Michalovce – Pov. Bystrica 6:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 5:0 (kon.) | Prešov – Senica 2:6 (kon.)
Detva – Spišská N. Ves 3:4 (po pr.)
po prodl.
HK DOXXbet Detva
3:4 (1:0, 0:2, 2:1 - 0:1)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 12.12.2014, 18:00 • ZŠ Detva • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Dušan Kapusta (tréner Detvy): "Videli sme veľmi dobré stretnutie, ktoré sme v prvej tretine rozbehli veľmi dobre. Podarilo sa nám streliť gól v závere, aj keď bol zlepený. Mali sme dve tri šance, kde sme mohli dať ďalšie góly. V druhej tretine Spišská ožila aj vďaka naším chybám a hlúpym vylúčenia a našou nedisciplinovanosťou. Petro bol vylúčený do konca zápasu čo by sa takému hráčovi nemalo stáva pri jeho kvalitách. Narušila sa tým naša koncepcia hry. Museli sme dobiehať náskok súpera a v predĺžení nám chýbali kvality spomínaného Petra. Dnes nemal svoj deň brankár. Keď sa mám podarilo vyrovnať na 2:2 súper sa znovu dostal do vedenia. Verili sme, že sa nám podarí získať druhý bod v predĺžení resp. na nájazdy. Momentálne sa na mužstve prejavuje, že nehráme dlhšiu dobu v kompletnom zložení. Máme zranenia prišli noví hráči a tí sa nevedia zapadnúť do mužstva ako by sme chceli. Momentálne sme prehrali prvý raz v sezóne dva zápasy po sebe aj to bolo v predĺženiach. Dnes dal súper šťastné góly a mi sme sa na góly museli namakať. Chýbali nám hráči ako Graham, Kanaet a vylúčený Petro, alebo lepší výkon brankára a bol by iný výsledok. Dominik Kanaet by sa mal zapojiť už do tréningového procesu a David Graham uvidíme, čo povedia vyšetrenia, či bola určená správna diagnóza a nebude potrebná operácia."

    Peter Křemer (tréner HK Spišská Nová Ves: " Našim cieľom bolo hrať aktívne a nechceli sme brániť. Vedeli sme, že v Detve sa hrá veľmi ťažko. Nezískali sme s nimi v tejto sezóne ani bod, ale do stretnutia z úmyslom bodov. Pred koncom sme viedli a domáci vyrovnali, tak som pred predĺžením chlapcom povedal, že musíme zabojovať a získať druhý bod. Stretnutie malo veľmi vysokú kvalitu s čím som spokojný. Celé mužstvo hralo veľmi dobre a zaslúži si pochvalu za doteraz najlepší výkon v sezóne." (22:38:58)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:58
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Po necelej minúte je koniec zápasu. O výsledku zápasu rozhodol najlepší muž na ľade BORIS KREMPASKÝ. Asistencie: Peter Rojkovič, Roman Ihňato.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Je tu záver tretej tretiny. Po 60. min. svieti na svetelnej tabuli stav 3:3.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    58:45
    Hostí zastavilo postavenie mimo hry.
     
    58:01
    Začali sa posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:34
    Detva dala gól!

    Je vyrovnaná. Po strele Zorvana sa puk odrazil od horne žrďky do bránkoviska, kde sa najlepšie zorientoval SLAVOMÍR BUDA a vyrovnal. Asistencie: Ivan Zorvan, Patrik Fekiač.
     
    56:08
    Spišská Nová Ves dala gól!

    Volentier, ktorý podržal domácich v tretej tretine inkasuje gól pomedzi betóny od ĽUBOMÍRA VAICA.
    Asistencia: Richard Smotrila.
     
    54:50
    Domáci sa dostali z pásma a bránia sa veľmi dobre počas oslabenia.
     
    54:16
    Ďalší zákrok domáceho brankára.
     
    54:08
    Po strate puku domácich na modrej čiare mohli hostia ísť v trojici na Volentiera, ale Smotrila sa ulakomil a zakončil sám len do Volentiera.
     
    53:34
    Ďalšie vylúčenie na domácej strane za bránenie v hre dostal Srnka dve minúty.
     
    52:51
    Pred Domácim brankárom zasahujú tak isto obrancovia, keď blokujú strelu na ochrannú sieť.
     
    52:31
    Budove zakončenie sa odrazilo od hokejky obrancu rovno pred Trenčana, kde bol Zorvan, ale na puk nedotiahol.
     
    51:03
    Nahodený puk V. Fekiača žabkou robil Trenčanovi menšie problémy.
     
    50:05
    Takmer všetci hráči, čo boli na ľade zvalený na brankárovi Trenčanovi dolovali puk. v bránkovisku hostí.
     
    49:30
    Hostia vyhodili puk a domáci musia začínať až od vlastnej brány.
     
    48:30
    Hostia budú hrať v oslabení za držanie dostáva dve minúty Dávid Džerenga.

    Marek Antalík

    Branky a nahrávky: 20. Zorvan (Predajniansky), 44. Hegyi (V. Fekiač, Lunter), 58. Buda (Zorvan, P. Fekiač) – 25. Leskovjanský (Koky), 31. Krempaský (Ihňato), 57. Vaic (Smotrila), 61. Krempaský (Rojkovič, Ihňato)


    HK DOXXbet Detva: Volentier (Korytár) – Hatš, Pač, Gachuôinec, Sládok, Mačkovič, Predajniansky, Pinka – Petro, Srnka, Parkhouse – Žilka, V. Fekiač, Lunter – Zorvan, P. Fekiač, Buda – Hús, Mendel, Hegyi – Kucej. Tréner: D. Kapusta.
    HK Spišská Nová Ves: Trenčan – Hrubý, Rojkovič, Gurčík, Cvengroš, Džerenga, Horváth, Kramár – Leskovjkanský, Koky, Vartovník – Findura, Smotrila, Vaic – Ihňato, Klinga, Krempaský – Gonda, Ištóci. Tréner: P.Křemer.

    Rozhodčí: Jakubec – Frimmel, Mráz

    Diváci: 341
    bahis siteleri