Nitra – Košice 4:3 (po pr.) | Banská Bystrica – Piešťany 6:1 (kon.) | Skalica – Martin 5:4 (po pr.)
Poprad – Trenčín 2:5 (kon.) | Žilina – Zvolen 7:0 (kon.)
konec
HK Poprad
2:5 (0:1, 1:3, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 11.01.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri sledovaní okrúhleho 40. kola Tipsport extraligy. Od 17:00 budeme na popradskom zimnom štadióne svedkami zápasu medzi domácim HK Poprad a Duklou Trenčín. Stretnutím Vás prevedie Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Kamzíkom už dlhšiu dobu patrí viac-menej pekné 4. miesto. Momentálne majú popradskí hokejisti na konte 77 bodov. Zozadu ich naháňa Zvolen, ktorý má len o jeden bod menej a na 3. pozícii je Nitra, ktorá má 79 bodov, čiže tie rozdiely sú naozaj tesné. Poprad dokopy nastrieľal 131 gólov a 86 inkasoval. V posledných piatich zápasoch zaznamenali podtatranskí hokejisti tri výhry a dve prehry. Naposledy sa predstavili na ľade Zvolena, kde prehrali tesne 3:2. Najproduktívnejším hráčom Popradu je aktuálne Tomáš Sýkora so ziskom 37 bodov vďaka 19 gólom a 18 asistenciám.

    Dukla Trenčín
    Trenčianski hokejisti sa nachádzajú na takej priečke, že im prehra veľmi veľa na tabuľkovom postavení neurobí. Dukle patrí 6. pozícia so ziskom 66 bodov. Na piatej je teda Zvolen so ziskom 76 bodov a siedmy Martin má momentálne 55 bodov. Trenčania môžu teda v pokoji a bez tlaku hrať svoju hru. Hokejisti Dukly v tejto sezóne nastrieľali 94 gólov a 77 dostali. Z posledných piatich zápasov vyhrali tri, z toho jeden v riadnom hracom čase, ďalší v predĺžení a ostatný v samostatných nájazdoch. To sa stalo naposledy, keď Trenčín doma zdolal Skalicu 3:2. Najviac produktívnym hráčom hostí je momentálne Jakub Gašparovič. Pod hradom Matúša Čáka je to veľmi pestré. S tímom trénuje trojica bronzových chlapcov na nedávnych MS v zložení Patrik Koyš, Matúš Holenda a Marco Hochel. Juniori sú zapojení do tréningového procesu a podľa slov trénera Stantiena si budú musieť svoje miesto v kádri vybojovať. Takisto spolu s nimi trénuje aj Marcel Hossa, ktorý si stále hľadá klub a nevylúčil ani možnosť, že oblečie dres „vojakov“.

    Vzájomné zápasy v tejto sezóne
    07.12.2014, Trenčín – Poprad 3:1
    14.11.2014, Poprad – Trenčín 5:3
    14.10.2014, Trenčín – Poprad 1:2
    19.09.2014, Poprad – Trenčín 4:1

    Kurzy
    Stávkové kancelárie viac favorizujú domáci Poprad. Na jeho výhru je vypísaný kurz okolo 1.90, výhra hostí je ohodnotená kurzom okolo 3.00. Ak si myslíte, že sa bude predlžovať, určite využijete kurz 4.00.

    Uviedli sme Vám to podstatné, tak si teda od sedemnástej hodiny poďte s nami vychutnať tento zápas. Na vašu priazeň sa teší Lukáš R. Ovšonka. Želám príjemné sledovanie a pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, D. Brejčák – Fabian ("A"), Makovský – Kasík, Malina – Pitka, Kurali – Hvila, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Boltun, Stals, R. Rapáč – Gápa, Mlynčár, Matis

    Dukla Trenčín: Konrád (A. Nagy) – Andersons, Novajovský – Lintner ("A"), Habšuda – Hatala, Dudáš – Hochel, Holenda – Melichárek ("A"), Nemec ("C"), Mikula – Razingar, Hlinka, Šišovský – Pardavý ml., P. Stantien, Daniška – Briestenský, Švec, D. Hudec

    Rozhodca: J. Konc – Gajan, Smrek.
     
