Jihlava – Ružomberok 3:1 (kon.) | Botoşani – Trenčín 0:1 (kon.) | Katowice – Karviná 1:3 (kon.)
Liberec – CSKA Sofia 2:3 (kon.) | Sparta – FCSB 0:3 (kon.)
konec
FC Botoşani
0:1 (0:0)
AS Trenčín
sk Pátek 06.02.2015, 14:00 • Belek, Turecko • Přípravný zápas
     
    S konštatovaním, že AS Trenčín zvíťazil po výbornom výkone nad rumunským Botosani 1:0, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (15:45:45)
     
    Tak a je tu koniec, AS Trenčín zvíťazil v tureckom Beleku nad Botosani 1:0 a urobil dobré meno sebe i slovenskému futbalu! Súperil totiž s aktuálne šiestym celkom kvalitnej rumunskej ligy, ktorý navyše jednoznačne herne predčil. Trenčania boli lepší, aktívnejší, a odmenou im bol víťazný gól zo záveru duelu. V Beleku ich čakajú ešte dva prípravné zápasy, najbližšie v nedeľu so Saranskom. Je jasné, že AS je na dobrej ceste, svojím výkonom to dnes plne potvrdil a znovu uspel v medzinárodnej konfrontácii.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Nemáme údaj o nadstavenom čase, každopádne, Trenčín v týchto chvíľach drží loptu na svojej útočnej polovici a zdá sa, že zaknihuje cenné víťazstvo.
     
    90
    Zrejme jeden z posledných pokusov o útok v podaní hostí, ich postup po ľavej strane zastavil rezolútnym odkopom Holúbek.
     
    90
    Teraz získal AS cenný čas, Čögley bol pri vyvážaní lopty zozadu faulovaný, Trenčín tak môže rozohrávať na vlastnej obrannej polovici.
     
    89
    Čögleyovi teraz jeho zásah úplne nevyšiel a je z toho roh pre hostí. Ten odvrátili obrancovia a odrazenú loptu poslal do úplného bezpečia Ramón.
     
    88
    Hráme v strede ihriska, to je pre AS dobré. Rumuni momentálne pri lopte, odohráva sa to však na ich vlastnej obrannej polovici.
     
    87
    Čögley fantasticky zahral v defenzíve, keď na pravej strane šestnástky vyhral dôležitý vzdušný súboj a odvrátil loptu do bezpečia.
     
    86
    Tak Trenčín v závere zúročil svoju aktivitu, musí si však dávať pozor aj v ďalšom priebehu zápasu, aby o vedenie zbytočne neprišiel.
     
    85
    Trenčín dal gól!

    Trenčania najlepším spôsobom potrestali škaredý faul na Vlčeka a dostávajú sa do vedenia! Zahrávali totiž štandardku v strede ihriska, po ktorej sa lopta po pravej strane dostala až na Edmonda. Ten poslal krížny center popred bránu, brankár na loptu nedočiahol a tak ju JAMES LAWRENCE bez väčších problémov umiestnil do odkrytej brány!
     
    84
    Na konci tejto akcie bol center od pravej postrannej čiary, brankár Botosani si na loptu dobre vybehol do stredu šestnástky a pokryl ju v náručí.
     
    83
    Čo teraz hostia predviedli, to veru neviem, každopádne loptu nepochopiteľne zakopli za čiaru. AS sa tak môže pokúsiť o ďalšiu ofenzívnu akciu.
     
    82
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Gino van Kessel, prichádza Martin Vlček.
     
    82
    Strela na opačnej strane, bola ale skôr propagačná, nakoľko prízemný pokus z 30 metrov nemohol Šemrinca ohroziť, ten loptu pokryl v rutinnom zákroku.
     
    81
    Tak to bola vskutku nápaditá narážačka van Kessela s Čögleyom cez pol ihriska, Čögley loptu posielal dlhým nákopom dopredu, pred van Kesselom ale spoľahlivo zakročil brankár hostí.
     
    80
    Edmond si na hrote chcel prebrať dlhú loptu z obrany, obranca však veľmi dobre prečítal jeho úmysel a predviedol veľmi dobrý obranný zákrok. Pri lopte tak Botosani.
     
    79
    Čögley fauloval súpera na poliacej čiare, je z toho štandardka pre Botosani. Blížime sa k úplnému záveru zápasu, každý gól už teraz môže byť rozhodujúci.
     
    78
    Pekná kombinácia Rumunov v strede ihriska, zastavil ju Koolwijk, ktorý si s prehľadom poradil dokonca proti dvojici protivníkov.
     
    77
    Edmond sa hnevá na postranného rozhodcu, mohol totiž postupovať sám na bránu, bol však v postavení mimo hry. Sám to podľa reakcie videl inak, platí ale to, čo odpískal rozhodca.

    Tomáš Schügerl

    Viktor Polok

    Branky: 85. Lawrence


    FC Botoşani: Curileac – Homei, Tincu, Oltean, Acsinte – Codoban, Vaşvari, Roşu – Fulop, Batin, Ivanovici
    Náhradníci: Tiut (NB), Patache, Ngadeu, Tincu, Bordeanu- Ianc, Danci, Croitioru, Roussel, Hadnagy, Quenten

    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley, Ramón Rodríguez da Silva, Rundič, Holúbek – van Kessel, Lobotka, Bero, Rabiu – Guba, Jairo da Silva
    Náhradníci: Chovan (NB), Skovajsa, Bariš, Koolwijk, Madu, Lawrence, Vlček, Edmond, Kleščík
    bahis siteleri