Manchester United U17 – FC Baník Ostrava U17 3:1 (kon.)
konec
Manchester United U17
3:1 (2:1)
FC Baník Ostrava U17
sk Středa 29.10.2014, 17:00 • NTC Poprad • Přípravný zápas
     
    88
    Striedanie v tíme Manchester United U17: z ihriska odchádza Riley, prichádza Makela.
     
    83
    Striedanie v tíme Manchester United U17: z ihriska odchádza Mc Tominay, Williams, prichádza Warren, Gomes.
     
    81
    Manchester United dal gól!
    Mladí futbalisti Manchestru United, alebo inak ich môžme nazvať "Young Red Devils" strieľajú tretí gól! Redmond sa predral pred šestnástkou, následne na pravú stranu posunul na hornú hranicu, kde stál RUARI CROSVERY. Ten sa ešte uvoľnil do medzery a potom ideálne ako ľavák krásne trafil priestor pri ľavej žrdi!
     
    77
    Prvú žltú kartu v tomto zápase dostáva Jakub Malý, ktorý sa prezentoval nepekným útočným faulom na Jakea Kenyona. Ten bol v plnej rýchlosti a zozadu ho atakoval práve český hráč Malý.
     
    71
    Striedanie v tíme Manchester United U17: z ihriska odchádza Riley, Gribin, prichádza Whelan, Crosvery.
     
    70
    Ďalšiu veľkú možnosť mal z rohového kopu Charlie Scott. Keďže Redmond, ktorý odviedol dobrú prácu pri bližšej žrdi, pretože dokázal predĺžiť na Scotta. Ten však v stopercentnej možnosti netrafil bránu!
     
    66
    V gólovej šanci sa ocitol Mario Telnar, ktorý sa zmocnil odrazenej lopty do šestnástky, pravačkou vypálil, no našťastie pre United bol v týchto priestoroch ešte Roshaun Williams, ktorému sa podarilo strelu mierne zblokovať a potom to bola pre Hendersona maličkosť ju uchopiť v rukách.
     
    64
    Devonte Redmond poslal krásny ľahučký center spoza hornej hranice šestnástky dovnútra pokutového územia, kde šiel pre loptu Callum Gribbin, ktorý sa snažil obstreliť brankára Chmiela, no zakončoval oblúčikom iba na hornú sieť brány!
     
    63
    Najprv rozprúdil krv v žilách hráčov United Mario Telnar, ktorý sa uvoľnil do šestnástky a elegantnou pätičkou prihrával dozadu na Ondřeja Šašinku, na ktorého akosi defenzíva Manchestru zabudla, no Šašinka pálil prízemne ku pravej žrdi, kde bol pozorný brankár Henderson!
     
    59
    Striedanie v tíme FC Baník Ostrava U17: z ihriska odchádza Freit, ?, ?, prichádza Matějček, Bolf, Telnar.
     
    58
    Striedanie v tíme Manchester United U17: z ihriska odchádza Dorrington, ?, prichádza Henderson, Kenyon.
     
    51
    Už to vyzeralo nebezpečne, keď Chvěja posunul loptu pred hornú hranicu vápna na Šašinku, ten následne ponúkal loptu pekne na Malého, keďže Tuanzebemu nasadil účinné jasličky. Následne ešte Malý vracal loptu pred malé vápno, keď chcel opätovať prihrávku Šašinkovi, no obrana United tam už bola v dostatočnom počte.
     
    44
    Joe Riley znovu krásne využil šprintérske schopnosti a prebehol po pravej strane. Z priestoru pri rohovej zástavke odcentroval tesne pred bránu, kde bol Marcus Rashferd, no jeho zakončenie krásne zastavil brankár Chmiel!
     
    41
    Manchester United dal gól!
    Mladé nádeje anglického veľkoklubu získavajú vedenie v tomto zápase! Joe Riley ukážkovo prebehol priestor po pravej strane, nebezpečne posunul do malého vápna, kde síce ešte Rashferda dokázal postrážiť Jiří Novák, ktorý odkopol ďalej od brány, no stále iba do priestorov šestnástky, kde prišiel JORDAN THOMPSON a ten sa strelou ponad brankára Chmiela nemýlil!
     