    Obe mužstvá už nastupujú na ľadovú plochu. Kamzíci pod vedením Milana Jančušku tradične v modrých dresoch a hostia z Trenčína v dresoch žltých pod taktovkou kouča Romana Stantiena.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:08
    Na úvodnom vhadzovaní dnešného stretnutia zvíťazil Paukovček, ktorý okamžite posunul na obranu a Popradčania sa dostávajú do útočného pásma.
     
    00:17
    Ďaleko sa však nedostali, hokejisti Trenčína okamžite získali puk, ale zase ho poslali von cez všetky čiary, a to znamená zakázané uvoľnenie.
     
    00:45
    Hvila prihral z rohu klziska na kruh Lukášovi Hvilovi, ktorý strieľal, ale jeho pokus o zakončenie bol zblokovaný na ochrannú sieť. Vhadzuje sa v stredovej tretine.
     
    01:26
    Druhá popradská formácia sa natlačila do útočného pásma, tam sa o niečo pokúšal Kroták, Lintner ho však zastavil. Následne sa ešte natlačil pred bránu šikovný Paločko, ale Konrád bol pripravený.
     
    02:36
    Trenčín dal gól!
    Máme tu úvodný gól stretnutia! Po prepadnutí popradských hokejistov v strednom pásme sa do prečíslenia dostala dvojica hráčov hostí. Hudec potiahol akciu po pravom krídle, prihral z kruhu na opačnú stranu voľnému MARTINOVI DUDÁŠOVI, ktorý ukážkovou strelou do pravého vinklu otvára skóre!
    Asistencia: Denis Hudec.
    DUDÁŠ - 0:1
     
    03:20
    Peter Gápa nahodil puk do útočného pásma, tam si s ním však bez problémov poradil Hochel a Trenčania majú puk.
     
    03:31
    Šikovný Paukovček získal puk v strednom pásme, dokázal sa presunúť až do medzikružia, odkiaľ strieľal, avšak jeho zakončenie bezpečne vo výstroji schoval gólman Konrád.
     
    03:37
    Brejčák pekne z dolnej časti pravého kruhu hľadal Hvilu, ktorý napokon z priestorov medzikružia vystrelil z prvej, ale minul bránu.
     
    04:20
    Takáč sa natlačil po ľavom krídle, následne prechádzal popri Lintnerovi za bránou, no skúsený charizmatický bek ho odstavil od puku a rozohral akciu pre svoj tím.
     
    05:12
    Ján Pardavý získal puk na hornej časti pravého kruhu, okamžite zakončoval, no napokon sa mu nepodarilo trafiť priestor brány.
     
    06:18
    Mário Kurali mal puk na hokejke v útočnom pásme, následne hľadal spoluhráčov pred bránou, no nikoho z hráčov v modrých dresoch nenašiel.
     
    06:53
    Hokejisti Popradu teraz mali mierne problémy s rozohrávkou, najmä Radoslav Suchý, ktorý sa to snažil hádzať von po ľavej strane, ale trafil iba zhluk hráčov na tejto strane. Puk sa následne odrazil do priestorov striedačiek.
     
    07:07
    Lukáš Hvila napriahol na hornej časti pravého kruhu, no jeho tvrdá delovka smerovala mimo svätyne gólmana Branislava Konráda.
     
    08:05
    Richard Lintner vyslal od modrej čiary nenápadnú strelu, ktorá však bola tečovaná mimo brány.
     
    08:48
    Juris Stals nemal komu zo stredného pásma nahrať, a tak sa rozhodol pre nahodenie do útočného pásma, ktoré však nebolo dobre premyslené.
     
    09:12
    Peter Gápa vystrelil od modrej čiary na bránu, následne okamžite prikorčuľovali ku bráne popradskí hokejisti, a preto musel Konrád prikrývať puk.
     
