SK Karviná – Opava 5:3 (kon.) | Technika Brno – Val. Meziříčí 4:0 (kon.) | Nový Jičín – Břeclav 3:0 (kon.)
Poruba 2011 – Frýdek-M. 6:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Děčín 4:5 (po pr.) | Kolín – Klatovy 9:3 (kon.)
Vsetín – Přerov 1:2 (kon.) | Sokolov – Řisuty 3:2 (kon.) | Vrchlabí – Pelhřimov 7:4 (kon.)
Kobra – Bílina 5:3 (kon.) | Trutnov – Žďár n/S 2:3 (po pr.) | Jablonec n/N – Klášterec nO 3:2 (po pr.)
Jindř. Hradec – Tábor 2:6 (kon.)
konec
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
2:6 (0:2, 1:2, 1:2)
HC Tábor
Sobota 10.01.2015, 18:00 • ZS Jana Marka • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:07
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Teď se zase předvedli domácí, Zich zavezl puk do třetiny, naznačil střelu, přihrál před prázdnou branku OTU LAZORIŠÁKOVI, který neměl problém s mířením. Asistence Petr Zich.
     
    45:57
    Tábor právě vstřelil branku!
    Před DAVIDEM KELLNEREM se hradecké obrana malinko rozestoupila a střela táborského forvarda zapadla na chlup přesně do pravého horního vinglu. To se chytit asi nedalo. Asistence Martin Havran a Vojtěch Mrkvička.
     
    41:41
    Tábor právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ ČERNÝ profituje z perfektní přihrávky Martina Maříka. Tyhle střely ze tří metrů končí většinou brankou. Asistence Martin Mařík. Přesilovky dnes hostům vycházejí a díky tomu drží pohodlný náskok.
     
    38:05
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Šperger zatáhl puk do třetiny a JIŘÍ FEREBAUER bekendem zblízka pod horní tyčku kazí Klestilovi čisté konto. Asistence Zdeněk Šperger.
     
    29:03
    Tábor právě vstřelil branku!
    RADEK SEIDL si vybrusil z rohu kluziště, když ho hradecká obrana nezpacifikovala. Táborský forvard si nabruslil až do mezikruží a přesnou ranou pod břevno překonává Hynka Kůdelu. Bez asistence.
     
    24:04
    Tábor právě vstřelil branku!
    JAKUB MATUŠÍK využil zaváhání hradecké čtyřky, na svou střelu měl hromadu času a švíhem mířil přesně. Asistence Jan Kanov.
     
    15:29
    Tábor právě vstřelil branku!
    Signalizovaný trest pro domácí, vylučovat se ani nebude. Faulovaný JAKUB MATUŠÍK se dostal do třetiny Vajgaru a po jeho zakončení hosté vedou o dvě branky. Asistence Jan Kanov.
     
    04:21
    Tábor právě vstřelil branku!
    PETR ŠKOPEK švihem z jízdy z pravého kruhu otevírá skóre dnešního zápasu, když překonal Kůdelu nad lapačkou. Asistence Martin Mařík.

    Jan Wirkner

    Branky a nahrávky: 39. Ferebauer (Šperger), 48. Lazorišák (Zich) – 5. Škopek (Mařík), 16. Matušík (Kanov), 25. Matušík (Kanov), 30. Seidl, 42. Černý (Mařík), 46. Kellner (Havran, Mirkvička)


    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Kůdela, Kubeš – Šanda, Procházka, Zich, Jon, Novák, Tržil – Košťál, Tomšík, Mazanec, Lazorišák, Milotinský, Šperger, Jasanský, Ferebauer, Brabec, Dvořák Marek, Šesták, Voříšek.
    HC Tábor: Klestil, Panec – Černý, Havran, Kanov, Škopek, Heršálek, Dvořák Marcel, Kellner, Mrkvička, Seidl, Kolomý, Matušík, Mařík, Březina, Boháč, Blažek, Zayml.

    Rozhodčí: Czubaj – Měkýš, Polák
    bahis siteleri