Nitra – Košice 4:3 (po pr.) | Banská Bystrica – Piešťany 6:1 (kon.) | Skalica – Martin 5:4 (po pr.)
Poprad – Trenčín 2:5 (kon.) | Žilina – Zvolen 7:0 (kon.)
konec
HK Poprad
2:5 (0:1, 1:3, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 11.01.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:31
    Obaja hokejisti dostávajú 2+10 minút za hrubosť.
     
    55:31
    V obrannom pásme Dukly si to v týchto chvíľach mierne rozdali Paločko s Habšudom. Bolo to skôr pretláčanie rukami než pästná výmena, ale aj to sa ráta.
     
    46:51
    Verdikt hlavného rozhodcu je jasný – žiadny gól nie je!
     
    46:51
    Do šance sa v týchto chvíľach pretlačil Samuel Takáč, ktorý sa dostal z pravej strany na ľavú, zakončoval forhendom. Diváci už kričali a burácali, no nebolo jasne vidieť, či puk prešiel cez bránkovú čiaru. Hlavný rozhodca konzultuje...
     
    46:39
    V tejto chvíli vybuchli nervy obrancovi Popradu Jaroslavovi Kasíkovi, ktorý sa nahneval na hlavného rozhodcu a dokonca si to s ním chcel ešte vyriešiť. Kasík dostáva osobný trest 10 minút plus do konca zápasu za nešportové správanie.
     
    44:39
    Peter Boltun mohol opäť znižovať stav stretnutia, keďže sa vysunul do samostatného nájazdu, v ktorom mieril pomedzi Konrádove nohy, no napokon dokázal gólman Dukly vyraziť puk!
    HLINKA - 2:5
     
    43:22
    Trenčín dal gól!
    Hokejisti spod hradu Matúša Čáka poisťujú svoje vedenie! Nahodený puk za popradskú bránu získal Razingar, ktorý len posunul pred bránkovisko rozbehnutému MICHALOVI HLINKOVI a ten už len bez problémov doklepol puk do brány!
    Asistencie: Tomaž Razingar, Peter Šišovský.
     
    41:55
    Domáci boli v ďalšej obrovskej šanci! Matúš Matis prekorčuľoval do medzikružia, odkiaľ zakončoval, Konrád vyrazil pred seba a následne Matis ešte dorážal, ale tiež neúspešne!
    BOLTUN - 2:4
     
    41:39
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú druhý gól! Paločko šikovne získal puk v rohu klziska, následne šikovne pred bránkoviskom našiel PETRA BOLTUNA, ktorý už len peknou strelou do pravého horného rohu skóroval!
    Asistencia: Matúš Paločko.
     
    39:06
    Fabian tentokrát pochybil na modrej čiare, napálil priamo do Melichárkovych chráničov. Tibor sa okamžite dostal do zakončenia, no musel po puk korčuľovať až na pravý kruh. Získal ho, pálil príklepom, ale Sedlačko v zákroku nebol chybný.
     
    37:18
    Poprad si zahrá presilovú hru. Martin Dudáš dostáva dve minúty za seknutie.
     
    37:15
    Hokejisti Popradu vymysleli peknú akciu! Kroták prihral do rohu klziska Fabianovi, ktorý krásne z otočky bekhendom našiel pred bránkoviskom Paločka, ale ten nemieril do priestoru brány!
    PALOČKO - 1:4
     
    35:29
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa ešte nevzdávajú! Prvý gól domácich v tomto zápase už nie je tabu. Fabian sa dostal s pukom za bránu, následne prihral pred bránkovisko, kde bol MATÚŠ PALOČKO, ktorý síce na viackrát, no napokon predsa dostal puk za Konrádov chrbát!
    Asistencie: Štefan Fabian a Arne Kroták.
     
