Manchester United U17 – FC Baník Ostrava U17 3:1 (kon.)
konec
Manchester United U17
3:1 (2:1)
FC Baník Ostrava U17
sk Středa 29.10.2014, 17:00 • NTC Poprad • Přípravný zápas
     
    81
    Manchester United dal gól!
    Mladí futbalisti Manchestru United, alebo inak ich môžme nazvať "Young Red Devils" strieľajú tretí gól! Redmond sa predral pred šestnástkou, následne na pravú stranu posunul na hornú hranicu, kde stál RUARI CROSVERY. Ten sa ešte uvoľnil do medzery a potom ideálne ako ľavák krásne trafil priestor pri ľavej žrdi!
     
    41
    Manchester United dal gól!
    Mladé nádeje anglického veľkoklubu získavajú vedenie v tomto zápase! Joe Riley ukážkovo prebehol priestor po pravej strane, nebezpečne posunul do malého vápna, kde síce ešte Rashferda dokázal postrážiť Jiří Novák, ktorý odkopol ďalej od brány, no stále iba do priestorov šestnástky, kde prišiel JORDAN THOMPSON a ten sa strelou ponad brankára Chmiela nemýlil!
     
    29
    Manchester United dal gól!
    Skóre tohto stretnutia je asi po štyroch minútach vyrovnané! Na pravej strane mal loptu na kopačke Zach Dearney, ktorý krásne posunul do okolia hornej hranice šestnástky, kde bol JOE RILEY, ten si ešte šikovne prehodil loptu ponad brankára Chmiela a následne neohrozene zakončil do prázdnej brány!
     
    25
    FC Baník Ostrava U17 dáva gól!
    Baník sa dostáva do vedenia v tomto zápase! Krásna kombinácia majstrov mladšieho dorastu Českej republiky za minulú sezónu vrcholí presným zásahom! Chvěja priťukol pred šestnástku Jakubovi Malému, ten sa kľučkou uvoľnil cez jedného protihráča a bližšie do priestorov bieleho bodu posunul ONDŘEJOVI ŠAŠINKOVI, ktorý pohotovo zakončil do pravého horného rohu!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 29. Riley, 41. Thompson, 81. Crosvery – 25. Šašinka

    Karty:   77. Malý (BOU)

    Neproměněná penalta: 15. Rashferd (MU U17), mimo


    Manchester United U17: Dorrington – Ried, Scott, Tuanzebe ("C"), Williams, Thompson, Riley, Mc Tominay, Rashferd, Gribbin, Dearney
    Náhradníci: Henderson – Redmond, Burne, Crosvery, Rathbure, Makela, Kenyon, Gomes, Whelan, Warren

    FC Baník Ostrava U17: Chmiel – Macik, Jiří Novák ("C"), Farek, Malý, Granečný, Chvěja, Freit, Čech, Šašinka
    Náhradníci: Virec – Telnar, Bolf, Jakubov, Hurta, Kania, Matějček

    Rozhodčí: Milan Maliňák – Marcel Maličký, Branislav Maličký
    bahis siteleri