New Jersey – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Toronto – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa – Buffalo 2:1 (kon.)
Calgary – Florida 5:6 (kon.) | Edmonton – Chicago 5:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 1:3 (kon.)
Minnesota – Nashville 1:3 (kon.) | Colorado – Dallas 4:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:3 (0:2, 3:0, 1:1)
Dallas Stars
Sobota 10.01.2015, 21:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    ALEŠ HEMSKÝ - 4:3
     
    42:37
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají na kontakt. Spezza nechal kotouč do tandemu ALEŠI HEMSKÉMU, který pálil z levého kruhu mezi lapačku a beton Varlamova. Český útočník zaznamenal svou šestou trefu v sezoně. Asistence: Jason Spezza, Shawn Horcoff.
    MATT DUCHENE - 4:2
     
    40:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí zahajují třetí třetinou pro ně tím nejlepším možným způsobem. MATT DUCHENE objel bránu, dostal se do levého kruhu a z otočky zamířil přesně pod víko brány Dallasu. Asistence: Borna Rendulič.
    NATHAN MACKINNON - 3:2
     
    39:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí těsně před sirénou dokonávají obrat. Klingberg nepochopitelně namazal Talbotovi, který od modré čáry přihrál na ještě lépe postaveného NATHANA MACKINNONA, který kličkou do forhendu těsně překonal Lehtonena. Branku ještě musel posvětit rozhodčí, ale finský gólman zasahoval betonem až za brankovou čárou. Bylo to však velmi těsné. Asistence: Maxime Talbot.
    MAXIME TALBOT - 2:2
     
    28:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou na koni a během necelé minuty a půl mažou dvoubrankové manko a vyrovnávají stav zápasu. John Mitchell vypálil od modré čáry a jeho projektil tečoval za Lehtonena, který opět nic moc neviděl, MAXIME TALBOT. Asistence: John Mitchell, Nate Guenin.
    ERIK JOHNSON - 1:2
     
    27:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou ve druhé třetině hodně aktivní a nyní se radují z první branky. Duchene ještě svou velkou šanci nevyužil, když nezvedl kotouč nad ležícího Lehtonena. Z následného tlaku se však Laviny radují. ERIK JOHNSON vypálil z levého kruhu a svou střelou bekhendem dnes poprvé překonal Lehtonena, který měl naprosto zakrytý výhled. Asistence: Matt Duchene, Gabriel Landeskog.
    COLTON SCEVIOUR - 0:2
     
    09:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují své vedení. Johnson zpoza brány nedůrazně vyhazoval kotouč podél mantinelu. Puku se zmocnil Fiddler, nahodil jej před bránu, kde se k němu dostal nikým nehlídaný COLTON SCEVIOUR, který puk pohodlně bekhendem poslal za Varlamova. Domácí obrana si nyní vybrala slabší chvíli. Asistence: Vernon Fiddler.
    Brett RITCHIE - 0:1
     
    00:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový start do utkání v podání hostujícího týmu. Bennnovi sice vůbec nesedla přihrávka, ta však prošla až na Tylera Seguina, jehož střelu z otočky z hranice levého kruhu poslal za Varlamovova záda šikovnou tečí BRETT RITCHIE. Asistence: Tyler Seguin, Jamie Benn.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 28. Johnson (Duchene, Landeskog), 29. Talbot (Mitchell, Guenin), 40. MacKinnon (Talbot), 41. Duchene (Rendulič) – 1. Ritchie (Seguin, Benn), 10. Sceviour (Fiddler), 43. Hemský (Spezza, Horcoff)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Hejda, Johnson, Guenin, Barrie, Holden, Stuart – Landeskog, Duchene, Rendulič – Tanguay, O´Reilly, Iginla – Talbot, Mitchell, MacKinnon – McLeod, Cliche, Briere
    Dallas Stars: Lehtonen (Lindbäck) – Goligoski, Klingberg, Daley, Jo. Benn, Demers , Schlemko– Ja. Benn, Seguin, Ritchie – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fidler, Sceviour

    Rozhodčí: Dwyer, St. Pirerre – Cvik, Sharrers

    Diváci: 18 007 (vyprodáno)
    bahis siteleri