Topoľčany – Pov. Bystrica 0:0 (odl.) | Prešov – Spišská N. Ves 1:2 (kon.) | Bardejov – Trnava 4:0 (kon.)
Detva – Prievidza 7:0 (kon.) | Senica – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
konec
PHK Prešov
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 07.11.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Šesť sekúnd pred koncom, tentokrát to nebude samostatný nájazd, na trestnú lavicu ale pôjde za hákovanie Richard Smotrila.
     
    57:30
    Findura našiel Vaica, ktorý sa schoval za Pavlovského, ten si ho nevšimol, nedokázal ho zastaviť, no kapitán hostí nakoniec míňa bránu Riečického!
     
    54:45
    Po buly v útočnom pásme sa k nebezpečnej strele medzi kruhmi dostal Smotrila, aj tentokrát ho ale RIečický prečítal a vyráža betónom!
     
    54:30
    Filip Pekarčík výborne najprv z kruhu na buly vypálil, vyrážačkou ho ale Trenčan zlikvidoval, následne šiel znova do útoku, prihral a následne skončil na ľade, odkiaľ sa ťažko dvíha, hra sa nakoniec prerušuje, ale nevylučuje sa.
     
    53:45
    Veľkú šancu mal na hokejke František Koky, ten dostal puk na opačnú tyč ako bol Riečický, nakoniec ale nedokázal presne zakončiť.
     
    49:52
    Marek Nagy oslabuje Prešov, keď sa dopustil v strednom pásme podrazenia.
     
    46:00
    Krásna akcia Martina Hájnika, dostal sa cez dvoch brániacich hráčov a v páde mieril medzi betóny, no tie mal Trenčan na mieste a zasahuje, parádny prienik.
     
    45:10
    Marek Nagy našiel medzi kruhmi Štraucha, ten vystrelil len do betónu, odkiaľ dorážal Marek Nagy a ja som sa domnieval, že to gól bol, trafil to nad pravú tyčku, rozhodca ale rozpažuje!
     
    43:56
    Prešov dáva gól! Nakoniec to domácim už konečne padlo, Sabol a Vartovník si pred kruhmi na buly dvakrát vymenili puk až vypálil Vlado Sabol, jeho strela bola vyrazená brankárom, kde to dokázal domáci MAREK NAGY doraziť do siete!

    Asistencia: Vlado Sabol
     
    43:38
    40 sekúnd budú domjáci hrať proti trom protihráčom, Gurčík nechal Hájnikovi hokejku v tvári a to sú jasné dve minúty.
     
    42:17
    Boris Krempaský doslova zvalil protihráča pred bránkou v šanci a získava dve minúty za hákovanie.
     
    41:45
    Chovan dostal skvelú prihrávku do kruhu na buly od Nagya, vystrelil a ešte pred brankárom puk tečoval Štrauch, aj tentokrát ale gólman Spišiakov zasahuje úspešne.
     
    39:40
    Hájnik sa dostal spoza brány v rýchlosti pred ňu, spoza nej vystrelil, puk ale len prešiel popri tyčke a nezmestil sa do brány!
     
    38:00
    Chyba Guntáša na modrej dala príležitosť Matúšovi Leskovjanskému, ten sa rútil sám na bránu, Riečický mu zmenšil strelecký uhol a napokon ho strela Leskovjanského trafila, skvelý zákrok.
     
    36:25
    Pár sekúnd pred uplynutím trestu Gurčíka odchádza na trestnú lavicu aj Peter Rojkovič za podrazenie.
     
    35:30
    Skvelo si ku tyčke nakorčuľoval mladý Marko Komloš, ten mal možnosť streliť svoj prvý gól za PHK 3b, no nestalo sa tak, v obrovskej šanci ho Trenčan vychytal!
     
    34:26
    Pavol Gurčík je potrestaný za zákrok na Chalupu, ktorý sa chcel dostať s pukom do šance medzi kruhy. Dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    33:20
    Tentokrát už ale domáci pohrozili, Hájnik našiel výborne Matejku, ktorý ale trafil len skvelý betón Trenčana, následne poslal Hájnik puk pred bránku na Jaroša, ani ten ale neprestrelil brankára.
     
    30:54
    Prešovčania sa chceli dostať v oslabení do úniku, zastavil to ale Richard Smotrila – nedovolené bránenie.
     
    30:50
    Spišiaci naďalej nebezpečne držia puk, tentokrát vystrelili z uhla, Riečický si ale dal pozor a nevyrazil. Skvelá presilovka z ich strany.
     
