Vsetín – Nový Jičín 3:5 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 1:4 (kon.) | Nymburk – Jindř. Hradec 6:2 (kon.)
Technika Brno – SK Karviná 6:2 (kon.) | Klášterec nO – Děčín 5:4 (po pr.) | Žďár n/S – Klatovy 6:0 (kon.)
Trutnov – Pelhřimov 8:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Poruba 2011 4:1 (kon.) | Kobra – Jablonec n/N 5:4 (kon.)
Vrchlabí – Sokolov 3:5 (kon.) | Tábor – Řisuty 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
HC Technika Brno
6:2 (1:1, 3:1, 2:0)
SK Karviná
Sobota 06.12.2014, 17:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:51
    Technika právě vstřelila branku!
    Opět nedáš dostaneš. Obránci ve svém pásmu propadli a hattrick pro PETRA JURČU je na světě. Důrazem nedal prostor bránícím hráčům a raduje se tedy ze třetího vstřeleného gólu. Asistence: Ondřej Látal.
     
    41:04
    Technika právě vstřelila branku!
    Dnešní utkání je až příliš kruté k hokejistům Karviné. Obrovskou šanci spálil Tomáš Foltyn, kterého perfektně při úniku vybruslil Novák a z protiútoku udeřilo na druhé straně. Vlastimil Odehnal perfektně našel PETRA JURČU a ten z levého křídla nedal gólmanovi šanci. Na světelné tabuli svítí již skóre 5:2. Asistence: Vlastimil Odehnal.
     
    39:47
    Technika právě vstřelila branku!
    Drsné chvíle pro, dnes velice dobře a obětavě hrající, hokejisty Karviné. MICHAL BRZOBOHATÝ přidává svou druhou branku v zápase a posílá hosty do kabin za nepříznivého stavu 2:4. Čtvrtá branka jde na vroubek Ondřeje Tomšů, který si špatně pokryl místo u své levé tyče a záhadným způsobem se kotouč ocitl v bráně. Asistence: Martin Zábranský, Jiří Čtvrtníček.
     
    37:23
    Technika právě vstřelila branku!
    Výhodu sice Technika nevyužila, posléze ale přidává třetí branku utkání. Střelu Martina Zábranského šikovně bruslí tečoval TOMÁŠ KLIMEŠ. Asistence: Martin Zábranský.
     
    32:57
    Karviná vstřelila branku!
    Jak jsem dříve zmiňoval, Karviná to zkouší ze všech pozic. A to se nyní vyplatilo! FILIP DÝRR se nerozpakoval a od levého mantinelu napálil kotouč směr brána. K velkému překvapení diváků na stadionu skončil touš až za zády Nováka. Asistence: Ondřej Kasperlík.
     
    21:48
    Technika právě vstřelila branku!
    Karel Benýšek vyhrál vhazování přesně na hůl Davida Havíře, který zkoušel vystřelit bekhendem. Rána hostujícímu brankáři vypadla z lapačky a puku se zmocnil opět David Havíř. Zpoza brány našel zcela volného MICHALA BRZOBOHATÉHO, který jen doklepl touš za záda hostujícího gólmana. Asistence: David Havíř, Peter Bustin.
     
    12:46
    Technika právě vstřelila branku!
    Elitní formace Techniky opět úřaduje. Kdo jiný než PETR JURČA. Ten se zmocnil kotouče v útočném pásmu a po krásné asistenci od Vlasimila Odehnala, se řítil sám na Ondřeje Tomšu. Toho si položil a odkrytou klec již nemohl netrefit. Asistence: Vlastimil Odehnal, Filip Vrba.
     
    08:04
    Karviná vstřelila branku!
    To byla parádní akce! Zdeněk Luka našel zcela volného MARTINA KASPERLÍKA na pravém křídle, pro kterého nebyl žádný problém poslat touš do zcela odkryté domácí svatyně. Novák neměl šanci zasáhnout. Domácí hrají již v plném počtu. Asistence: Vladimír Luka, Zdeněk Deutsch.

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 13. Jurča (Odehnal V., Vrba), 22. Brzobohatý (Havíř, Bustin), 38. Klimeš (Zábranský), 40. Brzobohatý (Zábranský, Čtvrtníček), 42. Jurča (Odehnal V.), 51. Jurča (Látal) – 9. Kasperlík M. (Luka, Deutsch), 33. Dýrr (Kasperlík O.)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), Vrba, Klimeš, Semrád, Koukal, Havíř – Látal, Brzobohatý, Jurča, Crhák, Čtvrtníček, Heža, Benýšek, Odehnal V., Bustin, Zábranský
    SK Karviná: Tomšů (Volf) – Hoďa, Vydra, Jaroch, Zamecznik, Milch, Malík, Graca, Deutsch – Foltyn, Opravil, Dýrr, Chomič, Luka (C), Kasperlík O., Kasperlík M., Juhász, Zakuťanský

    Rozhodčí: Ladislav Netopil – Jiří Chocholouš, Pavel Mikšík

    Diváci: 83
    bahis siteleri