Dukla Praha – Příbram 0:0 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
0:0 (0:0)
FK Příbram
Úterý 28.10.2014, 20:15 • Juliska, Praha 6 - Dejvice • Synot liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    A trenér Tobiáš ještě jednou takticky střídá. Martin Zeman odvedl dobrý, aktivní výkon a přepouští místo pro Martina Krameše.
     
    90
    Příbram podruhé střídá. Pilíka nahradil Ajrapetjan.
     
    78
    Střídají i hosté. Unaveného Filla nahradil Tomáš Krbeček.
     
    75
    Druhé střídání v týmu Luboše Kozla. Bergera domácí stratég nahradil Néstorem Albiachem.
     
    63
    Tohle bylo dobré také v podání Dukly. Centr v pokutovém území prošel až na jeho vzdálenější stranu k Bergerovi, který mířil na vzdálenější tyč, leč trefil pouze Suse. Následná rána Považance zpoza šestnáctky se mezi tři tyče nevešla.
     
    62
    Trenér Kozel reaguje na vývoj posledních minut střídáním. Považanec nahrazuje v sestavě hostitelů Čajiće.
     
    56
    Příbram zase pořádně zahrozila. Neves pronikl po levé straně a poslal balon do pokutového území, ten prolétl vápnem a málem se dostal na zadní tyči k nekrytému Hájovskému, který však v tísni už zakonči nedokázal. Hosté umí být hodně nebezpeční.
     
    55
    Tak to byla tutovka jako hrom! Po centru do pokutového území z levé strany hlavičkoval Zápotočný snad z pěti metrů pouze do domácího gólmana.
     
    45
    Tak asi největší šance zápasu. Domácí operovali kolem pokutového území a uvnitř něj, ostrý přízemní centr Čajiče našel placírku Marka Hanouska, který sice vypálil z dvanácti metrů doprostřed branky, nicméně zároveň tak prudce, že měl Boháč v brance Příbrami co dělat, aby míč zachytil před brankovou čárou.
     
    37
    Tohle mohlo být také zajímavé! Patrik Gedeon se netradičně objevil na hrotu útoku domácího týmu a Bergerův pas ho našel téměř milimetrově. Holohlavý srdcař zdejšího klubu však míč nezpracoval a o šanci se připravil.
     
    20
    První gólová šance zápasu. Krásně zakroucený balon Zemanem přesně našel Hájovského, který byl na malém vápně zcela nekrytý, míč ovšem v letu vůbec netrefil. Balon nakonec doskákal těsně vedle pravé Radovy tyče.

    Radek Barkman


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky:


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 3:7.
    FK Dukla Praha: Rada – Mat. Hanousek, Polom, Jeřábek, Karavajev – Čajić (62. Považanec), Gedeon (C), Mar. Hanousek – Berger (75. Albiach), Beauguel, Krmenčík.
    Náhradníci: Chudý – Juroška, Kluk, Považanec, Mareš, Hlinka, Albiach.

    FK Příbram: Boháč – Sus, Hájovský, Zápotočný (C), Neves – Hnaníček, Deli – Pilík (90. Ajrapeťan), Fillo (78. Krbeček), Zeman (90+1. Krameš) – Řezníček.
    Náhradníci: Krbeček – Ajrapeťan, Tarczal, Danoski, Krameš, Stratil, Krbeček.

    Rozhodčí: Hrubeš – Kříž, Arnošt
    bahis siteleri