    10:30
    Sýkora sa snažil zaútočiť spoločne s Hvilom, no nerozumeli si počas prehocud stredným pásmom. Potom nahadzoval do útoku Novajovský, tak teda hostia sa môžu o niečo pokúsiť.
     
    10:44
    Z ľavého kruhu strieľal Ondrej Mikula, no svojím švihom netrafil priestor popradskej bránky.
     
    10:58
    Matúš Paločko sa dostal s pukom medzi kruhy, potom nenašiel lepší spôsob na vylepšenie akcie, a tak len ťahom strieľal na pripraveného Konráda.
     
    11:41
    Richard Rapáč dôrazne získal puk na ľavom kruhu, šikovne sa natlačil až ku Konrádovi, no ten jeho možnosť zastavil svojou hokejkou, a potom prikryl puk bezpečne pod svoju lapačku.
     
    12:16
    Pekná šanca pre Trenčín! Dudáš prihral šikovne spoza brány Denisovi Hudecovi pred bránu, ktorý nepokrytý pálil z prvej, no napokon prestrelil bránu!
     
    13:41
    Popradčania sa dokázali vďaka Sýkorovi dostať do útočnej tretiny, tam ich však Vojaci skvelo ubránili. Tak to zatiaľ hokejistom Trenčína ide od začiatku zápasu.
     
    14:21
    No a domáci hokejisti si to už trochu kazia aj sami. Kroták získal puk na ľavom kruhu, otáčal sa po bekhendovej strane, no do cesty sa mu zrazu postavil Paločko, a tak sa možno nádejná akcia Popradčanov skončila.
     
    15:36
    Máme tu prvé vylúčenie v tomto zápase. Na dve minúty odchádza Patrik Stantien – vrazenie na mantinel.
     
    15:58
    Sýkora zakončoval švihom z medzikružia, no prestrelil bránu. Následne sa podarilo trenčianskym hokejistom oslobodiť sa.
     
    16:38
    Fabian strieľal vyššie z medzikružia, jeho strela bola stečovaná Hlinkom, ale následne Konrád bezpečne položil svoj betón na ľad.
     
    17:10
    Hostia sa domácim pripomenuli dokonca aj vo vlastnom oslabení. Šišovský potiahol akciu po pravom krídle, prenechal do medzikružia Nemcovi, ale ten trafil len pripraveného Kostúra do jeho výstroje.
     
    17:39
    Presilovka Popradu sa v týchto chvíľach skončila. Domáci toho veľa nepredviedli. Azda len dve strely na bránu. Aktívnejší dokázali byť hostia.
     
    18:21
    Ďalšia presilová hra pre domáce mužstvo. Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Martin Dudáš.
     
    18:31
    Brejčák od modrej napálil iba do chráničov Vladimíra Nemca. Od nich sa puk odrazil von z obranného pásma Trenčína.
     
    18:57
    Poprad v týchto chvíľach začína útočnú akciu spoza brány.
     
    19:14
    Fabian šikovne hľadal z ľavého kruhu asi až cez štyroch hráčov na opačnom kruhu Krotáka, ktorému však radosť zo spracovanej prihrávky prekazil Razingar.
     
    19:30
    Popradský kapitán si to však vynahradil, natlačil sa do útoku po ľavej strane a príklepom vypálil z kruhu, no trafil iba pripraveného gólmana Konráda.
     
    19:55
    V záverečných sekundách to bolo ešte horúce. Kasík dvakrát vypálil tvrdo od modrej, no puk napokon neskončil za bránkovou čiarou!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej časti hry dnešného zápasu sme videli zaujímavý hokej, aktívnejší boli jednoznačne hostia. Tí napokon aj strelili úvodný gól, keď sa v priebehu 3. minúty presadil Dudáš.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:42.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:24
    Lukáš Hvila miešal puk na dolnej časti ľavého kruhu, následne strieľal na bránu, ale pozorný Konrád dokázal vyraziť puk do bezpečia.
     
    20:44
    Jakub Makovský švihom vystrelil od modrej čiary, no jeho zakončenie nesmerovalo do priestoru brány.
     
