Omsk – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Barys – Chabarovsk 5:0 (kon.) | Ufa – Novokuzněck 3:0 (kon.)
Jaroslavl – Čerepovec 5:3 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 2:6 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 3:2 (kon.)
Minsk – Atlant 2:3 (1:2 po s.n.) | Záhřeb – HC Slovan 1:0 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Úterý 14.10.2014, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Branka Slovanu zůstává prázdná!
     
    50:51
    Ivan Baranka je trochu přísně vyloučen, podle rozhodčích držel hůl Segalovi. Medveščak bude hrát přesilovku.
     
    41:08
    Kurtis Foster při střele zlomil hůl a ve snaze zastavit brejk domácích se s ní ještě zapojil do hry. Za to samozřejmě dostává dvouminutový trest. Síly na ledě se vyrovnávají.
     
    40:22
    Ivan Baranka byl faulován Thomasem a Slovan si hned v úvodu třetí části zahraje přesilovku.
     
    36:34
    Mark Popović podrazil Vondrku a Slovan bude hrát přesilovku.
     
    34:28
    Patrick White naskočil z trestné lavice a hned se dostal do obrovské šance! Bartovič po levé straně zavezl kotouč do pásma a předložil ho jako na zlatém podnose Whitovi. Ten to neudělal špatně, puk zvedal nad padajícího Brusta, ale domácí gólman ještě nad sebe máchl lapačkou a kotouč v ní ukryl. Nádherný zákrok, na který si White bude asi dlouho pamatovat, Barry Brust mu ukradl jasný gól.
     
    32:18
    Patrick White fauloval Pelletiera. Domácí si zahrají přesilovku.
     
    29:17
    Oboustranné vyloučení. Shaone Morrisonn krosčekoval Andreje Šťastného, který však oplácel a na trestnou tak jdou oba hráči.
     
    29:06
    Jako blesk z čistého nebe přišla šance domácích! Anderson poslal z rohu kotouč na zadní tyčku, kam si najížděl Thomas. Útočník Medvědů však nedokázal propasírovat puk za Januse, který se rychle přemístil.
     
    25:05
    Domácí hrubě chybovali při střídání a Foster tak mohl vyslat do sólového úniku Hudáčka. Ten sice objel vyjíždějícího Brusta, ale už se zahnal mimo střelecký úhel. Ještě se pokusil poslat kotouč zpět před brankoviště, ale nikdo z jeho spoluhráčů nebyl dostatečně blízko.
     
    19:53
    Z výborné práce Michala Vondrky mohl těžit Libor Hudáček. Vondrka individuálně zavezl kotouč do útočného pásma a tam ho přenechal Hudáčkovi, který si už položil Brusta na led, leč puk mu na poslední chvíli vypíchl vracející se protihráč.
    Brandon SEGAL - 1:0
     
    17:09
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Je tu první gól zápasu! St. Pierre v útočném pásmu předal kotouč BRANDONU SEGALOVI, který na nic nečekal, z pravého kruhu vypálil golfákem a Janus máchl lapačkou do prázdna. Hostujícímu brankáři možná zastínil výhled obránce Starosta. Asistence: Martin St. Pierre.
     
    06:50
    Shaone Morrisonn vylouen za hákování, přesilovka pro Slovan.
     
    04:29
    Na druhé straně odpověděl Pelletier, který se dvakrát za jedno střídání objevil před Janusem. Poprvé nedokázal ani zakončit, ale ve druhém případě musel hosty podržet Janus.
     
    03:48
    Nagy z otočky nahodil kotouč před branku a byla z toho velká šance hostí! K dorážce se totiž dostal Tičar a Brust měl štěstí, že kotouč neskončil za jeho zády.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 18. Segal (St. Pierre)


    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Flood, Martinović, Carle, Morrisonn, Popović, Hutchinson – Thomas, Anderson, Polushaj – Segal, St. Pierre, Pelletier – Perkovich, Murray, Kostović – Trotter, Wright, Björkstrand.
    HC Slovan Bratislava: Janus (Godla) – Baranka, Štajnoch, Sigalet, Sersen, Starosta, Foster, Brejčák – Bartovič, Surový, Netík – Hudáček, Bližňák, Vondrka – Jeglič, Tičar, Nagy – Lunter, White, Šťastný.

    Rozhodčí: Safiullov, Sergejev – Balodis, Šichanov
    bahis siteleri