Motor ČB – Kadaň 6:1 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 1:2 (po pr.) | Prostějov – Kladno 3:4 (po pr.)
Ústí n/L – Benátky n/J 3:0 (kon.) | Třebíč – Chomutov 3:7 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 2:1 (po pr.)
Havířov – Most 3:1 (kon.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:1)
Rytíři Kladno
Sobota 17.01.2015, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté rozhodují čtyři a půl vteřiny před koncem hrací doby. Kaberle dobře našel osamoceného TOMÁŠE HOŘAVU, který z první trefil do odkryté braky. Asistence: Tomáš Kaberle.
     
    47:38
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tentokrát ale chybují v obraně hosté. Ti nedokázali dobře rozehrát a nechali před brankou Dubu s JAROSLAVEM MOUČKOU a druhý jmenovaný dorazil za bezmocného Cháberu. Asistence: Lukáš Duba.
     
    32:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Kladno se rychle dostává do vedení. Hosté rozebrali domácí obranu a po akci na jeden dotek se raduje JAN RUDOVSKÝ. Asistence: Miloslav Hořava a Tomáš Horna.
     
    31:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno svůj dlouhodobý tlak využívá! Z blízka se nadvakrát z brankoviště prosazuje MILOSLAV HOŘAVA. Asistence: Jan Eberle a Zdeněk Bahenský.
     
    22:58
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nakonec se jim ta ale podařilo a hned je z toho branka! Dubovu tvrdou ránu vyrazil Chábera jen před sebe, kde byl první MAREK INDRA a se štěstím zasunul kotouč k tyči. Asistence: Lukáš Duba a Adam Hawlík.
     
    10:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec se ale TOMÁŠ HORNA prosazuje, když z blízka zvedl kotouč pod horní tyčku. Asistence: Jan Rudovský.
     
    03:31
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Matouš Venkrbec vyslal rozjetého LUKÁŠE LUŇÁKA a ten si poradil s hostujícím brankářem na jedničku. Asistence: Matouš Venkrbec.
    Marken.cz

    Miroslav Klimeš

    Branky a nahrávky: 4. Luňák (Venkrbec), 23. Indra (Duba, Hawlík), 48. Moučka (Duba) – 11. Horna (Rudovský), 32. Hořava (Eberle, Bahenský), 33. Rudovský (Hořava, Horna), 65. Hořava (Kaberle)


    LHK Jestřábi Prostějov: Šimboch (Vydržel) – Kužel, Niko, Husák, Matyáš, Hertl, Malý, Hawlík – Franek, Krejčík, Meidl – Luňák, Venkrbec, Kajaba – Moučka, Duba, Indra – Coufal, Sršeň. Trenér: Z. Čech.
    Rytíři Kladno: Chábera (Švihálek) – Kaberle, Klouček, Růžička, Lukáč, Kania, Zeman – Horna, Dragoun, Hořava – Pitule, Eberle, Tenkrát – Stach, Kindl, Redlich – Bahenský, Strnad. Trenér: J. Čelanský.

    Rozhodčí: M. Škrobák – Rampín, Reich
    bahis siteleri