Slovensko – Maďarsko 1:3 (kon.) | Polsko – Česko 1:6 (kon.)
konec
Slovensko
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Maďarsko
Sobota 20.12.2014, 15:00 • PSG aréna, Zlín • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    51:03
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Maďarky ve vlastním oslabení zvyšují vedení, a to jen pár sekund poté, co je zachránila tyčka! Nenápadná střela Lucie Záborské se otřela o brankovou konstrukci a puk šel okamžitě z pásma, vzala si ho REBEKA UNGÁROVÁ, jež za modrou čarou přes obránkyni přesnou střelou nachytala Jablonovskou na švestkách – 1:3! Bez asistence.
     
    26:29
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Výhodnou přesilovku čtyř proti třem sehrály maďarské juniorky parádně. Nejdřív trefily tyčku, pak netrefily prázdnou branku, ale o chvíli později všechno napravily. Slovenské obránkyni se puk zamotal pod hokejkou, a tak ho do odkryté svatyně dopravila REBEKA UNGÁROVÁ – 1:2! Asistence: Kinga Jókai-Szilágyiová.
     
    21:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je to tady, slovenská odpověď přišla ve druhé třetině opravdu bleskově a jedeme zase od nuly! Svou střeleckou pohotovost prokázala Iveta Klimášová, jež se na modré čáře parádně položila do střely. Tu ještě lehce tečovala LUCIA IŠTOCYOVÁ a je to 1:1! Asistence: Iveta Klimášová, Romana Košecká.
     
    00:49
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    No tak to je rychlost, po 49 sekundách se Maďarky překvapivě ujímají vedení! Na pravé straně brankoviště bojovala o puk Ungárová a kotouč pak vyjel před slovenskou svatyni, do které ho snadno poslala ZÓRA VIVIEN GOTTLIBETOVÁ – 0:1! Asistence: Rebeka Ungárová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 22. L. Ištocyová (Klimášová, Košecká) – 1. Gottlibetová (Ungárová), 27. Ungárová (Jókai-Szilágyiová), 52. Ungárová


    Slovensko: Jablonovská (Ležovičová) – Drábeková, Zálešáková, Čurmová "C", Klimášová, Suráková, Sedláková, T. Ištocyová, Honečková – Korenková, Maskaľová, Majeríková, Fedoročková, Záborská, Fedorová, Košecká, Ágoštonová, L. Ištocyová. Trenér: Ján Valúch.
    Maďarsko: Poltzerová (Marujamaová) – Fodorová, Mayerová, Szücsová, Pálová "C", Holzerová, Odnogaová, Vakánová – Pavuková, Ungárová, Szelényiová, Pintérová, Egyediová, Grkovicová, Gottlibetová, Galántaiová, Szicková, Jókai-Szilágyiová. Trenér: Tibor Marton.

    Rozhodčí: Škach – Šiška, Goňa.
    bahis siteleri