Colorado – Dallas 4:3 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Washington – Detroit 3:1 (kon.)
Columbus – NY Islanders 2:5 (kon.) | Arizona – Ottawa 1:5 (kon.) | St. Louis – Carolina 5:4 (1:0 po s.n.)
Vancouver – Calgary 0:1 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 4:5 (0:1 po s.n.) | San Jose – NY Rangers 1:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:3 (0:2, 0:0, 1:1)
New York Rangers
Neděle 11.01.2015, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Rick NASH - 1:3
     
    59:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hráči z východní konference pravděpodobně rozhodují o svém vítězství třetí brankou, kterou posílají do odkryté klece San Jose Sharks. Autorem gólu je RICK NASH, jenž neměl tolik těžkou situaci, když vykličkoval obranou soupeře a jednoduše poslal touš do zařízení. Asistence: Matts Zuccarello.
     
    58:45
    Antti Niemi už je z branky ven a Žraloci hrají v šesti muží na ledové ploše.
     
    53:01
    Znovu šance v početní nevýhodě pro San Jose Sharks, Andrew Desjardins zakončoval nakonec marně mezi Lundqvistovy betony.
     
    51:58
    Vyloučení na domácí straně, dvě minuty za držení dostává domácí hokejista Logan Couture (SJS) a uvidíme přesilovku New Yorku.
    Melker KARLSSON - 1:2
     
    47:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Sharks se přeci jen nakonec dokázali konečně prosadit, když využívají přesilovou hru po nátlaku Rangers před jejich brankou. James Sheppard nejdříve sám nastřelil kotouč na branku, ale do sítě jej dopravil až v posledních zápasech výborně hrající mladík MELKER KARLSSON. Hodně kostrbatá situace a zakončení, ale gól pochopitelně platí a zápas má najednou úplně jiný náboj. Asistence: James Sheppard, Matt Tennyson.
     
    46:58
    Výborná pecka Vlasica a ještě parádnější zákrok lapačkou v podání Henrika Lundqvista. V posledních minutách je opravdu na co koukat.
     
    46:05
    Jenže šance Rangers ve vlastním oslabení, Rick Nash uháněl skoro sám na branku, gólman Žraloků ale opět připraven do akce.
     
    45:41
    Po střele Pavelskiho následuje vyloučení. Dvě minuty za držení dostává od hlavního rozhodčího utkání Dominic Moore (NYR). Přesilovka pro San Jose.
     
    44:24
    Tak je konečně rozhodnuto po dlouhé debatě s videorozhodčím. Branka uznána není, i když kotouč opravdu neskončil v kleci jen těsně.
     
    44:24
    Možná zachraňující moment pro San Jose, protože Antti Niemi zabránil již jistému gólu, když Zuccarello zasouval do poloviny odkryté sítě. Za minutu dvanáct. Rozhodčí se ale ještě půjde poradit na video.
     
    37:23
    Počet hráčů na ledě se srovná, Martin St. Louis (NYR) musí odjet na trestnou lavici za nedovolené bránění a bude se hrát ve čtyřech.
     
    36:31
    Hra přerušna po domácím faulu, San Jose bude hrát v oslabení. Dvě minuty za vysokou hůl dostává ke své nelibosti Matt Tennyson (SJS).
     
    35:41
    Před další komerční přestávkou veliká šance pro San Jose, konkrétně Joe Pavelsi mířil až moc přesně, jelikož trefil tyčku Lundqvistovy branky.
     
    27:58
    Hokejisté z New Yorku už pomalu znovu zvedali ruce nad hlavu, ale tentokráte trefili jen tyčku domácí klece.
     
    25:10
    Henrik Lundqvist se má co otáčet, aby chytal všechny střely. I Tomáš Hertl byl jeden z těch, kdo se snažili dopravit puk do sítě. Zatím marně.
     
    23:46
    Patrick Marleau byl ve výhodné pozici na pravé straně, pokusem zápěstím ale jen těsně minul ve vyložené situaci svatyni Rangers.
     
    18:13
    Problémy pro Niemiho, jenž vzdoroval dělovce Hagelina, ale nyní muž v brance domácích barev jistý při zásahu.
    Chris KREIDER - 0:2
     
    15:13
    Rangers právě vstřelili branku!
    Zase to vhazování. Hodně podobná situace takové, kterou jsme sledovali před první vstřelenou brankou New York Rangers. Hosté ihned nahazovali kus černé gumy směrem na branku, klíčovým mužem tentokráte CHRIS KREIDER, jenž doklepl puk do sítě. Pro Sharks určitě škoda, když předtím zmařili tolik šancí. Asistence: Dan Girardi, Derek Stepan.
     
    11:45
    Hned na úvod početní výhody dobrá šance pro Pavelskiho, ale kotouč nedokázal usměrnit až za brankovou čáru.
     
    11:34
    Uvidíme také první přesilovou hru jednoho z týmů v dnešním utkání. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Chris Kreider (NYR).
    Martin ST.LOUIS - 0:1
     
    10:40
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jako blesk z čistého nebe přišla tahle branka, kterou jsme nemohli čekat ani náhoodu, podobně jakou fanoušci v hledišti. Hned po vhazování se Newyorčané výborně zorientovali v útočném pásmu a zaskočili obranu San Jose Sharks, střelu výtečně aplikoval malý, avšak velice šikovný útočník MARTIN ST. LOUIS. Jeho pokus doplachtil až za zklamaného Anttiho Niemiho. Rangers unikají do vedení. Asistence: Chris Kreider, Derek Stepan.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 48. Karlsson (Sheppard, Tennyson) – 11. St.Louis (Kreider, Stepan), 16. Kreider (Girardi, Stepan), 60. Nash (Zuccaraello)


    San Jose Sharks: Niemi – Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Tennyson, Irwin – Couture, Pavelski, Karlsson – Nieto, Thornton, Marleau – Wingels, Sheppard, Hertl – Goodrow, Desjardins, Scott
    New York Rangers: Lundqvist – Girardi, McDonagh, Boyle, Stall, J. Moore, Klein – Zuccarello, Brassard, Nash – St. Louis, Stepan, Kreider – Fast, Hayes, Hagelin – Stempniak, D. Moore, Miller

    Rozhodčí: Meier, O'Halloran – Pancich, Mach

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri