Česko – Švédsko 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (1:0, 2:1, 1:2)
Švédsko
Sobota 10.01.2015, 01:00 • Harborcenter, Buffalo (USA) • Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    Celine TEDENBYOVÁ - 4:3
     
    57:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Drama nekončí ani náhodou! Přesně 149 vteřin před vypršením řádné hrací doby se Švédky opět dostávají na rozdíl jediné branky! Blanka Škodová nestačila ne přesnou ránu CELINE TEDENBYOVÉ – 4:3! Asistence: Hanna Skoldová a Emma Murenová.
    Michaela PEJZLOVÁ - 4:2
     
    49:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je naprostá paráda! Švédky za svojí laxnost v obranné třetině tvrdě pykají! Svoji šikovnost a přehled ukázala kapitánka MICHAELA PEJZLOVÁ, která si vzala u pravého mantinelu puk, vyjela před brankou a ranou pod víko propálila Söderbergovou – 4:2! Asistence: Martina Zedníková a Kateřina Bukolská.
    Hanna OLSSONOVÁ - 3:2
     
    44:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Rázem se nám třetí třetina stane daleko dramatičtější, druhá branka Švédek velmi mrzí. České reprezentantky držely puk v rohu kluziště, nakonec se však dostal na levý kruh, odkud ho bekhendem dostala do šibenice HANNA OLSSONOVÁ – 3:2! Asistence: Emma Johanssonová a Moa Vernblomová.
    Frida GRADINOVÁ - 3:1
     
    31:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédské akce v početní výhodě již zaváněly brankou, která taky nakonec přichází. Puk dostala na modré čáře na hokejku FRIDA GRADINOVÁ, která ho poslala do horního růžku branky Blanky Škodové! Dle mého názoru byla její trefa ještě tečována – 3:1! Asistence: Celine Tedenbyová a Sara Hjalmarssonová.
    Martina ZEDNÍKOVÁ - 3:0
     
    27:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na ledě nyní vládne červená! Změna barvy dresů českému týmu evidentně prospěla, krátce před polovinou duelu vsítila naše osmnáctka již třetí branku! Puk se zpoza branky dostal na čepel MARTINY ZEDNÍKOVÉ, která ho z první poslala na švédskou klec! Emma Söderbergová se nedokázala na svou pravou tyčku přilepit včas a potřetí pustila kotouč za svá záda – 3:0! Asistence: Noemi Neubauerová a Dominika Forejtová.
    Veronika BUCIFALOVÁ - 2:0
     
    25:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vzápětí již v Harborcentru propuká česká radost! Švédkám se podařilo dostat puk pouze do střední třetiny, kde se ho ujala VERONIKA BUCIFALOVÁ, která svoji střelu otřela o vzdálenější tyč a jela se radovat – 2:0! Asistence: Kateřina Bukolská a Michaela Pejzlová.
    Noemi NEUBAUEROVÁ - 1:0
     
    11:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nikdy se nevzdávej! Přesně takové heslo nyní dodržely české hokejistky do osmnácti let, které sice nesehrály úplně oslnivou přesilovou hru, krátce před vypršením trestu jí ale využívají! Na brankovišti došlo k velkému závaru, ve kterém došťourala puk za brankovou čáru NOEMI NEUBAUEROVÁ – 1:0! Asistence: Michaela Jančová a Libuše Holá.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 12. Neubauerová (Jančová, Holá), 26. Bucifalová (Bukolská, Pejzlová), 28. Zedníková (Neubauerová, Forejtová), 50. Pejzlová (Zedníková, Bukolská) – 32. Gradinová (Tedenbyová, Hjalmarssonová), 45. Olssonová (E. Johanssonová, Vernblomová), 58. Tedenbyová (Skoldová, Murenová)


    Česko: Škodová (Zechovská) – Holá, Jančová (A), Zedníková, Zíková, Bartošová, Kosinová, Pytlíková – Bukolská (A), Patočková, Pejzlová (C) – Hymlárová, Forejtová, Neubauerová – Mašková, Pátková, Topolská – Smetková, Bucifalová, Jůzková. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Švédsko: Söderbergová (Reidebornová) – Brolinová, Adolfssonová (C), Strandbergová (A), Linderová, Bäckebová, Gradinová, Bergströmová – Hjalmarssonová, Sköldová, Wesslingová – E. Johanssonová, Olssonová "A", W. Johanssonová – Armborgová, Tedenbyová, Murenová – El Mahmadiová, Af Bjurová, Svenssonová – Vernblomová.Trenér: Henrik Cedergren.

    Rozhodčí: Weissová (Německo) – Kúdelová (Slovensko), Spresserová (USA)
    bahis siteleri