Znojmo – Linz 5:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:2 (0:0, 3:2, 2:0)
Steinbach Black Wings Linz
Neděle 30.11.2014, 18:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Orli právě vstřelili branku!
    LUBOMÍR ŠTACH se dostal k puku ve vlastním obranném pásmu a přes celé kluziště skóruje do prázdné brány.
    Bez asistence.
     
    49:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmu se hned dýchá lépe. RICHARD PAVLIKOVSKÝ na modré čáře zachytil volný kotouč, napřáhl a vymetl pravý horní roh Dechelovy klece. Orli využívají přesilovku! Asistence: Jan Lattner.
     
    39:13
    Linz právě vstřelil branku!
    Tak to je trochu studená sprcha pro znojemský tým. Z nevinně vypadající akce vypálil kousek za modrou čarou přes obránce FABIO HOFER a kotouč trochu překvapivě skončil až v síti za Nechvátalem. Asistence: Marc-Andre Dorion.
     
    38:26
    Linz právě vstřelil branku!
    Zvýšená aktivita se hostům vyplácí. Rau vybojoval puk za brankou Orlů, naservíroval jej volnému PATRICKU SPANNRINGOVI, který z první zavěsil pod břevno. Asistence: Chad Rau a Mike Ouellette.
     
    32:59
    Orli právě vstřelili branku!
    MARTIN PODEŠVA dostal přihrávku před branku, zůstal zcela sám, posunul si puk na bekhend a pod břevno nad lapačku padajícího Dechela bleskově navyšuje znojemské vedení už na 3:0! Asistence: Adam Havlík a Peter Pucher.
     
    32:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo navyšuje své vedení díky rychlému brejku. Tomas získal kotouč ve středním pásmu, posunul jej do jízdy JINDŘICHU ABDULOVI, který byl faulován, přesto dokázal vymíchat Dechela bekhendovým blafákem a elegantně zasunout do odkryté branky. Asistence: Roman Tomas.
     
    29:47
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté už byli ve čtyřech, ale vyloučený Kozek se ještě nestihl pořádně zapojit do hry. Střela od modré čáry se odrazila na hranici brankoviště k BRANISLAVU REHUŠOVI, který přehodil ležícího brankáře a konečně překonává brankáře Dechela. Asistence: David Bartoš a Antonín Bořuta.

    Lukáš Peroutka

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 30. Rehuš (Bartoš, Bořuta), 33. Abdul (Tomas), 33. Podešva (Havlík, Pucher), 50. Pavlikovský (Lattner), 59. Štach – 39. Spannring (Rau, Ouellette), 40. Hofer (Dorion)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Tomek) – Štach, Jass, Pavlikovský, Nemčík, Bořuta, Klimíček – Tomas, Bartoš, Abdul – Podešva, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Novák – Číp, Rehuš, Lattner – Fiala, Špaček.
    Steinbach Black Wings Linz: Dechel (Ouzas) – Murphy, R. Lukas, Dorion, Piche, Mitterdorfer, MacDonald, Fechtig, Mayrhauser – Lebler, Moran, Ulmer – Kozek, Hisey, Hofer – Spannring, Ouellette, Rau – Macierzynski, Gaffal, Ober.

    Rozhodčí: Smetana, M. Nikolić – Johnstone, Smeibidlo

    Diváci: 2515
    bahis siteleri