AS Řím – Chievo 3:0 (kon.) | Sassuolo – Juventus 1:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
1:1 (1:1)
Juventus FC
Sobota 18.10.2014, 20:45 • Stadio Città del Tricolore • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Simone Padoin (JUV) dostává za výrazné protesty směrem k sudímu červenou kartu. A to přesto, že je pouze na lavičce náhradníků.
     
    90+3
    Na hrací ploše planou emoce. Za peprná slova dostává karetní trest stoper Bonucci (JUV).
     
    87
    Sassuolo nyní opět získalo balon, s nímž chvilku operovali na útočné polovině. Poté však musel hostující protiútok hasit Acerbi, který za svůj počin dostává žlutou kartu.
     
    84
    Juventus střídá. Pirla nahradí Giovinco. Pomůže favoritovi k zisku plného počtu bodů?
     
    79
    Tévezovi navíc utekl balon. Consigli se tak postará o výkop. Současně přihchází na řadu závěrečné střídání domácí ekipy. Ze hřiště odchází Missiroli, kterého nahradí Taider.
    Comanova možnost
     
    72
    V obrovské příležitosti se ale octl příchozí Coman, který však z těsné blízkosti pouze přestřelil. Velká škoda pro Juventus. Vykopávat bude brankář Sassuola.
     
    70
    Sassuolo navíc střídá. Ze hry odchází Sansone, místo kterého okusí atmosféru duelu Biondini.
     
    66
    Hrací plochu opouští Llorente, kterého nahradí Coman.
     
    60
    Juventus střídá. Místo Evry naskočí do hry Marchisio. Jak se tato změna projeví na trávníku?
     
    51
    Berardi nevypálil vůbec špatně. Rána zamířila zhruba dva metry vedle pravé tyč. O výkop se tak postará Buffon, který hodně pospíchá.
     
    50
    Komplikace pro Juventus. Pogba (JUV) ostrým skluzem zastavil pronikajícího soupeře, za což dostává žlutou kartu. Sassuolo navíc bude zahrávat přímý kop z ideální pozice. Jak s nám naloží?
    Pogbův individuální průnik
     
    41
    Tak to je velká smršť brankových příležitostí! Consigli ale likviduje jednu gólovou možnost za druhou. Paul Pogba se nádherným způsobem uvolnil, prodral mezi dvěma beky a zakončil. Domácí brankář ale vynikajícím zákrokem levu nohou balon vytěsnil.
    Lichsteinerova možnost
     
    39
    Po Tévezově přiťuknutí se ve slibné příležitosti zjevil také Lichsteiner. Středopolař Juventusu ale trefil pouze Consigliho, který výborně zasáhl.
     
    38
    První žlutá karta utkání. Za zdánlivé odkopnutí balonu po odpískání ji obdržel Simone Zaza (SAS). Opakovaný záběr ale prokázal, že se střelece domácí branky balonu ani nedotkl.
    Ogbonnova dobrá příležitost

     
    36
    Fotbalisté Juventusu jej rozehráli nakrátko, načež se balon dostal k Ogbonnovi. Zadák hostí ale z ideální pozice přestřelil. Velká škoda pro "Starou dámu."
    Paul POGBA - 1:1
     
    19
    Juventus právě vstřelil branku!
    Odpověď favorita na sebe nenechala dlouho čekat. Carlos Tévez se ideálně uvolnil nedaleko rohového praporku, načež přihrál PAULU POGBOVI. Talentovaný středopolař poté zamířil přesně k pravé tyči.
    Simone ZAZA - 1:0
     
    13
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Obrovský výbuch emocí na tribunách! Prakticky první šance Sassuola je využita. První pokus byl ještě zblokován, ovšem další ránu SIMONEHO ZAZY do levého horního růžku již Buffon vytěsnit nedokázal. Juventus se tak musí potýkat s nepříznivým stavem.
     
    12
    Bonucci sice dopravil míč za brankovou čáru, leč celá situace bude vinou ofsjadového postavení hostujícího zadáka anulována. Juventus si tak musí na vedoucí branku počkat.
     
    10
    Někdejšího italského mistra světa nahradí na stoperu Antei. Uvidíme, kterak se tato nečekaná změna projeví na defenzivní činnosti domácího celku.

    Libor Kucza

    Branky: 13. Zaza (Longhi) – 19. Pogba (Tévez)

    Karty:   38. Zaza (SAS), 87. Acerbi (SAS) – 50. Pogba (JUV), 90+3. Bonucci (JUV)   90+6. Padoin (JUV)


    US Sassuolo Calcio: Consigli – Acerbi, Terranova, Cannavaro (10. Antei) – Vrsaljko, Longhi, Magnanelli (C), Missiroli (79. Taïder) – Zaza, Sansone (70. Biondini), Berardi.
    Náhradníci: Pomini, Polito – Antei, Bianco, Gazzola, Gliozzi, Chibsah, Biondini, Brighi, Pavoletti, Floccari, Taïder.

    Juventus FC: Buffon (C) – Chiellini, Ogbonna, Evra (60. Marchisio) – Lichtsteiner, Bonucci, Pereyra, Pirlo (84. Giovinco) – Tévez, Pogba, Llorente (66. Coman).
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Marchisio, Asamoah, Padoin, Mattiello, Coman, Giovinco.

    Rozhodčí: Banti – Costanzo, Schenone
    bahis siteleri