Bracknell – Osvětim 2:7 (kon.) | Karviná - ženy – Sabres Vídeň 1:7 (kon.)
konec
S.K. Karviná - ženy
1:7 (0:2, 0:4, 1:1)
EHV Sabres Vídeň
Neděle 19.10.2014, 17:30 • Zimní stadion STaRS Karviná • Liga mistryň
Partner:
     
    A nyní se ozývá bouřlivý potlesk, protože druhým nejlepším týmem turnaje byla vyhlášená domácí Karviná!
    KAPLANOVÁ - 1:7
     
    58:32
    Karviná právě vstřelila branku!
    Výborně, Karviná se nakonec dočkala naprosto zaslouženého úspěchu! Mezi kruhy si najela KATKA KAPLANOVÁ, jež si srovnala puk na hůl a zápěstím vyslala prudkou přízemní střelu, jež brankářce Vigilantiové propadla podél betonů přesně k její pravé tyčce! Bez asistence.
    WITTICHOVÁ - 0:7
     
    57:38
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Šavle zamkly Karvinou v jejím pásmu a dokázaly početní převahu dokonale využít ve svůj prospěch! Venla Hoviová nabila na modrou čáru přesným pasem CHARLOTTE WITTICHOVÉ, jež propálila vše, co jí stálo v cestě! Brankářka Bečevová nestihla zareagovat zřejmě kvůli tomu, že měla zakrytý výhled! Asistence: Venla Hoviová.
     
    56:18
    Klára Hudečková (KNZ) musela zatáhnout za záchrannou brzdu, když hákovala mezi kruhy Annu Meixnerovou, jež vypálila těsně nad bránu.
     
    54:16
    Valentina Bettariniová (VIN) – 2 minuty – hákování.
     
    53:13
    Katka Kaplanová se ocitla úplně sama před brankářkou Vigilantiovou, jenže ani ona nedokázala odčarovat kouzlo gólmanky Šavlí!
     
    50:32
    Nadějné přečíslení Karviné! Vendula Přibylová ujela v tandemu se svou spoluhráčkou Katkou Kaplanovou do přečíslení 2 na 1, druhá jmenovaná vše vzala na sebe a z mírného úhlu na pravé straně vyprášila betony brankářky Vigilantiové!
     
    47:59
    Anna Hanserová se chopila kotouč při přesilovkové kombinaci a vypálila z mírného úhlu na pravé straně, ale její rána orazítkovala jen přední tyčku!
     
    46:53
    Karolína Kovářová (KNZ) – 2 minuty – hra tělem v ženském hokeji.
     
    Vídeň pyká za příliš mnoho hráčů na ledě.
    ULLRICHOVÁ - 0:6
     
    38:15
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Karviné to teď vůbec nejde a její manko navíc začíná hrozivě narůstat! I když gólmanka Bečevová skvělým zákrokem vychytala zblízka Annu Hanserovou, akce Vídně pokračovala, Anna Hanserová nahrála na modrou čáru Charlotte Wittichové, jež našla před brankovištěm volnou NADINE ULLRICHOVOU, jež už měla snadnou úlohu zblízka zamést puk do sítě! Asistence: Charlotte Wittichová, Anna Hanserová.
     
    36:15
    Jenže střelu od modré čáry zblokovala Kaitlin Spurlingová a ujížděla sama na brankářku Bečevovcou. Sjela si až před brankoviště, ale svou ranou trefila jen betony!
     
    34:56
    Teď je tu šance. Pia Prenová (VIN) obdržela 2 minuty za hákování.
    KANTOROVÁ - 0:5
     
    33:33
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Bohužel, Karviné se nepovedl rychlý protiútok, který vypadal slibně, a Šavle po bleskové akci navyšují svůj komfortní náskok! Pia Prenová posunula puk na Annu Meixnerovou, jež zatáhla do útočného pásma puk po levém křídle, navázala na sebe pozornost protihráček a předložila lahůdkovou nahrávku před brankoviště na ESTHER KANTOROVOU, jež usměrnila puk k pravé tyčce brankářky Dvořákové, kterou střídá její kolegyně Kateřina Bečevová! Asistence: Anna Meixnerová, Pia Prenová.
     