    29:05
    Igor Jaroš nechal v súboji vysokú hokejku a dostáva dve minúty. Hrať sa bude 4 na 4.
     
    28:45
    Ďalšia veľká šanca domácich, Trenčan ale čaruje, puk dostal Jaroš na Matejku pri tyčke, ten okamžite vystrelil, no brankár Spišskej Novej Vsi je agilný a parádne zasahuje!
     
    27:26
    Následne domáci mali puk a snažili sa niečo vymyslieť, Peter Rojkovič si pomohol nedovoleným bránením a oslabuje Spišskú Novú Ves.
     
    27:10
    Veľká šanca Prešova, Hájnik sa vyhol na obrannej modrej súperovi, dostal sa do útočného pásma, nakorčuľoval mu Jaroš, tomu ale puk neposlal, z druhej vlny šiel voľný Čopák, ten vyskúšal na brankára blafák, no neuspel!
     
    24:15
    Hájnik dostal puk pred medzikružie kde sa zbavil otočkou protihráča a dostal sa pred bránku, odkiaľ mieril k tyči, jeho strelu Trenčan len ledva vyrazil, následne rozhodca píska prihrávku rukou Matejku.
     
    19:21
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Tak to je šok pre domácich, ktorí prehrávajú o dva góly, Gurčík vypálil puk od modrej, Findura ho nedorazil, ten sa ale následne dostal na hokejku RICHARDA SMOTRILU, ktorý ho poslal popri tyčke do siete.

    Asistencie: Michal Findura, Pavol Gurčík
     
    17:10
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišiaci sa dostávajú do vedenia, spoza brány dostal puk pred ňu Emil Kramár, tam ho Prešovčania chceli upratať, dostal ho na hokejku ale len BORIS KREMPASKÝ a vlani hráč Prešova prekonáva brankára Riečického!

    Bez asistencie
     
    15:40
    Hrubý našiel veľmi pekne Vaica pri tyčke, ten okamžite vystrelil, avšak skvelý Riečický vyťahuje parádny zákrok, to bolo skutočne nebezpečné.
     
    15:00
    Rojkovič poslal parádnu prihrávku krížne na Františka Kokyho, ten okamžite vystrelil, Riečický sa okamžite presúval na opačnú tyč, puk však nesmeroval do brány!
     
    12:10
    Obrovská šanca, parádne to zahral Marek Nagy, milimetrovo našiel pred bránkou útočníka Čopáka, ten bol pohotový, okamžite nasmeroval puk medzi betóny Trenčana, ktorý ale sám asi neviem ani ako ich stihol sklepnúť a zabrániť gólu!
     
    10:55
    Matejka dostal puk do útočného pásma, Hájnik skvelým pohybom nakoniec vyčaroval skvelú pozíciu na strelu pre Chovana, ktorý ale nedáva gól okamžitou strelou k tyči!
     
    10:30
    Následne ale dostal Smotrila na hokejku parádny puk pred bránu, švihom si pripravil strelu, no namieril to tesne na bránu, teraz mali domáci poriadne šťastie!
     
    08:30
    Skvelá práca popradskej dvojice, Nagy dostal spoza brány puk na opačnú tyč kde stál Čopák, ten bol ťažko spracovateľný, domáci útočník ho ale poslal medzi betóny brankára, Trenčan ich ale sklepol včas a prerušuje hru.
     
    04:30
    Následne sa to už domácim podarilo, dostali puk za bránku, odkiaľ sa dostal Hájnik pred bránku, bekhendom strieľal medzi betóny, Trenčan vyrazil, no Matejka ani na dvakrát nepretlačil puk do siete!
     
    00:50
    Prvým mužom na trestnej lavici je domáci Igor Jaroš, Spišiaci budú hrať presilovku.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 44. M. Nagy (V. Sabol) – 18. Krempaský, 20. Smotrila (Findura, Gurčík)


    PHK Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Vartovník, Kobeľa, Ľ. Chovan, Novický, Komloš, Guntáš, Tomko – Pavlovský, Kivader, Pekarčík – Hájnik, Matejka, Jaroš – M. Nagy, Čopák, Štrauch – Potoček, Chalupa, Ferenc
    HK Spišská Nová Ves: Trenčan (Gavalier) – Hrubý, Rojkovič, Gurčík, Cvengroš, Džerenga, Horváth, Kramár – Leskovjanský, Koky, L. Vartovník – Findura, Vaic, Smotrila – Ihnaťo, Klinga, Krempaský – Hamráček, Ištocy

    Rozhodčí: Husár – Bednár, Pribula
    bahis siteleri