Omsk – Magnitogorsk 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Novokuzněck 3:2 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 3:5 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Novosibirsk 2:4 (kon.) | Toljatti – Vladivostok 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 2:1 (kon.)
konec
Avangard Omsk
1:3 (0:2, 1:1, 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 14.01.2015, 14:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ivan FIŠČENKO - 1:3
     
    31:40
    Avangard právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic ale přichází velice důležitá branka Omsku, která vrací domácí zpět do utkání. Rasszakov našel zcela osamoceného IVANA FIŠČENKA. Ten si sjížděl ze strany a zužitkovaný kotouč přetavil k tvrdé střele, na kterou nedokázal Košečkin včas zareagovat. Asistence: Erik Gustafsson, Kirill Rasskazov.
    Jan KOVÁŘ - 0:3
     
    24:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    I další přesilovou hru hosté využívají. Zaripov poslal od rohu mantinelu kotouč před brankoviště, kde si ho převzal JAN KOVÁŘ. Český hráč nejprve vypálil z otočky. S tím si ještě Kostin poradil, ale na následnou dorážku Kováře již nedosáhl. Asistence: Danis Zaripov, Viktor Antipin.
    Bogdan POTĚCHIN - 0:2
     
    17:40
    Metallurg právě vstřelil branku!
    "Magneti" se ujímají dvoubrankového vedení. Prosadil se BOGDAN POTĚCHIN, který zužitkoval přihrávku Kaletnika a tvrdou ranou poslal puk nad vyrážečku brankaře. Asistence: Jaroslav Kosov, Vladislav Kaletnik.
    Danis ZARIPOV - 0:1
     
    06:15
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To hosty ale mrzet nemusí, protoře přeci jen přesilovou hru využívají. Kovář si zajel za branku a poté poslal kus černé pryže na vrchol kruhu. Tam si najel DANIS ZARIPOV, který ranou z první usměrnil puk k protilehlé tyčce. Asistence: Sergej Mozjakin, Jan Kovář.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 32. Fiščenko (Gustafsson, Rasskazov) – 7. Zaripov (Mozjakin, Kovář), 18. Potěchin (Kosov, Kaletnik), 25. Kovář (Zaripov, Antipin)


    Avangard Omsk: Kostin (Rejzvich) – Ljamin, Gustafsson, Kuljaš, Pivcakin, Kulik, Gluchov – Paršin, Sobotka, Kalinin (C) – Pěrežogin, Schutz, Musatov – Pervušin, Neprjajev, Fiščenko- Rasskzaz, Kurjanov, Lauta – Semjonov, Volkov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Murygin) – Antipin, Birjukov, Maleňkich, Těreščenko, Lee, Chabarov, Bereglazov – Zaripov, Kovář, Mozjakin (C) – Platonov, Stapleton, Kosov .- Timkin, Brent, Kaletnik – Jakuncenja, Osala, Potěchin – Kameněv.

    Rozhodčí: Odins, Olenin – Matjuša, Morozov
    bahis siteleri