SK Karviná – Opava 5:3 (kon.) | Technika Brno – Val. Meziříčí 4:0 (kon.) | Nový Jičín – Břeclav 3:0 (kon.)
Poruba 2011 – Frýdek-M. 6:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Děčín 4:5 (po pr.) | Kolín – Klatovy 9:3 (kon.)
Vsetín – Přerov 1:2 (kon.) | Sokolov – Řisuty 3:2 (kon.) | Vrchlabí – Pelhřimov 7:4 (kon.)
Kobra – Bílina 5:3 (kon.) | Trutnov – Žďár n/S 2:3 (po pr.) | Jablonec n/N – Klášterec nO 3:2 (po pr.)
Jindř. Hradec – Tábor 2:6 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
7:4 (2:0, 1:2, 4:2)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Sobota 10.01.2015, 18:00 • DD Eletromont Aréna, Vrchlabí • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí přesilovou hru využili. Svůj premiérový gól v druhé lize vstřelil JAN KADAVÝ, který mířil od modré přesně střelou tahem a propálil Čekala mezi rukou a betonem. Asistence: Daniel Vlach.
     
    58:52
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Ke kotouči se dostal MARTIN FILIP, který ho pohodlně dovezl do branky a zajistil tak body pro domácí Stadion. Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    55:31
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    O drama je postaráno. Další přesilovou hru využil střelou od modré TOMÁŠ MEČIAR, jehož dělovka skončila v domácí síti. Asistence: Filip Kasalý.
     
    52:19
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho. Bláha měl kotouč na pravé straně a posunul ho na volného DANIELA VLACHA, který svou kličkou uspěl a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Asistence: Tomáš Bláha.
     
    49:39
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A ten vyšel domácím na výbornou. Na levé straně si vzal kotouč TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který ho nikomu nepůjčil a tahem překvapil Jana Čekala. Kotouč zaplul přesně pod horní tyčku. Asistence: Jiří Jakubec
     
    48:16
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno. Hosté se dostali do třetiny. Mezi kruhy dostal kotouč na hůl FILIP BENEŠ, který si položil Neužila a kličkou do bekhendu poslal puk pod horní tyčku. Asistence: Miroslav Třetina.
     
    28:15
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Druhá využitá přesilová hra během chvíle v podání Pelhřimova. Na modré se do kotouče opřel TOMÁŠ MEČIAR, jehož pokus tečoval někdo z domácích hráčů. Jakub Neužil nemohl reagovat. Asistence: Martin Hadrava.
     
    27:27
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Pelhřimovu se daří přesilovou hru využít. Mezi kruhy se dostal ke kotouči DOMINIK KASALÝ, který vystřelil. Kotouč byl tečován a domácího gólmana přeloboval. Bez asistence.
     
    25:01
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Vlach zatáhl kotouč do útočného pásma. Domácí hráč přihrál na Jana Matějku, který poslal puk před brankoviště na volného TOMÁŠE BLÁHU, který zametl kotouč za záda bezmocného Čekala. Asistence: Jan Matějka, Daniel Vlach.
     
    07:09
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    TOMÁŠ JIRKŮ se rozjel s kotoučem pomalu, ale ve finále nádherně vymíchal hostujícího brankáře a zakončil forhendem do prázdné branky.
     
    02:01
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    K odraženému kotouči se dostal Urban, který byl sám proti Čekalovi. Domácí útočník vše vyšperkoval přihrávkou k pravé tyči, kde stál volný PATRIK FOŘT, pro kterého nebylo těžké trefit prázdnou branku. Asistence: Patrik Urban

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 3. Fořt (Urban), 8. Jirků, 26. Bláha (Matějka, Vlach), 50. Šťastný (Jakubec), 53. Vlach (Bláha), 59. Filip (Šťastný), 60. Kadavý (Vlach) – 28. Dominik Kasalý, 29. Mečiar (Hadrava), 49. Beneš (Třetina), 56. Mečiar (Filip Kasalý)


    HC Stadion Vrchlabí: Neužil (Sobotka) – Skočovský, Lenoch, Kadavý, Jebavý, Klement, Hlaváč – Jakubec "C", Filip, Šťastný, Bláha, Jirků, Vlach, Matějka, Urban, Fořt, Oppelt, Srnský
    Trenér: Josef Řeháček

    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Čekal (Vajner) – Jelínek, Dominik Kasalý, Mečiar, Srdínko, Filip Kasalý, Tolkner, Třetina, Kadlec, Beneš, Votápek "C", Hadrava, Kopic, Svoboda
    Trenér: Ivan Padělek

    Rozhodčí: Veinfurter – Potůček, Tasch

    Diváci: 883
    bahis siteleri