Boston – Chicago 2:3 (kon.) | Buffalo – Calgary 4:3 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 4:1 (kon.)
Washington – Columbus 2:3 (po pr.) | Ottawa – Los Angeles 3:5 (kon.) | Tampa – Carolina 2:1 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 6:3 (kon.) | Arizona – Nashville 1:5 (kon.) | Colorado – Winnipeg 4:3 (2:0 po s.n.)
San Jose – Minnesota 2:1 (kon.)
po s.n. (2:0)
Colorado Avalanche
4:3 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:0)
Winnipeg Jets
Pátek 12.12.2014, 03:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nathan MACKINNON - 4:3sn
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Colorado Avalanche.
    Rozhodující nájezd proměnil Nathan MacKinnon. Ani jeden kotouč za svá záda nepustil Calvin Pickard, pro něhož se jedná o speciální výhru. Brankář Colorada totiž dnes nastoupil proti týmu ze svého rodného města.
     
    63:14
    Na druhé straně se proti Duchenovi vytáhl český brankář Ondřej Pavelec. Všemu předcházel únik MacKinnona s Johnsonem, mladý útočník však vyslal na svého spoluhráče nepřesnou přihrávku.
     
    62:18
    Andrew Ladd jel sám na Calvina Pickarda, brankář Colorada však zachránil své mužstvo, když pokryl jak pokus kapitána Winnipegu, tak následnou dorážku Littla!
     
    57:18
    Trenér Winnipegu si vzal oddechový čas poté, co jeho svěřenci ztratili pracně vybudovaný náskok.
    Ryan O´ REILLY - 3:3
     
    57:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Zmýlená neplatí! Domácí vyrovnávají stav zápasu. Gabriel Landeskog vypálil z hranice pravého kruhu, jeho pokus vyrazil Pavelec levým betonem na najíždějícího RYANA O´ REILLYHO, který dorazil kotouč do bránu. Asistence: Gabriel Landeskog, Zach Redmond.
    Jarome IGINLA - 2:3
     
    52:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí však dávají kontaktní gól a tohle ještě může být zajímavé! Tanguay uvolnil JAROMA IGINLU, který zakončil z pravého kruhu pod horní tyčku Pavelcovy brány. Asistence: Alex Tanguay, Matt Duchene.
     
    49:43
    Domácí si mohou spravit náladu po zpackané přesilové hře další početní převahou. Paul Postma vrazil Hejdovi do tváře hokejku a usedá za katr.
     
    46:57
    Domácí si zahrají po dlouhé době přesilovou hru. Adam Pardy si pomohl při souboji u mantinelu přidržením hokejky Nathana MacKinnona, za což putuje na trestnou lavici.
    Mark SCHEIFELE - 1:3
     
    44:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají poprvé v zápase do dvoubrankového vedení. Perreault uvolnil efektivní přihrávkou z otočky MARKA SCHEIFELEHO, který poslal svou střelu zápěstím pod víko domácí brány. Druhou asistenci v zápase si na tomto gólu připsal i český útočník Michael Frolík. Pro autora branky se jedná o první tříbodový večer kariéry. Asistence: Mathieu Perrault, Michale Frolík.
     
    39:26
    Hosté si stejně jako na závěr úvodní části zahrají i na konci druhé třetiny přesilovou hru. Dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí obdržel Alex Tanguay. Winnipeg využil dvě ze svých třech dnešních přesilových her.
     
    37:50
    Briere se dostal do samostatného úniku, Pavelec už ležel na ledě, ale útočník Colorada nedokázal zvednout kotouč a dokončit úspěšně svou kličku do forhendu! Důležitý zákrok českého gólmana.
    Paul POSTMA - 1:2
     
    34:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají podruhé v dnešním zápase početní převahu a vrací se do vedení. Proti Scheifelově pokusu se položil na led Hejda, od něj se však kotouč odrazil na najíždějícího PAULA POSTMU, který trefil odkrytou branku. Asistence: Mark Scheifele, Adam Lowry.
     
    33:08
    Hosté si zahrají svou třetí přesilovou hru v zápase, Cody McLeod se diví, ale na svém vyloučení nic nezmění. Rozhodčí jej poslal na trestnou lavici za vražení na hrazení, což řízný útočník Lavin nechápe ani po shlédnutí opakovaného záběru na kostce.
     
    31:16
    Bitva titánů. Tak by se dala pojmenovat bitka mezi kapitány obou mužstev! Andrew Ladd bojuje s Gabrielem Landeskogem.
    Matt DUCHENE - 1:1
     
    23:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla učebnicová souhra, díky níž domácí vyrovnávají stav zápasu, Tanguay nahrál na levé křídlo Janu Hejdovi a český obránce vyslal skvělou přihrávku na vzdálenější tyči čekajícímu MATTU DUCHENOVI, který příliš mnoho jednodušších branek v kariéře nevstřelil. Opravdu brilantní přihrávka českého obránce. Asistence: Jan Hejda, Alex Tanguay.
     
    22:13
    Galiardi se ocitl sám před Pickardem, na dvakrát však domácího brankáře nepřekonal. Hosté jsou pořádně nažhaveni po úvodní brance.
    Andrew LADD - 0:1
     
    21:21
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovou hru přece jen využívají. Nejprve ohrozil Pickarda Scheifele, k dorážce se dostal ANDREW LADD. První jeho pokus Pickard ještě vyrazil před sebe, ale kapitán Winnipegu vzápětí vysoký kotouč nějakým způsobem sklepl ze vzduchu do brány. Asistence. Mark Scheifele, Michael Frolík.
     
    19:35
    Tlak Winnipegu přináší první ovoce. Dvě minuty za hákování dostal Nick Holden.
     
    16:35
    Lowry se zničehonic uvolnil a dostal se do dobré pozice v blízkosti domácí brány, svůj první důležitý zákrok v zápase lapačkou si připsal Pickard.
     
    12:54
    Možnost první přesilové hry dostanou po reklamní přestávce hosté. Dvě minuty za držení dostal Daniel Briere.
     
    09:30
    Následně však český brankář podrazil Matta Duchenea a domácí si zahrají druhou přesilovou hru.
     
    09:10
    Obrovská šance Colorada, Tanguay se dostal do samostatného, Pavelec zasáhl betonem proti němu i následné nepříjemné dorážce.
     
    02:55
    První přesilovou hru zápasu si zahrají domácí, Dustin Byfuglien podrazil bruslí Gabriela Landeskoga a usedá za katr.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 24. Duchene (Hejda, Tanguay), 53. Iginla (Tanguay, Duchene), 58. O´Reilly (Landeskog, Redmond), rozh. náj. MacKinnon – 22. Ladd (Scheifele, Frolík), 35. Postma (Scheifele, Lowry), 45. Scheifele (Perreault, Frolík)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   MacKinnon (COL)
    1:0   Perreault (WPG)
    2. série:
    2:0   Duchene (COL)
    2:0   Wheeler (WPG)


    Colorado Avalanche: Pickard (Berra) – Hejda, Johnson, Guenin, Barrie, Stollery, Redmond, Holden – Tanguay, Duchene, O´ Reilly – Landeskog (C), MacKinnon, Iginla – Briere, Talbot, McLeod – Everberg, Rendulič
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Stuart, Trouba, Chiarot, Byfuglien, Pardy, Postma – Ladd (C), Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Frolík – Thorburn, Lowry, Halischuk – Galiardi, Slater, Peluso

    Rozhodčí: Meier, L´ Ecuyer – Mach, Devorski

    Diváci: 14 300
    bahis siteleri