Los Angeles – Philadelphia 1:2 (kon.) | Toronto – Vancouver 5:2 (kon.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (kon.)
Tampa – Columbus 1:3 (kon.) | Florida – Buffalo 3:2 (kon.) | New Jersey – Washington 1:4 (kon.)
Nashville – Chicago 1:3 (kon.) | Dallas – Montreal 4:1 (kon.) | Arizona – Boston 2:5 (kon.)
Calgary – San Jose 2:3 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 3:4 (po pr.) | Carolina – Detroit 1:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
New York Rangers
Neděle 07.12.2014, 01:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Darren HELM - 3:2
     
    47:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    DARREN HELM navazuje na skvělý výkon proti Dallasu Stars, do jehož branky vstřelil dva góly, a otáčí vývoj zápasu!! Darren Helm zamířil přesně nad beton Cama Talbota a Detroit se ujímá vedení 3:2. ASISTENCE: Tomáš Tatar, Danny DeKeyser.
    Luke GLENDENING - 2:2
     
    35:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    LUKE GLENDENING vyrovnává během 61 sekund na 2:2!! Glendening se dostal po nahození Joakima Anderssona z pravého křídla před bránou k volnému puku a dorazil ho do prázdné brány. V Joe Louis Areně je bleskově vyrovnáno. ASISTENCE: Joakim Andersson, Drew Miller.
    Riley SHEAHAN - 1:2
     
    34:14
    Detroit právě vstřelil branku!
    RILEY SHEAHAN založil v obranném pásmu útočnou akci, kterou vzápětí také sám zakončil, a vrací Red Wings zpět do hry!! Sheanan přihrál ve vlastním pásmu do středu kluziště Zetterbergovi, který posunul puk na Franzena, a ten přihrávkou z levého křídla útočného pásma našel uprostřed ledové plochy najíždějícího Sheahana. Riley Sheahan vzápětí předvedl povedenou otočku a backhandem poslal puk do branky. ASISTENCE: Stephen Weiss, Johan Franzen.
    Rick NASH - 0:2
     
    14:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    RICK NASH střílí svůj 17. gól v letošní sezóně NHL a posílá Rangers do dvoubrankového vedení!! Nash dostal dlouhý pas od Brassarda na modrou čáru a poté využil možnost samostatného nájezdu přesnou střelou k levé tyči. ASISTENCE: Derick Brassard.
    Kevin KLEIN - 0:1
     
    09:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci se dostávají do vedení. Před brankovištěm se procpal k zakončení KEVIN KLEIN a nadvakrát dokázal backhandem kotouč dotlačit do branky. ASISTENCE: Kevin Hayes, Carl Hagelin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 35. Sheahan (Weiss, Franzen), 36. Glendening (Andersson, Miller), 48. Helm (Tatar, DeKeyser) – 10. Klein (Hayes, Hagelin), 15. Nash (Brassard)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Smith, Kindl, DeKeyser, Quincey, Ericsson, Kronwall – D. Miller, Glendening, Andersson – Jurčo, Sheahan, Weiss – Tatar, Datsyuk, Helm – Nyquist, Zetterberg, Franzen.
    New York Rangers: Talbot (Lundqvist) – Hunwick, Klein, Staal, Boyle, McDonagh, Girardi – J.T. Miller, Moore, Fast – Hagelin, Hayes, Stempniak – Kreider, Stepan, St. Louis – Nash, Brassard, Zuccarello.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Ian Walsh – Andy McElman, Pierre Racicot
    bahis siteleri