SK Karviná – Vsetín 3:1 (kon.) | Technika Brno – Přerov 4:2 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Opava 4:3 (2:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Břeclav 3:2 (kon.) | Nymburk – Žďár n/S 2:3 (po pr.)
Mor. Budějovice – Kolín 1:3 (kon.) | Sokolov – Klatovy 6:3 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 1:3 (kon.)
Trutnov – Tábor 4:1 (kon.) | Jablonec n/N – Řisuty 4:2 (kon.) | Jindř. Hradec – Děčín 4:7 (kon.)
konec
HC Technika Brno
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 17.01.2015, 17:00 • Hala Rondo • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Time out pro změnu pro domácího tým vedený Romanem Kaňkovským.
     
    58:40
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí vyhráli v důležitý okamžik buly, kotouče se chopil PETR JURČA a od vlastní modré čáry poslal kotouč do přerovské klece, která byla opuštěná. Asistence: Ondřej Látal.
     
    58:32
    Přerov to zkusí v šesti, Slovák je na střídačce.
     
    58:32
    Technika se dopustila vyhozením přes všechny čáry icingu, na což samozřejmě reaguje trenér Přerova Petr Dočkal oddechovým časem.
     
    58:17
    Mohlo být definitivně jasno, to by však Petr Jurča musel proměnit svůj samostatný nájezd, Slovák po jeho střele vytrčil beton a uchoval hostům naději.
     
    55:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen je tu snížení. Po pravém křídle se rozjel ZDENĚK SEDLÁK a ranou z plné jízdy překvapil dobře mířenou ranou brankáře Nováka. Puk zapadl na jeho bližší tyč a o dramatický vrchol tohoto duelu máme zdá se zaděláno. Asistence: Matěj Blinka.
     
    52:51
    Tak ne, za napadení je vyloučen Matěj Blinka. To je pro Zubr docela komplikace.
     
    50:19
    Technika právě vstřelila branku!
    Dvojnásobná přesilovka je zhodnocena v možná klíčový gól zápasu. Střela obránce Havíře prošla před Slováka, který puk vyrazil betonem na pravý kruh a něm se zjevil připravený ONDŘEJ LÁTAL. Pro něj už zakončení nebylo výraznějším problémem. Asistence: David Havíř.
     
    49:54
    Zajímavou pasáž utkání přerušuje další zákrok Přerova, který jde do tří. Tomáš Vlček potrestán za sekání.
     
    49:26
    Pokud jsem dobře viděl z komentátorského stanoviště, Přerov trefuje podruhé v zápase tyč. Byl to Blinka jehož ránu Novák vyrazil jen na svou konstrukci.
     
    48:23
    Dlouho netrvala, Radek Procházka podrazil slovenského štírka Petera Bustina a bude se hrát 4/4.
     
    48:04
    Velká šance pro Přerov. Za hru vysokou holí je potrestán kapitán Habrovec, což znamená pro hosty početní výhodu.
     
    46:49
    Ve vlastním oslabení se mohl Přerov dočkat vyrovnání, z nenápadné akce zahrozil bekhendem Radek Procházka a trefil tyč Novákovy svatyně!
     
    45:00
    ...protože jde na trestnou Jan Kolář za faul kolenem.
     
    43:27
    O pár chvil později mohlo být 3:1. Od modré jel sám na bránu Jurča, chtěl zakončit forhendem do horní části přerovské brány, ale Slovák podržel své mužstvo. Tutovka Brna tak nekončí gólem.
     
    39:57
    Obrovská šance Dostálka, který dnes hraje velice dobrý zápas. Nyní se ocitl zcela volný před Novákem, který však do jeho střely neskutečně skočil a vytáhl velmi důležitý zákrok snad špičkou své hokejky.
     
    38:59
    Vlastimil Odehnal je vyloučen za podražení, Přerov si ještě zahraje přesilovku.
     
    38:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Novákovo kouzlo je odčarováno. Přerov se v závěru druhé části dostává zpátky do hry. Dostálek zavezl kotouč za modrou čáru, nahodil ho před bránu, kde jej do brněnské klece uklidil pohotovou střelou DAVID ŠEBEK. Asistence: Vlastimil Dostálek.
     
    33:59
    Výtečný dvojitý zákrok Josefa Nováka. Po sérii odrazů se před něj dostal David Šebek, ten trefil jen beton a selhal i dorážející Dostálek, který před brněnskou klecí nezvedl kotouč. Teď Brnu hodně Novák pomohl.
     
