Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Vladivostok – Chanty-Mansijsk 1:2 (kon.) | Novokuzněck – Toljatti 5:3 (kon.)
Novosibirsk – Nižněkamsk 7:2 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Soči – Dynamo Moskva 1:6 (kon.)
Minsk – Omsk 6:2 (kon.) | Čerepovec – Viťaz 2:4 (kon.) | Atlant – Barys 3:4 (kon.)
HC Slovan – Ufa 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HK Soči
1:6 (0:1, 1:3, 0:2)
Dynamo Moskva
Pátek 12.12.2014, 17:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martins KARSUMS - 1:6
     
    56:45
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    MARTINS KARSUMS zvyšuje na 1:6 po krásné individuální akci Denise Mosaljova, který se zbavil jak bránícího hráče, tak i domácího brankáře a naservíroval puk Karsumsovi přímo před prázdnou branku. Asistence: Denis Mosaljov.
    Sergej SOJN - 1:5
     
    52:48
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí už vrhli vše do útoku, čehož využila čtvrtá formace hostů, která sebrala domácím kotouč a ihned vyrazila do přečíslení. Glazačev v situaci dva na jednoho zvolil přihrávku před branku, kam si najel SERGEJ SOJN, který pojistil vítězství svého celku. Asistence: Konstantin Glazačev, Jurij Babenko.
    Maxim PESTUŠKO - 1:4
     
    35:19
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    MAXIM PESTUŠKO dostal přihrávku z rohu kluziště před branku a nadvakrát dokázal překonat Gavrilova. Asistence: Konstantin Gorovikov.
    Andrej KOSTICYN - 1:3
     
    33:30
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí se konečně dočkali branky! Krikunov a Kostitsyn šli po dobré přihrávce Wilsona dva na jednoho! Krikunov zvolil nahrávku a ANDREJ KOSTICYN tvrdou střelou propálil přesouvajícího se Jerjomenka. Asistence: Ilja Krikunov, Clay Wilson.
    Martins KARSUMS - 0:3
     
    24:44
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    MARTINS KARSUMS dal zajímavý gól! Dostal se za modrou čáru, tvrdě vypálil, kotouč se od zadního mantinelu opět odrazil na jeho hůl a on nedal druhým pokusem Pöpperlemu šanci. Asistence: Filip Novák.
    Denis MOSALJOV - 0:2
     
    21:14
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    DENIS MOSALJOV dostal puk od Kokareva, u mantinelu se zbavil bránícího hráče, z rohu kluziště vybruslil před branku a zasunul kotouč za Pöpperleho záda. Asistence: Denis Kokarev, Alexej Cvetkov.
    Konstantin VOLKOV - 0:1
     
    06:17
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho, Maxim Karpov našel přesnou přihrávkou KONSTANTINA VOLKOVA, který se střelou z první nemýlil a nedal tak přesouvajícímu se brankáři domácích šanci. Asistence: Maxim Karpov, Alexander Osipov.

    Filip Langr

    Branky a nahrávky: 34. Kosticyn (Krikunov, Wilson) – 7. Volkov (Karpov, Osipov), 22. Mosaljov (Kokarev, Cvetkov), 25. Karsums (Novák), 36. Pestuško (Gorovikov), 53. Sojn (Glazačev, Babenko), 57. Karsums (Mosaljov)


    HK Soči: Pöpperle (od 25. min. Gavrilov) – Ščitov, Petrov, Whitney, Jarvinen, Wilson, Derljuk – Krikunov, Ignatuškin, Kosticyn – Ljudučin, Petersson, Lapenkov – Warn, Anisin, Emmerton – Krjukov, Šiškanov, Achmetov – Ščerbina
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Novák, Višněvskij, Jalasvaara, Korjagin, Solovjov, Mironov, Osipov – Daugaviňš, Gorovikov, Pestuško – Volkov, Karsums, Karpov – Cvetkov, Kokarev, Mosaljov – Sojn, Babenko, Glazačev – Osipov

    Rozhodčí: Gusev, Ronn – Goljak, Dedjulja

    Diváci: 9112