    31:36
    Z mírného úhlu na levé straně se vší silou opřela do puku Anna Hanserová a brankářka Dvořáková měla co dělat, aby puk vyrazila nad svou bránu!
    BOULTONOVÁ - 0:4
     
    29:46
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Brankářka Dvořáková musí podruhé v krátkém časovém sledu lovit puk ze své sítě, Šavle vedou už 4:0 a s šancemi Karviné to vypadá bledě! Kaitlin Spurlingová našla v levém kruhu úplně volnou REGAN BOULTONOVOU, jež si v klidu srovnala puk na hůl, a i když Dvořáková její ránu tečovala betonem, puk zapadl za její záda! Asistene: Kaitlin Spurtlingová, Nadine Ullrichová.
    PRENOVÁ - 0:3
     
    28:36
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Bohužel, Vídeň uděluje Karviné lekci z produktivity a jde do třígólového trháku! Regan Boultonová při přesilovkové kombinaci poslala puk mezi kruhy, kde nestihla karvinská defenziva pokrýt PIU PRENOVOU, jež elegantní střelou poslala puk do horního rohu bezmocné brankářky Dvořákové! Asistence: Regan Boultonová, Esther Kantorová.
     
    28:25
    Regan Boultonová tvrdě vystřelila od modré čáry a brankářka Dvořáková měla proti její dělovce zakrytý výhled. Puk proletěl těsně vedle její levé tyčky!
     
    28:09
    Katka Kaplanová už střílela mezi kruhy, jenže protihráčka vložila do jejího pokusu hůl a puk skončil za brankou. S důrazem to následně přehnala Kateřina Solničková (KNZ) a dostala 2 minuty za hákování.
     
    23:53
    Hokejistky nám i nadále servírují pestré hokejové menu. Za obranu Karviné se protáhla rychlonožka Anna Meixnerová, ale u první tyče nastřelila gólmanku Dvořákovou!
     
    23:28
    Škoda, teď se Karviná důrazně tlačila před brankovištěm k dorážkám. Nakonec se to povedlo Vendule Přibylové, ale zblízka nastřelila jen betony gólmanky Vigilantiové!
     
    21:17
    To je škody, to je škody! Aneta Lédlová se objevila v ideální palebné pozici mezi kruhy, ale nastřelila jen betony brankáky Vigilantiové. Probila se i k dorážce, jenže druhý pokus končí jen v nachystané náruči maskované opory Šavlí!
     
    15:03
    Akce pokračovala a Kateřina Solničková dostala druhou šanci! Zblízka však po nahrávce zpoza brány nastřelila jen betony brankářky Vigilantiové a puk nedotlačily do brány ani její spoluhráčky!
    MEIXNEROVÁ - 0:2
     
    12:30
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Bohužel, Šavle ukazují, jak moc silné jsou v zakončení! Pia Prenová předložila přesnou nahrávku ANNĚ MEIXNEROVÉ, jež rozkmitala své rychlé nohy, ujela karvinským obránkyním a zblízka i přes snížení střelecký úhel v mírném úhlu na levé straně procedila puk podél betonů gólmanky Dvořákové do sítě! Asistence: Pia Prenová.
     
    07:06
    Tohle vypadalo hodně nebezpečně! Z levého křídla si sjela před bránu Anna Meixnerová, jenže mezírku mezi betony brankářky Dvořákové nenašla!
     
    02:57
    Markéta Výtisková (KNZ) – 2 minuty – sekání.
    HOVIOVÁ - 0:1
     
    01:22
    Vídeň právě vstřelila branku!
    To je obrovská škoda pro Karvinou, Vídeň se z prvního většího útoku ujímá vedení! Kaitlin Spurlingová při přečíslení 2 na 1 našla z levého kruhu před brankovištěm volnou VENLU HOVIOVOU, jež ranou bez přípravy poslala po ledě puk přesně k levé tyčce brankářky Dvořákové! Asistence: Kaitlin Spurlingová.
     
    Skvělá zpráva dorazila z lotyšského města Ljepaja, kde se hraje Liga mistrů žen skupiny C. Herlev zdolal Oslo 8:0 a to znamená, že Karviná má jistý postup do semifinále!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 59. Kaplanová – 2. Hoviová (Spurlingová), 13. Meixnerová (Prenová), 29. Prenová (Boultonová, Kantorová), 30. Boultonová (Spurlingová, Ullrichová), 34. Kantorová (Meixnerová, Prenová), 39. Ullrichová (Wittichová, Hanserová), 58. Wittichová (Hoviová)


    S.K. Karviná - ženy: Dvořáková (od 34. Bečevová) – Brotánková, Kovářová, Výtisková, Hudečková, Zíková, Duroňová, Světinská – Gápová, Kaplanová, Přibylová – Walicová, Lédlová, Sadilková – Křupková, Solničková, Kytková "C".
    EHV Sabres Vídeň: Vigilantiová (Arnbergerová) – Boultonová, Hyblerová "A", Bettariniová "A", Wittichová, Granitzová, Kropfová – Kantorová "C", Prenová, Meixnerová – Spurlingová, Hanserová, Hoviová – Killisch von Hornová, Ullrichová, Schemmerlová.

    Rozhodčí: Maria Zemiaková (SVK) – Barbora Bednářová (CZE), Tereza Štreitová (CZE)

    Diváci: 250
    bahis siteleri