Bracknell – Osvětim 2:7 (kon.) | Karviná - ženy – Sabres Vídeň 1:7 (kon.)
konec
Bracknell Queen Bees
2:7 (1:2, 0:3, 1:2)
Aksam Unia Osvětim
Neděle 19.10.2014, 14:00 • Zimní stadion STaRS Karviná • Liga mistryň
Partner:
    POZNIEWSKÁ - 2:7
     
    57:29
    Osvětim právě vstřelila branku!
    Tak to byl teda fofr, jen čtyři sekundy přesilovky stačily Unii na zvýšení svého vedení! Magdalena Czapliková vyhrála vhazování na KAROLINU POZNIEWSKOU, přičemž její parťačka z elitní formace tvrdou a hodně přesně střelou, jež se ještě odrazila o tyčku chladnokrevně skórovala! Asistence: Magdalena Czapliková.
    CZAPLIKOVÁ - 2:6
     
    53:26
    Osvětim právě vstřelila branku!
    Unia se znovu dostává do čtyřgólového vedení a opět tomu předcházela akce prvního útoku, který dnes řádí! Od Sylwie Bielasové putoval puk ke Karolině Pozniewské, jež ještě připravila lepší palebnou pozici pro MAGDALENU CZAPLIKOVOU, jež zblízka uklidila kotouč za záda brankářky Bonathanové! Asistence: Karolina Pozniewská, Sylwia Bielasová.
    GANNEYOVÁ - 2:5
     
    49:05
    Bracknell právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Včely dočkaly a za svou neutuchající aktivitu jsou odměněny zaslouženým gólem! Veronique Laramee-Paquetteová z rohu pásma nahodila kotouč do předbrankového prostoru, kam si sjela rozjetá LEANNE GANNEYOVÁ, jež pohotově usměrnila v pádu kotouč pod horní tyčku bezmocné gólmanky Rybacké! Asistence: Veronique Laramee-Paquetteová.
    POZNIEWSKÁ - 1:5
     
    28:21
    Osvětim právě vstřelila branku!
    Unia přebrala otěže zápasu zpět do svých rukou a uděluje Včelám lekci z produktivity! Po dvou asistencích se konečně dočkala přesného zásahu KAROLINA POZNIEWSKÁ, když Magdalena Czapliková nahodila od levého mantinelu puk směrem na bránu, útočnice Osvětimi si v těžkém úhlu zpracovala puk a dokázala ho pohotově z těžké palebné pozice zasunout za záda gólmanky Bonathanové! Asistence: Magdalena Czapliková.
    BIELASOVÁ - 1:4
     
    23:44
    Osvětim právě vstřelila branku!
    ostrovanky si vynutily chvilkovou územní převahu, jenže v útočném území ztratily puk a po rychlém brejku inkasují počtvrté! Opět zafungovala spolupráce elitního útočného komanda Unie, když Karolina Pozniewská posunula puk na SYLWII BIELASOVOU, jež se prosmýkla až do předbrankového prostoru a i když byla tísněná, v pádu přehodila levý beton gólmanky Bonathanové! Asistence: Karolina Pozniewská.
    FRACKOWIAKOVÁ - 1:3
     
    21:07
    Osvětim právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš, toto kruté hokejové přísloví teď nelítostně ztrestalo Bracknell a Unia vede už o dvě branky! Po Joanně Strzelecké se kus černé gumy dostal ke kapitánce KATARZYNĚ FRACKOWIAKOVÉ, jež si vyjela na vrchol kruhů a skórovala přesně k pravé tyčce brankářky Bonathanové, jež zůstala strnule stát, protože vůbec nic neviděla! Asistence: Joanna Strzelecká.
    CZAPLIKOVÁ - 1:2
     
    15:39
    Osvětim právě vstřelila branku!
    Radost Britek ještě ani nestihla pořádně utichnout a Osvětim se opět ujímá hubeného náskoku! Při zmatcích před brankovištěm Bracknellu se k puku dostaly Sylwia Bielasová s Karolinou Pozniewskou, druhá jmenovaná sice pálila jen do betonů, jenže k odraženému kotouči se probila MAGDALENA CZAPLIKOVÁ, jež si srovnala puk na hůl a z mírného úhlu na levé straně prostřelila brankářku Bonathanovou! Asistence: Karolina Pozniewská, Sylwia Bielasová.
    GIRDLEROVÁ - 1:1
     
    14:55
    Bracknell právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Unii, jež přišla o nejtěsnější náskok! Kotouč putoval po ose Louise Adamsová – Kimberley Laneová – KATIE GIRDLEROVÁ, jež sice z mírného úhlu na pravé straně zaduněla na betony brankářky Rybacké, jenže puk se k ní znovu odrazil a druhý pokus k tyči už byl úspěšný! Asistence: kimberley Laneová, Louise Adamsová.
    FRACKOWIAKOVÁ - 0:1
     
    07:45
    Osvětim právě vstřelila branku!
    Unia podnikla další útočný výpad a raduje se z důležitého vedení! Kamila Wieczoreková poslala nahrávku na KATARZYNU FRACKOWIAKOVOU, jež si vybruslila do prostoru mezi kruhy a z příznivé palebné pozice propálila prudkou střelou brankářku Bonathanovou! Asistence: Kamila Wieczoreková.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Girdlerová (Laneová, Adamsová), 50. Ganneyová (Laramee-Paquetteová) – 8. Frackowiaková (Wieczoreková), 16. Czapliková (Pozniewská, Bielasová), 22. Frackowiaková (Strzelecká), 24. Bielasová (Pozniewská), 29. Pozniewská (Czapliková), 54. Czapliková (Pozniewská, Bielasová), 58. Pozniewská (Czapliková)


    Bracknell Queen Bees: Bonathanová – Lambová, Highgateová, Summersová "A", Handisidesová, Graichen-Cunninghamová "C", Curtisová – Ganneyová, Aldridgeová, Overtonová – Laneová, Adamsová, Girdlerová – Laramee-Paquetteová, Newmanová "A", Eppsová – McCluskeyová.
    Aksam Unia Osvětim: Rybacká (Krzemienová) – Metyková, Chrapeková, Kosakowská, Strzelecká, Kozlowská "A", Fersztová – Pozniewská, Czapliková, Bielasová – Galuszková "A", Wieczoreková, Frackowiaková "C" – Michaleková, Jarmulowiczová, Kosmová – Zalewská, Trethanová.

    Rozhodčí: Maria Raabye Fuchselová (DEN) – Veronika Dopitová (CZE), Michaela Štefková (CZE)

    Diváci: 50
    bahis siteleri