    21:13
    Michal Hlinka vypálil z hornej časti ľavého kruhu, ale jeho tvrdá delovka smerovala iba na zadný mantinel. Do útoku sa zapojil aj Lintner, no nevyťažil.
     
    21:37
    Obranca Makovský vyskúšal svoju hokejku tentokrát opäť, vystrelil od modrej čiary, no brankár Branislav Konrád bol pripravený a teda šikovne zastavil puk v lapačke.
     
    22:26
    Kasíkovi z obranného pásma nevyšla rozohrávka na Matisa, ktorý si hľadal priestor v stredovej tretine. Puk už majú hosťujúci hokejisti.
     
    22:54
    Matúš Paločko si spracoval puk v medzikruží a šikovne bekhendom strieľal, ale Konrád stihol dať betóny rýchlo k sebe a nedopustil tak vyrovnanie.
     
    23:26
    Matis s Gápom sa teraz mierne pustili do Novajovského, ktorý predtým skôr atakoval pri mantineli tvrdo Pitku. Pitka ostal istú chvíľu nehybne ležať na ľade, ale po niekoľkých sekundách sa dokázal postaviť a odkorčuľovať po vlastných.
     
    23:52
    Tibor Melichárek sa snažil zaútočiť, no jeho pokus bol zastavený na útočnej modrej čiare, keďže si čiarový rozhodca všimol ofsajd.
     
    24:19
    Hokejisti spod hradu Matúša Čáka teraz nezačali útočnú akciu dobre. Skončilo sa to totižto iba zakázaným uvoľnením.
     
    24:58
    Kroták sa skúsene dostal do útočného pásma, tam prihrával bekhendom na ľavú stranu Takáčovi, avšak tento hokejista už bol odzbrojený.
     
    26:09
    Peter Gápa nahodil do útočného pásma, potom sa však hráčom v modrých dresoch nepodarilo ďalej pokračovať v útočnej akcii.
     
    26:52
    Dominik Briestenský otestoval pozornosť gólmana Kostúra strelou z hornej časti pravého kruhu, no brankár Kamzíkov bol pripravený a puk likvidoval vo svojej lapačke.
     
    27:54
    Melichárek napadol popradskú rozohrávku, Suchý sa zneistil, hokejista Trenčína získal puk a následne strieľal, ale nepresne.
     
    28:09
    Trenčín dal gól!
    Hokejisti Trenčína získavajú dvoj-gólové vedenie! Vladimír Nemec sa zmocnil puku v rohu klziska, šikovne prihral TIBOROVI MELICHÁRKOVI pred bránu, ktorý už len poľahky doklepol popod Kostúr betón!
    Asistencie si pripísali: Peter Šišovský a Miroslav Habšuda.
    MELICHÁREK - 0:2
     
    28:49
    Trenčania pokračujú vo svojej aktivite aj naďalej. Denis Hudec si spracoval prihrávku od Razingara v útočnom pásme, ale potom zakončil nepresne.
     
    29:32
    Trenčín dal gól!
    Trenčianski hokejisti pridávajú ďalší presný zásah! Prvá hosťujúca formácia poriadne pritlačila štvrtý popradský útok v obrannom pásme, TIBOR MELICHÁREK sa zmocnil puku na pravom kruhu, prešiel poza bránu ku opačnému kruhu. Následne ho domáci nechali prejsť až do medzikružia odkiaľ sa ešte spýtal Kostúra, kde to chce, a potom šikovne zakončil medzi nohy!
    Asistencia: Jozef Švec.
    MELICHÁREK - 0:3
     
    30:48
    Brejčák rozohrával smerom na červenú čiaru, kde mal Paločka, toho tam však obsekával Lintner. Napokon dokázal trenčiansky hokejista vydolovať puk.
     
    31:23
    V týchto chvíľach praskli nervy dvom popradským hráčom. Kostúr prikryl puk, kapitán Kroták tam rukami okamžite zamával proti dvojici hostí, následne Makovský pustil svoju hokejku na ľad a šiel do Hlinku. Čiarový rozhodca však Makovského upokojil, a tak teda bola situácia vyriešená.
     