    29
    Manchester United dal gól!
    Skóre tohto stretnutia je asi po štyroch minútach vyrovnané! Na pravej strane mal loptu na kopačke Zach Dearney, ktorý krásne posunul do okolia hornej hranice šestnástky, kde bol JOE RILEY, ten si ešte šikovne prehodil loptu ponad brankára Chmiela a následne neohrozene zakončil do prázdnej brány!
     
    26
    Nechýbalo veľa a Baník mohol svoje vedenie hneď stratiť! Na pravej strane ihriska sa predral Zach Dearney, ktorý pálil na bránu. Brankár Chmiel príliš sebaisto nevyrazil loptu, keďže ju poslal priamo pred seba, no chýbalo naozaj málo, aby následne Scott Mc Tominay dorazil loptu do odkrytej brány. Boli tam však ruky brankára Ostravy, do ktorých bola lopta okamžite uchopená.
     
    25
    FC Baník Ostrava U17 dáva gól!
    Baník sa dostáva do vedenia v tomto zápase! Krásna kombinácia majstrov mladšieho dorastu Českej republiky za minulú sezónu vrcholí presným zásahom! Chvěja priťukol pred šestnástku Jakubovi Malému, ten sa kľučkou uvoľnil cez jedného protihráča a bližšie do priestorov bieleho bodu posunul ONDŘEJOVI ŠAŠINKOVI, ktorý pohotovo zakončil do pravého horného rohu!
     
    23
    Obrovská možnosť pre Manchester United! Marcus Rashferd bol futbalistom, ktorý sa na ľavej strane vápna uvoľnil, prihral pred malé vápno, kde stál Charlie Scott, ktorý ešte posúval viac na kraj na Zacha Dearneyho. Ten mal pred sebou už len odkrytú bránu a obrancu Prokopa Fareka, ktorý bravúrne zblokoval túto strelu!
     
    21
    Znovu sme videli nebezpečenstvo pre Chmiela. Po pravej strane prenikol do pokutového územia Joe Riley, no jeho prihrávka pred malé vápno bola zblokovaná na hornú hranicu šestnástky. Tam ku lopte rýchlo pribehol Jordan Thompson, no ľavačkou pálil len tesne mimo pravej žrde!
     
    15
    Rashferd sa snažil zakončovať ku pravej žrdi, no svojou strelou minul bránu!
     
    15
    Červení diabli budú po faule od Lukáša Macíka na Marcusa Rashferda zahrávať pokutový kop, keďže nedovolený zákrok sa stal v šestnástke.
     
    10
    Videli sme priam fantastický zákrok brankára Chmiela, ktorý musel čeliť strele od Marcusa Rasfherda z tesnej blízkosti, keďže prihrávka od Rileyho z priestoru pri rohovej zástavke na pravej strane bola milimetrová, no Rashferd zakončoval len do tela brankára Baníku Ostrava!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 29. Riley, 41. Thompson, 81. Crosvery – 25. Šašinka

    Karty:   77. Malý (BOU)

    Neproměněná penalta: 15. Rashferd (MU U17), mimo


    Manchester United U17: Dorrington – Ried, Scott, Tuanzebe ("C"), Williams, Thompson, Riley, Mc Tominay, Rashferd, Gribbin, Dearney
    Náhradníci: Henderson – Redmond, Burne, Crosvery, Rathbure, Makela, Kenyon, Gomes, Whelan, Warren

    FC Baník Ostrava U17: Chmiel – Macik, Jiří Novák ("C"), Farek, Malý, Granečný, Chvěja, Freit, Čech, Šašinka
    Náhradníci: Virec – Telnar, Bolf, Jakubov, Hurta, Kania, Matějček

    Rozhodčí: Milan Maliňák – Marcel Maličký, Branislav Maličký
    bahis siteleri