Montreal – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | Detroit – Winnipeg 4:5 (0:1 po s.n.) | NY Islanders – Columbus 6:3 (kon.)
Nashville – New Jersey 3:1 (kon.) | Minnesota – Carolina 6:3 (kon.) | Arizona – NY Rangers 1:5 (kon.)
Colorado – Dallas 4:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:2 (kon.) | Los Angeles – Washington 3:1 (kon.)
Chicago – Pittsburgh 2:1 (3:2 po s.n.) | Florida – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Detroit Red Wings
4:5 (1:1, 2:2, 1:1 - 0:0)
Winnipeg Jets
Neděle 15.02.2015, 01:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    STAFFORD - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Winnipeg Jets.
    O bodu navíc pro Jets rozhodl DREW STAFORD, jenž vystřelil na lapačku a kotouč se zastavil až za brankovou čárou. Nedávná posila se tedy Winnipegu začíná vyplácet.
    DACJUK - 4:4
     
    53:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    A máme opět vyrovnáno! Nahozený puk vyrazil Hutchinson před sebe, kam první dojel Brendan Smith, jenž se otočil k mantinelu a následně našel najetého PAVLA DACJUKA, jehož střela přes obránce šla do branky. Asistence: Brendan Smith, Danny DeKeyser.
    LADD - 3:4
     
    44:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Také Jets využívají početní výhodu. Bryan Little našel mezi kruhy ANDREWA LADDA, který střelou přes obránce poslal puk na přední tyč a je z toho další obrat. Asistence: Bryan Little, Dustin Byguglien.
    STAFFORD - 3:3
     
    29:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A máme opět vyrovnáno! Tak to byla velká chyba Howarda, který neudržel bekhendovou střelu z velkého úhlu a puk končí na brankovou čárou. Autorem branky je DREW STAFFORT, jenž nic nevymýšlel a poslal černou gumu na branku. Asistence: Tyler Myers, Michael Frolík.
    WHEELER - 3:2
     
    27:04
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní práce Tylera Myerse, který se ze středního pásma dostal až za obránce a svým pokusem trefil brankáře, od něhož se puk odrazil a zůstal ležet v brankovišti, kam první dojel BLAKE WHEELER, který asi moc snadnějších branek v kariéře nedal. Asistence: Tyler Myers, Andrew Ladd.
    DACJUK - 3:1
     
    25:55
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hutchinson tahá puk za své sítě po třetí. Od levého mantinelu vystřelil Darren Helm, který trefil před brankou stojícího PAVLA DACJUKA, od něhož kotouč jde za brankovou čáru. Asistence: Darren Helm, Tomáš Tatar.
    HELM - 2:1
     
    22:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté využívají i další početní výhodu! Tomáš Tatar našel vedle branky osamoceného DARRENA HELMA, který posílal kotouč před branku, ten se ale vrátil opět k němu a domácí útočník otáčí stav zápasu. Asistence: Tomáš Tatar, Pavel Dacjuk.
    KRONWALL - 1:1
     
    16:54
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využívají dvojnásobnou přesilovou hru! Henrik Zetterberg přihrál na hranici kruhů, kde byl napřažený NIKLAS KRONWALL, jehož tvrdá rána si cinkla o břevno a zamířila za brankovou čáru. Dobrou práci odvedl také Abdelkader, který Hutchinsonovi dobře clonil. Asistence: Henrik Zetterberg, Gustav Nyquist.
    THORBURN - 0:1
     
    02:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Detroit sice byl aktivnější, ale do vedení jdou hosté! Od modré čáry vystřelil Jacob Trouba, jehož pokus mezi kruhy tečoval CHRIS THORBURN, který dostal puk za brankovou čáru. Howard už nestihl sklapnout betony a černá guma se mu doslova došourala do branky. Asistence: Jacob Trouba, Dustin Byfuglien.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 17. Kronwall (Zetterberg, Nyquist), 22. Helm (Tatar, Dacjuk), 26. Dacjuk (Helm, Tatar), 54. Dacjuk (Smith, DeKeyser) – 3. Thorburn (Trouba, Byfuglien), 28. Wheeler (Myers, Ladd), 30. Stafford (Myers, Frolík), 45. Ladd (Little, Byfuglien), rozh. náj. Stafford

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Wheeler (WPG)
    0:0   Dacjuk (DET)
    2. série:
    0:0   Little (WPG)
    0:0   Tatar (DET)
    3. série:
    0:0   Perreault (WPG)
    0:0   Nyquist (DET)
    4. série:
    0:1   Stafford (WPG)
    0:1   Weiss (DET)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Kronwall (A), Quincey, DeKeyser, Smith, Marčenko – Nyquist, Zetterberg (C), Helm – Abdelkader, Dacjuk (A), Tatar – Glendening, Sheahan, Jurčo – Weiss, Andersson, Miller.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Chiarot, Byfuglien, Enström, Myers, Stuart (A), Trouba – Ladd (C), Little, Wheeler (A) – Perreault, Scheifele, Stafford – Frolík, Lowry, Thorburn – Galiard, Slater, Peluso.

    Rozhodčí: Chmielewski, McCauley – Shewchyk, Pancich

    Diváci: 20027
    bahis siteleri