Omsk – Magnitogorsk 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Novokuzněck 3:2 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 3:5 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Novosibirsk 2:4 (kon.) | Toljatti – Vladivostok 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 2:1 (kon.)
konec
Avangard Omsk
1:3 (0:2, 1:1, 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 14.01.2015, 14:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Vladimír Sobotka: 0+0, 1 střela na branku, čas na ledě: 16:50
    Jan Kovář: 1+1, 2 střely na branku, čas na ledě: 20:11 (16:11:16)
     
    Statistiky zápasu
    Střely na branku: 30 – 26
    Vyloučení: 3 – 4
    Využíté přesilovky 0 – 2
    Vyhrané buly: 28 – 20
     
    Ve třetí periodě jsme se branky nedočkali. K vidění byla víceméně vyrovnaná bitva, během které se Omsk pokoušel zatlačit soupeře, ale bez úspěchu. Hosté hráli velice dobře a s jistým Košečkinem tak vítězí za tři body. Posunuli se tak na druhé místo východní konference právě před Omsk. To je pro dnešek vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Tak nakonec dokázali domácí ještě přesunout hru a bude se vhazovat na protější straně. Kostin zůstává na střídačce a Omsk to zkusí v šesti.
     
    59:07
    S největší pravděpodobností už Omsk body z dnešního zápasu nezíská.Platonov vyhodil puk, který byl tečován do ochranné sítě. Vhazovat se bude před Kostinem.
     
    58:13
    A znovu se domácím nepodařilo rozehrát a hostující celek je puku. Drží se s ním v pásmu soupeře a šetří cenný čas.
     
    57:38
    V zápětí ránu Kalinina vykryl pozorný Košečkin a Metallurg okamžitě vyhodil puk přes všechny čáry. Byla tam teč, a tak to zakázané vulnění nebude.
     
    57:13
    Až teď se podařilo domácím uzavřít v prostoru v útočném pásmu. Hosté jsou pod tlakem, ale Kostin zatím v brance zůstává.
     
    56:15
    Skulinku mezi betony Kostina hledal aktivní Zaripov. Gólman Omsku je ale sevřel včas a raději přerušul hru. Bude se vhazovat v obranném pásmu domácích.
     
    55:46
    Z prostoru mezikruží vystřelil Pěrežogin. Jeho střelecký pokus byl ztečován a hostujícího muž v masce nemusel zasahovat. Hosté jsou u puku.
     
    55:08
    V této fázi hry už Magnitogorsk neriskuje. Pokud získá kus černé pryže, posílá ho do středního pásma a vrací se bránit.
     
    54:56
    Na druhé straně šel Stapleton z úhlu sám na branku. V poslední chvíli se k němu stihl vrátitl Gluchov, jenž mu čistým zákrokem kotouč vypíchl.
     
    53:20
    Neprjajev chtěl hostujícího muže v brance překvapit ranou příklepem. Košečkin byl ale opět pozorný a letící puk zneškodnill.
     
    52:22
    V této fázi hry už začíná Avangard poměrně riskovat. Volného prostoru chtěl využít Zaripov, ale v individuální akci se neprosadil.
     
    51:46
    Hosté v plném počtu.
     
    51:32
    Střelecky se domácím vůbec nedaří. Omsk produkuje jednu nepřesnou ránu za druhou, a tak Košečkin zatím může být v klidu.
     
    50:37
    K modré dostal obdržel Kuljaš kotouč. Okamžitě ho tvrdou ranou usměrnil k brance, nicméně tu netrefil a puk zamířil k zadnímu mantinelu.
     
    50:05
    Malenkich vypíchl puk obránci, najel si s ním do útočné třetiny, kde ho chvíli podržel a poté odjel vystřídat.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 32. Fiščenko (Gustafsson, Rasskazov) – 7. Zaripov (Mozjakin, Kovář), 18. Potěchin (Kosov, Kaletnik), 25. Kovář (Zaripov, Antipin)


    Avangard Omsk: Kostin (Rejzvich) – Ljamin, Gustafsson, Kuljaš, Pivcakin, Kulik, Gluchov – Paršin, Sobotka, Kalinin (C) – Pěrežogin, Schutz, Musatov – Pervušin, Neprjajev, Fiščenko- Rasskzaz, Kurjanov, Lauta – Semjonov, Volkov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Murygin) – Antipin, Birjukov, Maleňkich, Těreščenko, Lee, Chabarov, Bereglazov – Zaripov, Kovář, Mozjakin (C) – Platonov, Stapleton, Kosov .- Timkin, Brent, Kaletnik – Jakuncenja, Osala, Potěchin – Kameněv.

    Rozhodčí: Odins, Olenin – Matjuša, Morozov
    bahis siteleri