    32:05
    Tomáš Daniška sa odpútal od mantinelu, následne sa dostal až pred bránkovisko, odkiaľ otestoval Kostúra, no ten dokázal puk zakryť vo svojej výstroji.
     
    32:40
    Sýkora vystrelil na bránu od modrej čiary, následne ešte jeho strelu tečoval Hvila, ale Konrád vyrazil bezpečne svojím betónom.
     
    33:28
    Arne Kroták sa uvoľnil na ľavom krídle, smeroval na kruh, potom prihrával na opačnú stranu Paločkovi, no ten akosi zabudol puk za svojím telom.
     
    33:45
    Hostia si zahrajú presilovku. Jakub Makovský dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    34:07
    Richard Rapáč prekabátil Melichárka, vzal mu puk v obrannom pásme a následne oslobodil Poprad vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    34:45
    Trenčín dal gól!
    Hostia využívajú presilovú hru! Mikula sa zmocnil puku na modrej čiare, nastrelil ho na bránu, pred ktorou bol dôrazný MICHAL HLINKA. Jemu sa podarilo šikovne doraziť puk popod Kostúrov betón!
    Asistencie: Ondrej Mikula, Martin Dudáš.
    HLINKA - 0:4
     
    34:45
    Do brány Popradu nastupuje Juraj Sedlačko!
     
    35:29
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa ešte nevzdávajú! Prvý gól domácich v tomto zápase už nie je tabu. Fabian sa dostal s pukom za bránu, následne prihral pred bránkovisko, kde bol MATÚŠ PALOČKO, ktorý síce na viackrát, no napokon predsa dostal puk za Konrádov chrbát!
    Asistencie: Štefan Fabian a Arne Kroták.
    PALOČKO - 1:4
     
    36:26
    Lukáš Hvila vyskúšal pozornosť gólmana Konráda strelou z hornej časti ľavého kruhu, no nemieril presne. Domáci sa teraz akosi chopili šance na možné zdramatizovanie tohto duelu. Majú ale na to ešte aj tretiu tretinu, takže to bude zaujímavé.
     
    36:55
    Samuel Takáč strieľal na bránu z otočky vyššie z medzikružia, no jeho prízemný projektil zachytil Konrád bezpečne medzi svoje betóny.
     
    37:15
    Hokejisti Popradu vymysleli peknú akciu! Kroták prihral do rohu klziska Fabianovi, ktorý krásne z otočky bekhendom našiel pred bránkoviskom Paločka, ale ten nemieril do priestoru brány!
     
    37:18
    Poprad si zahrá presilovú hru. Martin Dudáš dostáva dve minúty za seknutie.
     
    37:39
    Suchý nenápadne vystrelil od modrej čiary, Rapáč už tam jemne dvíhal ruky nad hlavu, keďže sa puk táckal niekde v bránkovisku, ale napokon z toho gól nebol.
     
    38:07
    Popradčania síce vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme, no napokon tam prišiel Lintner, ktorý vyhodil puk cez všetky čiary.
     
    39:06
    Fabian tentokrát pochybil na modrej čiare, napálil priamo do Melichárkovych chráničov. Tibor sa okamžite dostal do zakončenia, no musel po puk korčuľovať až na pravý kruh. Získal ho, pálil príklepom, ale Sedlačko v zákroku nebol chybný.
     
    39:50
    Janis Andersons nahadzoval od modrej čiary na bránu, Sedlačko však pozorne vyrazil. O pár sekúnd ešte pálil z medzikružia aj Novajovský, no brankár Popradu si pripísal ďalší úspešný zákrok.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V priebehu druhej dvadsaťminútovky sa nám roztrhlo vrece s gólmi. Trenčania ich zárukou kvalitnej hry dokázali streliť až tri. Postupne sa presadil dvakrát Melichárek a po ňom Hlinka. V 36. minúte sa však Popradčanom podarilo trochu znížiť, keĎ skóroval Paločko.
    Tretia tretina začne približne o 18:32.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:13
    Andersons nahodil zo stredného pásma na Sedlačka. Popradský brankár však v prvej akcii počas tejto tretiny neváhal.
     
