Košice – Nitra 4:0 (kon.) | Martin – Skalica 3:4 (kon.) | Trenčín – Poprad 1:2 (kon.)
Piešťany – Banská Bystrica 4:7 (kon.) | Zvolen – Žilina 4:2 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
4:7 (2:1, 0:2, 2:4)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Úterý 14.10.2014, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:27
    Banská Bystrica dala gól!
    Piešťanská defenzíva dnes vôbec nefunguje, ďalší pobyt v pásme končí gólom v Šúrekovej sieti, do streleckej listiny sa zapisuje MÁRIO RÓTH.

    Asistencia: Kytnár.
     
    52:15
    Piešťany dali gól!
    Keď už sa zdalo, že domáci preváhali svoju možnosť, konečne sa odhodlal k strele z ľavého kruhu MARCEL HOLOVIČ a prekonal Wiikmana. A azda ešte vlial Piešťancom nejaké to odhodlanie do žíl. Len nesmú kopiť chyby.

    Asistencia: Šedivý, Peško.
     
    51:08
    Banská Bystrica dala gól!
    Ďalšia nedôslednosť domácej defenzívy, úplne voľný dostal pred Rybárom puk TOMÁŠ ZIGO a poľahky pomedzi nohy skóruje. A zrejme definitívne rozhoduje zápas. Patrik Rybár zároveň odchádza na striedačku. Nie je každý deň nedeľa.

    Asistencia: Matoušek, Bendík.
     
    47:05
    Banská Bystrica dala gól!
    No a prvý krát sa jeden z tímov dostáva do dvojgólového trháku. Bystričania využili svoj tlak, PETR KAFKA sa natlačil pred Rybára a nemal problém ho prekonať. Tréner Sýkora by azda mohol dať impulz zmenou gólmana.

    Asistencia: Preisinger, Handlovský.
     
    44:19
    Banská Bystrica dala gól!
    Po necelej minúte sa ale znova dostáva Bystrica do vedenia, Piešťany majú túto slabšiu koncentráciu akosi často. Bekendová strela z ľavej strany z hokejky LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO zapadla Rybárovi ponad betón k vzdialenejšej tyčke do siete. Ani domáci gólman nemá najlepší deň.

    Asistencia: Jaborník.
     
    43:30
    Piešťany dali gól!
    Nedôslednosť obrancov pred Wiikmanom, k puku sa takmer v rohu dostal TOMÁŠ KLEMPA, v pohodičke ako na korze si prešiel pred Wiikmana a bekendovým blafákom medzi nohy vyrovnal.

    Asistencia: Šedivý
     
    28:14
    Banská Bystrica dala gól!
    Okamžité využitie presilovky. Domáci akoby stratili koncentráciu, krížna prihrávka našla pri ľavej tyčke MICHALA HUDECA, ktorý s prehľadom skóruje. Diváci samozrejme dávajú hlavnému Lokšíkovi najavo svoju nespokojnosť. No a teraz sú to Piešťany, ktoré musia doťahovať.

    Asistencia: Kudrna.
     
    27:22
    Banská Bystrica dala gól!
    Aj Barani využívajú presilovku, puk medzi kruhy dostal na hokejku PETR KAFKA a strelou z prvej pod brvno prekonal brankára Rybára.

    Asistencia: Preisinger, Jaborník.
     
    06:31
    Piešťany dali gól!
    Presilovky sú túto sezónu silnou piešťanskou zbraňou. Kombinácia na konci ktorej bola presná prihrávka Tibora Kutálka na MARCELA HOLOVIČA, ktorý si nabehol pri ľavú tyčku a z prvej skóroval.

    Asistencia: Kutálek, Pašek.
     
    05:36
    Banská Bystrica dala gól!
    A je vyrovnané, keď sa z pravého krídla pekne natlačil pred Rybára BRANISLAV BENDÍK a pohodlne zakončil. Slabšia práca domácich zadákov teraz. Začína sa odznova.

    Asistencia: Luža, Zigo.
     
    01:59
    Piešťany dali gól!
    No a prvá príležitosť v zápase končí gólom. Puk spoza bránky naservíroval Peško pred bránkou, kde stál trestuhodne nekrytý JÁN ROMÁNEK, ktorý zavesil pod brvno.

    Asistencia: Peško, Toman.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 2. Románek (Peško, Toman), 7. Holovič (Kutálek, Pašek), 44. Klempa (Šedivý), 53. Holovič (Šedivý, Peško) – 6. Bendík (Luža, Zigo), 28. Kafka (Preisinger, Jaborník), 29. Hudec (Kudrna), 45. Handlovský (Jaborník), 48. Kafka (Preisinger, Handlovský), 52. Zigo (Matoušek, Bendík), 56. Róth (Kytnár)


    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Šedivý, Škadra, Konečný, Mišura, Klempa – Brňák (C), Rais, Holovič (A), Pašek, Kutálek – Cuník, Srnec, Románek, Peško (A), Toman – Bučka, Valjent, Vaculín, Lichanec, Haring
    Tréner: R. Sýkora

    HC MONACObet Banská Bystrica: Wiikman – Rosandič, Predajniansky, Kudrna, Hudec (C), Block – Bambúch (A), Luža, Handlovský (A), Preisinger, Kafka – Biro, Gachulinec, Lamper, Kytnár, Roth – Jaborník, Gašpar, Matoušek, Zigo, Bendík
    Tréner: M. Chudý

    Rozhodčí: Lokšík – Orolín, Tvrdoň
    bahis siteleri