Florida – Ottawa 0:1 (kon.) | Tampa – Montreal 7:1 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
Montreal Canadiens
Úterý 14.10.2014, 01:45 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vladislav NAMESTNIKOV - 7:1
     
    56:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Ne, Bleskové ještě stále dnes nemají dostatek a přidávají sedmý zásek do sítě montrealského neštěstí. VLADISLAV NAMESTNIKOV z pravé strany propálil Tokarskiho střelou z první, náhradní strážce svatyně kanadského klubu reagoval na střelu Nezaměstnikova až příliš pozdě. Asistence: Nikita Kučerov.
    Ondřej PALÁT - 6:1
     
    46:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    Že by se začínalo zatahovat na debakl? Dnes se dočkala už většina elitních hráčů Tampy, ale jeden přeci jen doposud chyběl. Připomíná se nám první brankou aktuálně hrané sezóny NHL český útočník ONDŘEJ PALÁT, který slaví šestý zásah domácích, Montreal Canadiens jsou v pořádných problémech. Asistence: Brian Boyle, Anton Stralman.
    Ryan CALLAHAN - 5:1
     
    45:34
    Tampa právě vstřelila branku!
    Radost s pořadovým číslem pět v Tampa Bay Times Forum. Po Stevenu Stamkosovi předává výtečnou individuální akci také bývalý útočník New Yorku Rangers RYAN CALLAHAN. Forvard z první útočné formace Blesků se propracoval po levé straně, puk poté Tokarskimu zasadil k pravé tyčce. Asistence: Metther Carle.
    Steven STAMKOS - 4:1
     
    38:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Takový výsledek už vypadá hodně dobře pro dámácí posádku, která poprvé v zápase uniká do vedení o tři branky. Znovu využitá přesilovka, na led létají klobouky, čepice a další pokrávky hlavy. STEVEN STAMKOS totiž ještě na konci druhé třetiny po milimetrově přesné střele dosahuje hattricku, tedy třech vstřelených branek v jednom klání. Parádní počin kanonýra Tampy Bay. Asistence: Viktor Hedman, Valtteri Filppula.
    Steven STAMKOS - 3:1
     
    33:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpátky své nejdříve ztracené vedení o dvě branky, kdo jiný by mohl být autorem než věhlasný střelec STEVEN STAMKOS? Autor prvního gólu zápasu, Viktor Hedman, vyslal na Stamkose vynikající dlouhou přihrávku, kapitán Blesků potom uháněl do samostatného uníku. Nádhernou kličkou už se nemýlil, Montreal má znovu co dohánět. Asistence: Viktor Hedman.
    Brendan GALLAGHER - 2:1
     
    12:16
    Montreal právě vstřelil branku!
    Blesk z čistého nebe? Ale tentokráte ne ten z Tampy Bay. Ve chvíli, kdy modrobílými trikoty přeplněná aréna nejméně čekala inkasovaný gól, sleduje snížení kanadského klubu. Jeden z obránců nahodil kus černé gumy od modré čáry, Bishopovi přejel před očima dobře připravený tečovat BRENDAN GALLAGHER a bylo to už zase jen o gól. Asistence: Jarred Tinordi, Mike Weaver.
    Steven STAMKOS - 2:0
     
    09:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesilovka jak má být, takovou teď ukázala Tampa Bay při odskočení na rozdíl dvou branek. Modrobílí nějaký čas míchali s pukem před Priceho tváří, aby se potom nenápadně zpoza ostatních těl protáhl k zakončení do jeho sítě kanonýr STEVEN STAMKOS, který rozhodně neplánoval netrefit se. Bleskové vedou o dvě branky a vstup do klání jim dnes vyšel náramně. Asistence: Ryan Callahan, Viktor Hedman.
    Viktor HEDMAN - 1:0
     
    05:24
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přeci jen se dočkáme úvodní branky ještě v úvodní desetiminutovce zápasu. Tomu, co jsme před chvíli videli, se říká opravdový tlak na brankovišti a hlad po góle ve velkém stylu. Chvíli sice útočná trojice Bolts neúspěšně tlačila pryž za brankovou čáru. Pak ale dostal puk na bekhend VIKTOR HEDMAN, jenž po přesném zakončením společně s celou halou slaví první gól, je to jeho třetí zásah sezóny. Asistence: Nikita Kučerov, Vladislav Naměstnikov.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 6. Hedman (Kučerov, Naměstnikov), 10. Stamkos (Callahan, Hedman), 34. Stamkos (Hedman), 39. Stamkos (Hedman, Filppula), 46. Callahan (Carle), 47. Palát (Boyle, Stralman), 57. Naměstnikov (Kučerov) – 13. Gallagher (Tinordi, Weaver)


    Tampa Bay Lightning: Bishop – Stralman, Hedman, Gudas, Garrison, Brewer, Carle – Callahan, Stamkos, Palát – Johnson, Filppula, Kilorn – Brown, Naměstnikov, Kučerov – Connolly, Boyle, Morrow
    Montreal Canadiens: Price (41. Tokarski) – Subban, Markov, Gilbert, Beaulieu, Weaver, Tinordi – Gallagher, Desharnais, Pacioretty – Parenteau, Plekanec, Galčenjuk – Sekáč, Eller, Bourque – Prust, Malhotra, Weise

    Rozhodčí: Pochmara, Lemelin – Miller, Racicot

    Diváci: 17 622
    bahis siteleri