    40:49
    Jakub Makovský sa sám pustil do úniku po pravom krídle, pri modrej čiare ho však ku mantinelu šikovne pritlačil Andersons.
     
    41:39
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú druhý gól! Paločko šikovne získal puk v rohu klziska, následne šikovne pred bránkoviskom našiel PETRA BOLTUNA, ktorý už len peknou strelou do pravého horného rohu skóroval!
    Asistencia: Matúš Paločko.
    BOLTUN - 2:4
     
    41:55
    Domáci boli v ďalšej obrovskej šanci! Matúš Matis prekorčuľoval do medzikružia, odkiaľ zakončoval, Konrád vyrazil pred seba a následne Matis ešte dorážal, ale tiež neúspešne!
     
    42:49
    Ondrej Mikula sa snažil strelu z ostrého uhla prekvapiť gólmana Sedlačka, popradská dvojka dokázala zastaviť strelu na svojich betónoch.
     
    43:22
    Trenčín dal gól!
    Hokejisti spod hradu Matúša Čáka poisťujú svoje vedenie! Nahodený puk za popradskú bránu získal Razingar, ktorý len posunul pred bránkovisko rozbehnutému MICHALOVI HLINKOVI a ten už len bez problémov doklepol puk do brány!
    Asistencie: Tomaž Razingar, Peter Šišovský.
    HLINKA - 2:5
     
    44:13
    Tomáš Sýkora sa poza bránu odpútal od Richarda Lintnera, následne bekhendom zakončoval, ale pripravený Konrád mu nič nedaroval.
     
    44:39
    Peter Boltun mohol opäť znižovať stav stretnutia, keďže sa vysunul do samostatného nájazdu, v ktorom mieril pomedzi Konrádove nohy, no napokon dokázal gólman Dukly vyraziť puk!
     
    44:54
    Na opačnej strane sa zase šikovnou akciu blysol Peter Šišovský, ktorý sa od mantinelu presunul do medzikružia, drsne švihom strieľal priamo do Sedlačkovej masky, no napokon to len popradskému gólmanovi jemne zazvonilo v ušiach, keďže teraz je to už v poriadku.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1558 divákov.
     
    46:03
    Obranca Novajovský čakal, kým mu niekto vhodný nakorčuľuje, napokon však defenzívny hráč Dukly rozohral nepresne, keďže to skončilo icingom.
     
    46:39
    V tejto chvíli vybuchli nervy obrancovi Popradu Jaroslavovi Kasíkovi, ktorý sa nahneval na hlavného rozhodcu a dokonca si to s ním chcel ešte vyriešiť. Kasík dostáva osobný trest 10 minút plus do konca zápasu za nešportové správanie.
     
    46:51
    Do šance sa v týchto chvíľach pretlačil Samuel Takáč, ktorý sa dostal z pravej strany na ľavú, zakončoval forhendom. Diváci už kričali a burácali, no nebolo jasne vidieť, či puk prešiel cez bránkovú čiaru. Hlavný rozhodca konzultuje...
     
    46:51
    Verdikt hlavného rozhodcu je jasný – žiadny gól nie je!
     
    47:40
    Brejčák nahodil puk zo stredného pásma do toho útočného, no to znamená iba zakázané uvoľnenie a sťahovanie hry pred Sedlačka.
     
    47:59
    Tentokrát je to zakázané uvoľnenie na opačnej strane, vhadzuje sa po ľavej ruke gólmana Branislava Konráda.
     
    49:03
    Marco Hochel sa tlačil do akcie po pravom krídle, bol však bezpečne odstavený Petrom Boltunom.
     
    49:42
    Hlinka posunul puk z rohu klziska do medzikružia na hokejku Tomaža Razingara, no tomu strela z prvej veľmi nesadla. Puk len pomaly po ľade prišiel ku Sedlačkovej hokejke.
     
