Stoke – Southampton 2:3 (kon.) | Manchester City – Newcastle 0:2 (kon.) | Tottenham – Brighton 2:0 (kon.)
konec
Stoke City
2:3 (0:2)
Southampton FC
Středa 29.10.2014, 20:45 • The Britannia Stadium, Stoke on Trent • Anglický Ligový pohár
Předzápasové kurzy
    PELLÉ - 2:3
     
    89
    Southampton právě vstřelil branku!
    Strhující závěr na The Britannia Stadium! Hosté využívají přesilovku ihned, jakmile Crouch odešel ze hřiště. Centr ze standardky z levé strany nedokázala domácí obrana odkopnout do bezpečí, takže se k odraženému balónu dostal GRAZIANO PELLÉ, který přesnou střelou z blízkosti možná rozhodl o postupu Saints.
    DIOUF - 2:2
     
    83
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Tak se to Stoke přece podařilo! Velký tlak přetavili v zasloužené vyrovnání. Rohový kop prodloužil Bardsley dozadu na MAMEHO BIRAMA DIOUFA, který z blízkosti v pohodě zakončil. Asistence: Phil Bardsley.
    N'ZONZI - 1:2
     
    49
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Ale, ale... Domácí ze své jediné vážnější šance skórují! Francouz STEVEN N'ZONZI si poposunul míč dopředu, dostal se ve středu hřiště ke střele, kterou usměrnil sice po zemi, avšak hlavně přesně k tyči. Gólman Forster na balón již nedosáhl. Asistence: Marko Arnautovič.
    LONG - 0:2
     
    30
    Southampton právě vstřelil branku!
    Ovšem mírný tlak Stoku nakonec nic nepřinesl a vzápětí jdou do dvoubrankového vedení hosté. Krásnou přihrávku na levou stranu dostal Davis, odkud poslal balón do středu brankového území, kde ho pohodlně zblízka do branky uklidil SHANE LONG. Asistence: Steven Davis.
    PELLÉ - 0:1
     
    6
    Southampton právě vstřelil branku!
    Tak to byla výstavní trefa ze strany GRAZIANA PELLÉHO! Ten napřáhl zhruba pět metrů za vápnem, zamířil a technickou střelu poslal přesně do šibenice. Begovič se už jen marně natahoval. Asistence: Matt Targett.

    Patrik Sandev

    Branky: 49. N'Zonzi, 83. Diouf – 6. Pellé, 30. Long, 89. Pellé

    Karty:   64. Bardsley (STK), 65. Wilson (STK), 76. Adam (STK), 87. Crouch (STK) – 87. Fonte (SOT), 90. Pellé (SOT)   88. Crouch (STK)


    Stoke City: Begovič – Bradsley, Shawcross, Wilson, Pieters – N'Zonzi, Cameron (73. Adam) – Walters, Bojan (73. Crouch), Arnautovič – Diouf
    Náhradníci: Muniesa, Ireland, Adam, Sidwell, Assaidi, Crouch, Sorensen
    Trenér: Mark Hughes

    Southampton FC: Forster – Glyne, Gardos (90+3. Alderweireld), José Fonte, Targett – Schneiderlin, Davis (90+2. Cork), Wanyama – Long, Pellé, Tadič
    Náhradníci: Davis, Jošida, Alderweireld, Cork, Bertrand, Mayuka, Reed
    Trenér: Ronald Koeman

    Rozhodčí: Mason – Betts, Eaton
    bahis siteleri