    30:30
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak to by šlo. Utkání má strhující podívanou, tempo a opět nám padá pěkná branka po kombinační souhře. Crhák poslal pocukrovanou přihrávku na levý kruh, kde byl zcela volný MARTIN ZÁBRANSKÝ a ačkoliv není brněnský čahoun nějakým kanonýrem, dnes již podruhé prokázal pověst přímo zabijáka. Prudká střela skončila v síti, Slovák se jen marně natahoval. Asistence: Ivo Crhák, Jiří Pargáč.
     
    29:51
    Opět obrovská šance Techniky. Brzobohatý přenechal puk do jízdy pro Bustina a ten využil dne otevřených přerovských dveří a pádil sám na Slováka. Ten ale dokázal natlačit beton k levé tyči a druhý gól do sítě nepropustil.
     
    28:38
    Obrovská šance pro změnu na druhé straně, ránu Kudělky vyrazil Novák jen na levý kruh, kde byl připravený Sakrajda, ale ten trefuje boční konstrukci brány.
     
    27:16
    Další tutovka pro Brno, kterou měl Crhák, jenže ani on z bezprostřední blízkosti nezamířil přesně. Nyní je tlak Techniky přímo patrný.
     
    26:57
    Trojice "B" – Benýšek, Bustin, Brzobohatý udělali v hostující obraně pořádný průvan, Slovák však dokázal odolat několika pokusům.
     
    25:43
    Obrovská šance Techniky, Brzobohatý poslal mezi kruhy Benýška, který jel sám na bránu, Slovákovi chtěl udělat kličku do bekhendu, ale vhodný okamžik pro zakončení prováhal.
     
    24:28
    Domácí jsou v této části hry lepším mužstvem, leč musí dávat pozor na občasné výpady soupeře. Takový Dostálek to nezkoušel z otočky vůbec špatně, Novák se za sebe jen ohlédl.
     
    20:39
    Bude se hrát ve čtyřech, za hákování je vyloučen Janota. Zubr si tak přesilovky dlouho neužil.
     
    20:27
    Štěpán Koukal je dnes podruhé vyloučen, nyní inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    17:54
    V závěru první třetiny si Přerov zahraje přesilovku, Koukal je potrestán za hákování.
     
    16:49
    Matouš Kratochvíl unikal po levém křídle a Novák se teď slušně vyznamenal, protože rána hostujícího hráče byla dobře mířená, brankář Techniky ovšem zasáhl vyrážečkou v pravý čas.
     
    14:59
    Technika právě vstřelila branku!
    Parádní gól, domácí z pohledné akce udeřili. MARTIN ZÁBRANSKÝ si najel mezi kruhy a perfektní pumelicí propálil nic netušího Slováka. Puk letěl do horní část branky a Brno se může radovat. Asistence: Ivo Crhák, Filip Vrba.
     
    10:22
    Technika si zahraje další přesilovku. David Šebek vyloučen za hrubost.
     
    05:20
    Jiří Polák je vyloučen za sekání a Techniku čeká padesát vteřin přesilovka 5/3.
     
    04:26
    Ještě zbývá dodat jednu pěknou šanci Přerova, byl to Blinka, který pálil na Nováka, ale jeho rána do horních pater brány šla těsně mimo.
     
    04:10
    Matouš Kratochvíl je vyloučen za zdržování hry, Technika si zahraje přesilovku.
     
    03:26
    Obrovská šance Techniky a v ní dvojice Bustin a Benýšek. Prvně jmenovaný pustil kotouč na zkušeného útočníka Brna, který jel sám na Slováka, ale z těsné blízkosti míjí horní část přerovské svatyně.
     
    00:13
    Před Novákovou bránou se strhla menší šarvátka a Koukal se Sedlákem putují na trestnou lavici za hrubost.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 15. Zábranský (Crhák, Vrba), 31. Zábranský (Crhák, Pargáč), 51. Látal (Havíř), 59. Jurča (Látal) – 39. Šebek (Dostálek), 56. Sedlák (Blinka)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), F. Vrba, Havíř, Koukal, Maršálek – V. Odehnal, Brzobohatý, Pargáč, Jurča, Crhák, Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Látal, Bustin, Zábranský.
    HC ZUBR Přerov: Slovák (Dohnal) – Janota, Kudělka (C), Pala, Polák, Vlček, Zbořil, Andrýsek – Sedlák, Goiš, Kratochvíl, D. Šebek, R. Procházka, Dostálek, Sakrajda, Kolář, Blinka, Kratochvíl, Škaloud, Málek.

    Rozhodčí: Kopeček – Klein, Linhart

    Diváci: 198
    bahis siteleri