbec je to nemusí mrzet, protože vzápětí přidali při hře 5 na 5 už šestý úder! Obrovských zmatků kolem chrudimské brány dokázal využít PATRIK HRABAŇ, který zblízka doslova dotlačil puk za záda gólmana Hrabánka, jenž toho už má plné zuby a do brankoviště jde místo něj Oliver Štěpánek! Asistence: David Michálek.
     
    42:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je z toho pětka! Dominik Suchý posunul kotouč na sprintujícího VOJTĚCHA VEVERKU, který si sjel až před brankoviště, položil si gólmana Hrabánka na led a po dvou asistencích se zapsal do střelecké listiny, když mířil neomylně pod horní tyč! Asistence: Dominik Suchý.
     
    38:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové hrají ve velké pohodě a výsledkem je čtvrtý puk v chrudimské bráně! Jan Jelínek při obléhání chrudimského obranného bloku našel z mezikruží svým pasem před brankou číhajícího JAKUBA KRAUČUKA, který prokázal gólový instinkt a z mírného úhlu na pravé straně propálil střelou pod víko přesouvajícího se gólmana Hrabánka, který neměl žádnou šanci! Asistence: Jan Jelínek, Vojtěch Veverka.
     
    29:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    I když do návratu vyloučeného Radka Janouška zbývalo už jen 6 sekund, Rebelové udeřili v přesilové hře dnes podruhé! Pavel Hendrych na levé straně útočného pásma poslal puk na modrou čáru k JIŘÍMU BENÁKOVI, který se opřel do puku a jeho povedená střela zapadla přesně do levého horního rohu gólmana Hrabánka, který měl zcela zakrytý výhled a lapačkou máchl jen do prázdna! Asistence: Pavel Hendrych, Jiří Vlach.
     
    22:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla tedy rychlost, domácí mladíci sehráli přesilovku na jedničku a navyšují svůj náskok! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Vojtěch Veverka – Dominik Suchý – JAN VACEK a posledně jmenovaný v pravém kruhu práskl do puku, který se vzápětí zatřepetal až za zády bezmocného gólmana Hrabánka! Asistence: Dominik Suchý, Vojtěch Veverka.
     
    19:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně tvrdý úder pro bojovné Východočechy, kteří pouhých 20 sekund před první sirénou inkasují! Jan Vacek vykouzlil parádní pas na rozjetého JAKUBA KRAUČUKA, který se dostal za obranu hostů a v samostatném úniku si poradil jako zkušený kanonýr, když si položil bekhendovou kličkou gólmana Hrabánka na led a pohodlně uklidil puk do odkrytého koutu u jeho pravé tyčky! Asistence: Jan Vacek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 20. Kraučuk (Vacek), 23. Vacek (Suchý, Veverka), 30. Benák (Hendrych, Vlach), 39. Kraučuk (Jelínek, Veverka), 43. Veverka (Suchý), 46. Hrabaň (Michálek), 47. Lacina (Vlach, Michálek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "C", Vacek, Lacina, Benák, Bancíř, Hrabaň, M. Němec – Křížek, Jelínek "A", Kraučuk – Michálek, Abbrent, Beran – Veverka, Vlach, Hendrych – Pilný.
    HC Chrudim: Hrabánek (od 46. Štěpánek) – Benýšek, Berný "A", Bor, Janoušek, Kmoníček, Kmošek, Leder, Makovský, Novotný "A", Polák, Solnička "C", Strnad, Voldán, Voltner, Hudec.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Marcel Mikoviny, Radim Procházka
    bahis siteleri