    34:45
    Do brány Popradu nastupuje Juraj Sedlačko!
    HLINKA - 0:4
     
    34:45
    Trenčín dal gól!
    Hostia využívajú presilovú hru! Mikula sa zmocnil puku na modrej čiare, nastrelil ho na bránu, pred ktorou bol dôrazný MICHAL HLINKA. Jemu sa podarilo šikovne doraziť puk popod Kostúrov betón!
    Asistencie: Ondrej Mikula, Martin Dudáš.
     
    33:45
    Hostia si zahrajú presilovku. Jakub Makovský dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    32:05
    Tomáš Daniška sa odpútal od mantinelu, následne sa dostal až pred bránkovisko, odkiaľ otestoval Kostúra, no ten dokázal puk zakryť vo svojej výstroji.
    MELICHÁREK - 0:3
     
    29:32
    Trenčín dal gól!
    Trenčianski hokejisti pridávajú ďalší presný zásah! Prvá hosťujúca formácia poriadne pritlačila štvrtý popradský útok v obrannom pásme, TIBOR MELICHÁREK sa zmocnil puku na pravom kruhu, prešiel poza bránu ku opačnému kruhu. Následne ho domáci nechali prejsť až do medzikružia odkiaľ sa ešte spýtal Kostúra, kde to chce, a potom šikovne zakončil medzi nohy!
    Asistencia: Jozef Švec.
    MELICHÁREK - 0:2
     
    28:09
    Trenčín dal gól!
    Hokejisti Trenčína získavajú dvoj-gólové vedenie! Vladimír Nemec sa zmocnil puku v rohu klziska, šikovne prihral TIBOROVI MELICHÁRKOVI pred bránu, ktorý už len poľahky doklepol popod Kostúr betón!
    Asistencie si pripísali: Peter Šišovský a Miroslav Habšuda.
     
    19:55
    V záverečných sekundách to bolo ešte horúce. Kasík dvakrát vypálil tvrdo od modrej, no puk napokon neskončil za bránkovou čiarou!
     
    18:21
    Ďalšia presilová hra pre domáce mužstvo. Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Martin Dudáš.
     
    15:36
    Máme tu prvé vylúčenie v tomto zápase. Na dve minúty odchádza Patrik Stantien – vrazenie na mantinel.
     
    12:16
    Pekná šanca pre Trenčín! Dudáš prihral šikovne spoza brány Denisovi Hudecovi pred bránu, ktorý nepokrytý pálil z prvej, no napokon prestrelil bránu!
    DUDÁŠ - 0:1
     
    02:36
    Trenčín dal gól!
    Máme tu úvodný gól stretnutia! Po prepadnutí popradských hokejistov v strednom pásme sa do prečíslenia dostala dvojica hráčov hostí. Hudec potiahol akciu po pravom krídle, prihral z kruhu na opačnú stranu voľnému MARTINOVI DUDÁŠOVI, ktorý ukážkovou strelou do pravého vinklu otvára skóre!
    Asistencia: Denis Hudec.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 36. Paločko (Fabian, Kroták), 42. Boltun (Paločko) – 3. Dudáš (D. Hudec), 29. Melichárek (Šišovský, Habšuda), 30. Melichárek (Švec), 35. Hlinka (Dudáš, Mikula), 44. Hlinka (Razingar, Šišovský)


    HK Poprad: Kostúr (35. Sedlačko) – Suchý, D. Brejčák – Fabian ("A"), Makovský – Kasík, Malina – Pitka, Kurali – Hvila, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Boltun, Stals, R. Rapáč – Gápa, Mlynčár, Matis
    HK DUKLA Trenčín: Konrád (A. Nagy) – Andersons, Novajovský – Lintner ("A"), Habšuda – Hatala, Dudáš – Hochel, Holenda – Melichárek ("A"), Nemec ("C"), Mikula – Razingar, Hlinka, Šišovský – Pardavý ml., P. Stantien, Daniška – Briestenský, Švec, D. Hudec

    Rozhodčí: J. Konc – Gajan, Smrek

    Diváci: 1558
    bahis siteleri