Minnesota – Anaheim 4:5 (kon.) | Winnipeg – Colorado 6:2 (kon.) | Chicago – Montreal 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 3:2 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 4:6 (kon.) | Los Angeles – Philadelphia 1:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
6:2 (2:1, 1:0, 3:1)
Colorado Avalanche
Sobota 06.12.2014, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dustin BYFUGLIEN - 6:2
     
    53:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec žádné drama nepřipouští. DUSTIN BYFUGLIEN se opřel do kotouče na modré čáře a ten se zastavil až v brance Colorada. Bez asistence.
    IGINLA - 5:2
     
    50:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Zach Redmond se v posledních zápasech ukazuje velmi dobře. Teď prakticky připravil šanci JAROME IGINLOVI, který střílel do prázdné branky. Asistence: Zach Redmond, Gabriel Landeskog.
    Bryan LITTLE - 5:1
     
    41:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak a máme tady hattrick. Guenin ukopl kotouč Varlamovovi a ten tak na něj nedosáhl. BRYAN LITTLE tak měl snadnou práci poslat jej do horní poloviny branky. Asistence: Andrew Ladd, Blake Wheeler.
    Bryan LITTLE - 4:1
     
    40:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Zdálo se, že hosté vstoupili do třetiny dobře. Jenže pak přišli dvě chyby v krátké době a domácí se dostali k jednoduché brance. BRYAN LITTLE dostal přihrávku mezi kruhy a přesnou trefou dává svou druhou branku v zápase. Asistence: Blake Wheeler.
    Andrew LADD - 3:1
     
    39:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Po vhazování se kotouč dostal na modrou odkud vystřelil Chiarot. Jeho střelu ještě tečoval ANDREW LADD a kotouč nakonec propadl za záda Varlamova. Asistence: Ben Chiarot, Bryan Little.
    Oficiální záběr NHL z pohledu videorozhodčího

    Bryan LITTLE - 2:1
     
    12:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je vše jinak. Z fantastického zákroku je nakonec branka. Rozhodčí se ještě jel poradil s videem a videorozhodčí určil, že lapačka Varlamova byla v době zákroku za brankovou čárou a doporučil gól uznat. Branka připsána BRYANU LITTLEMU. Asistence: Blake Wheeler.
    Jerome IGINLA - 1:1
     
    09:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté z nenápadné akce vyrovnávají. JAROME IGINLA potáhl kotouč do útočné třetiny a střelou přes obránce se trefuje do horního rohu domácí branky. Asistence: Gabriel Landeskog.
    Chris THORBURN - 1:0
     
    04:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí svou úvodní aktivitu promnují v první branku. Střelu od modré čáry Varlamov vyrazil do levého kruhu, kde byl úplně volný CHRIS THORBURN a ten neměl problém trefit se do odkryté branky. Asistence: Paul Postma, Adam Pardy.

    Ján Jabrocký

    Branky a nahrávky: 5. Thorburn (Postma, Pardy), 13. Little (Wheeler), 40. Ladd (Chiarot, Little), 41. Little (Wheeler), 42. Little (Ladd, Wheeler), 54. Byfuglien – 10. Iginla (Landeskog), 51. Iginla (Redmond, Landeskog)


    Winnipeg Jets: Hutchinson – Chiarot, Byfuglien, Stuart, Trouba, Pardy, Postma – Ladd, Little, Wheeler – Kane, Perreault, Frolík – Lowry, Scheifele, Halischuk – Thorburn, Slater, Peluso
    Colorado Avalanche: Varlamov (42. Berra) – Hejda, Johnson, Guenin, Barrie, Stollery, Redmond – Tanguay, Duchene, O´Reilly – Landeskog, MacKinnon, Iginla – Briere, Talbot, Vincour – Holden, Sgarbossa, McLeod

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Mike Leggo – Brad Lazarowich, Michel Cormier

    Diváci: 15 016
    bahis siteleri