Třinec – Olomouc 3:2 (1:0 po s.n.) | Jihlava – Písek 8:2 (kon.) | Kladno – Chomutov 2:4 (kon.)
Č. Budějovice – Liberec 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Hr. Králové 2:3 (po pr.) | Sparta – Pardubice 4:2 (kon.)
Zlín – Třinec 1:3 (kon.) | Slavia – Letňany 6:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:1 (po pr.)
PZ Kladno – HC Litvínov 0:7 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 1:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
Piráti Chomutov
Sobota 06.12.2014, 12:00 • ČEZ Stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    53:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hodně smolná branka pro Chomutov! Střelu MICHALA ŠÍMY od modré si jeden z obránců srazil pouze nad sebe a udělal z ní efektivní padáček, který přistál přímo za zády gólmana Strejce! Asistence: Krešimír Schildhabel.
     
    41:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to už je hodně tvrdá rána pro Kladno. Po velikém závaru před Stahlem se nejrychleji dostal ke kotouči JOSEF RINDOŠ, který už doklepl kus gumy do odkryté klece. Asistence: Tomáš Adámek.
     
    23:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté to sehráli parádně. Několikrát si předali kotouč, načež vypálil DANIEL NOVÁK, který umístil kotouč nechytatelně do bližšího růžku. Asistence: Alan Lyszczarczyk.
     
    20:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    A to se jim tedy vůbec nepovedlo. V oslabení se dostal do samostatného úniku JOSEF TOMAN a ten už se z vrcholu kruhu nemýlil a vystřelil nechytatelně. Bez asistence.
     
    15:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec tento tlak domácím stačí k vyrovnání. ADAM KUBÍK dokázal prostřelit Strejce a umístit kotouč do jeho sítě. Asistence: Dominik Havelka a Kryštof Hrabík.
     
    05:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté přeci jen využívají přesilovou hru. Kotouč se od Stahlova betonu odrazil pouze na hůl TOMA POLÁKA, který už nezaváhal a zamířil přesně k bližší tyči. Asistence: Alan Lyszczarczyk.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 16. Kubík (Havelka, Hrabík), 54. Šíma (Schildhabel) – 6. Polák (Lyszczarczyk), 21. Toman, 24. Novák (Lyszczarczyk), 42. Rindoš (Adámek)


    Rytíři Kladno: Stahl (Jiroušek) – Havelka, Malý, Šíma, Balcar, Zelingr, Kiml – Řepka, Patyk "A", Okegawa, Schildhabel, Keszi, Čermák, Janeček, Hrabík, Borkovec "C", Bláha, Čečetka, Kubík "A"
    Piráti Chomutov: Strejc (Zvědělík) – Lidák, Hlaváček "A", Buchtela, Dvořák, Běhula, Novák, Hajič – Toman, Polák, Lyszczarczyk, Kulich, Palička, M.Svoboda, Rindoš, Hřebíček, Dejmek, Wágner, J.Svoboda, Adámek "C"

    Rozhodčí: Sýkora – Pešek, Malý
    bahis siteleri