Jekatěrinburg – Toljatti 3:2 (po pr.) | Ufa – Barys 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 3:2 (po pr.)
N.Novgorod – Čerepovec 0:4 (kon.) | Kazaň – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Soči – Jaroslavl 2:4 (kon.)
Riga – Jokerit 3:2 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Severstal Čerepovec
Středa 07.01.2015, 15:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Štěpánek nejprve přestál velký závar, kdy domácí nedokázali protlačit puk za jeho záda. Kotouče se tak ujali hosté a VADIM BERDNIKOV od modré čáry trefil opuštěnou branku soupeře. Asistence: Logan Pyett a Sergej Monachov.
    Jevgenij MONS - 0:3
     
    42:16
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Nádherně to udělal JEVGENIJ MONS! Hostující útočník přebral na útočné modré přihrávku od Kagarlického, prošel až před branku a Birjukova obehrál kličkou do bekhendu, po které již zasouval puk do odkryté klece. Severstal tak zvyšuje už na 0:3. Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Ignat Zemčenko.
    Zachar ARZAMASCEV - 0:2
     
    20:40
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté začali druhou třetinu velmi aktivně a za svou snahu jsou odměněni gólem! Za záda Birjukova propadla střela obránce ZACHARA ARZAMASCEVA. Domácí gólman měl zakrytý výhled. Asistence: Alexander Šinin.
    Marek KVAPIL - 0:1
     
    06:22
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Po buly ve středním pásmu se dostal ke kotouči Maxim Truňov, který se s ním od mantinelu uvolnil na střed hřiště a místo střely ještě nahrál MARKOVI KVAPILOVI, jenž pálil do poloodkryté branky. Birjukov se za pukem natahoval marně. Asistence: Maxim Truňov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. Kvapil (Truňov), 21. Arzamascev (Šinin), 43. Mons (Kagarlickij, Zemčenko), 60. Berdnikov (Pyett, Monachov)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Aljapkin) – Hietanen, Bernackij, Blažijevskij, Osipov, Vasiljev, Grigorjev, Malevič – Wolski, Immonen, Salminen – Stoljarov, Filatov, Dmitrij Kazionov– Savinainen, Kňazev, Koňkov – Ruděnko, Denis Kazionov, Potapov – Smurov
    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Arzamascev, Šinin, Pyett, Několenko, Stasenko, Antropov, Chochlov – Trubačjov, Truňov, Kvapil – Kazakovcev, Thuresson, Kovyršin – Černov, Mons, Kagarlickij – Berdnikov, Zemčenko, Nikoncev – Monachov

    Rozhodčí: Gusev, Zacharov – Misjur, Raming
    bahis siteleri