    50:45
    Suchý napriahol svoju hokejku na modrej čiare, no jeho prudká delovka po ľade napokon nezasiahla priestor brány Dukly Trenčín.
     
    51:54
    Richard Rapáč sa chcel spoza brány natlačiť pred Konráda, no tento prechod mu znemožnil Lintner, ktorý získal puk a môže rozohrať.
     
    52:23
    V týchto chvíľach to na štadióne akosi utíchlo. Fanklub Popradu veľmi nepovzbudzuje a aj tá hra je nejaká nemastná, neslaná.
     
    52:55
    Oživiť sa to snažil Štefan Fabian, ktorý strieľal z prvého kruhu, no jeho strela trafila Konráda do výstroje a následne gólman Dukly bezpečne odstreľoval puk.
     
    53:39
    Hlinka sa rozbehol po ľavom krídle, následne sa snažil pred bránu prihrať Razingarovi, podarilo sa mu to, ale slovinský hokejista napokon zabudol puk za svojimi korčuľami.
     
    54:20
    Po dlhej chvíli tu máme prerušenie hry, ktoré znamená, že po zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať po Konrádovej pravici.
     
    55:31
    V obrannom pásme Dukly si to v týchto chvíľach mierne rozdali Paločko s Habšudom. Bolo to skôr pretláčanie rukami než pästná výmena, ale aj to sa ráta.
     
    55:31
    Obaja hokejisti dostávajú 2+10 minút za hrubosť.
     
    55:35
    Radoslav Suchý otestoval Hvilu strelou od modrej čiary, no Konrád bol pozorný a strelu zachytil vo svojej výstroji.
     
    55:56
    Martin Dudáš strieľal z priestorov medzi kruhmi, ale napokon svoju strelu neusmernil do oblasti brány.
     
    56:57
    Mário Kurali vypálil od modrej čiary, no Konrád si pripravil svoju lapačku a s istotou prijal do nej puk.
     
    57:52
    Kamzíci sa už veľmi ani nesnažia. Teraz im na dva pokusy nevyšla rozohrávka, asi už zistili, že tento zápas je prehratý.
     
    58:17
    V týchto chvíľach sa Konrádovi pripomenul Sýkora, ktorý strieľal z pravého kruhu, no gólman Dukly sebaisto zachytil puk do svojej výstroje.
     
    58:52
    Melichárek nahadzoval z pravého kruhu pred bránu, kde šiel ešte Ondrej Mikula, no napokon to už šiestým klincom v popradskej rakve neskončilo.
     
    59:23
    Ľudia už postupne opúšťajú sedadlá, dnes ich hokejisti Popradu určite výrazne sklamali.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine sme videli ešte dva góly, keď sa za Poprad presadil Boltun a posledný gól v tretej časti hry pridal Hlinka v 44. minúte.

    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (19:09:16)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 36. Paločko (Fabian, Kroták), 42. Boltun (Paločko) – 3. Dudáš (D. Hudec), 29. Melichárek (Šišovský, Habšuda), 30. Melichárek (Švec), 35. Hlinka (Dudáš, Mikula), 44. Hlinka (Razingar, Šišovský)


    HK Poprad: Kostúr (35. Sedlačko) – Suchý, D. Brejčák – Fabian ("A"), Makovský – Kasík, Malina – Pitka, Kurali – Hvila, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Boltun, Stals, R. Rapáč – Gápa, Mlynčár, Matis
    HK DUKLA Trenčín: Konrád (A. Nagy) – Andersons, Novajovský – Lintner ("A"), Habšuda – Hatala, Dudáš – Hochel, Holenda – Melichárek ("A"), Nemec ("C"), Mikula – Razingar, Hlinka, Šišovský – Pardavý ml., P. Stantien, Daniška – Briestenský, Švec, D. Hudec

    Rozhodčí: J. Konc – Gajan, Smrek

    Diváci: 1558
    bahis siteleri