Banská Bystrica – Košice 2:3 (3:4 po s.n.) | Nitra – Zvolen 5:0 (kon.) | Poprad – Martin 2:1 (2:1 po s.n.)
Skalica – Piešťany 3:1 (kon.) | Žilina – Trenčín 4:5 (0:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HK Poprad
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:0)
HK VITAR Martin
sk Neděle 15.02.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem príjemný nedeľný podvečer a vítam Vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu okrúhleho 50. kola Tipsport extraligy medzi domácim HK Poprad a hosťujúcim MHC Mountfield Martin. Stretnutie sa začne o 17:00 a jeho priebehom Vás bude prevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Na popradskom zimnom štadióne nás čaká možno na prvý pohľad vyrovnaný súboj, keďže tímy od seba delia iba dva miesta, no bodov získali Popradčania omnoho viac. Play-off sa však nezadržateľne blíži a oba tímy chcú ešte čo-to spraviť s lepšou východiskovou pozíciou.

    HK Poprad
    Podtatranci si držia svoj štandard, ktorý je, čo sa týka tabuľky, štvrté alebo piate miesto. Momentálne sa nachádzajú na tom piatom so ziskom 93 bodov, ktoré sa im podarilo vybojovať v 26 zápasoch, kde získali tri body, siedmych zápasoch, odkiaľ brali dva body a nakoniec jednom zápase, z ktorého si vzali minimálny bodový zisk. Poprad má skóre 155:110 a formu nie celkom lichotivú. Z posledných piatich zápasov sa mu podarilo vziať 7 bodov, a to výhrami v Skalici, Žiline a doma po predĺžení so Zvolenom. Medzitým prehrali v Nitre, no a v poslednom vystúpení v našej súťaži prehrali na ľade Dukly Trenčín 4:2, kde vyhrávali už 0:2, ale „vojaci“ sa nevzdali a otočili skóre súboja vo svoj prospech. Najproduktívnejšími hráčmi Popradu sú momentálne Tomáš Sýkora a Arne Kroták, ktorí majú obaja po 41 bodov. V celkovej tabuľke produktivity sa nachádzajú na 12., respektíve 14. priečke.

    MHC Mountfield Martin
    „Kosačky“ prichádzajú pod Tatry na momentálnej 7. pozícii, na ktorej sídlia so 66 bodmi. Tie sa im podarilo získať vďaka 21 víťazstvám (z toho 15 v riadnej hracej dobe) a deviatim prehrám po predĺžení alebo nájazdoch. Martinskí hokejisti majú o niečo horšie skóre než „kamzíci“, vzájomný pomer strelených a inkasovaných gólov je 132:145. Aktuálna forma hokejistov z Turca je len o trochu horšia než forma Popradu. V posledných piatich zápasoch si Martinčania viedli takto: Prehra doma s Nitrou po predĺžení 4:5, tesná prehra na domácom ľade s Košicami 2:3, vysoké víťazstvo v Piešťanoch 1:7 a na záver prišla prehra v Banskej Bystrici 4:2 a hladké víťazstvo nad Záhorákmi v domácom prostredí 4:1. Najproduktívnejším hráčom Martina je v tejto chvíli Jaroslav Markovič, ktorý má na konte 53 bodov za 22 gólov a 31 asistencií a v celkovom hodnotení je na bronzovej pozícii za Brabencom zo Zvolena a Tománkom z Nitry.

    Vzájomné zápasy v tejto sezóne
    21.09.2014, Martin – Poprad 4:1
    17.10.2014, Poprad – Martin 4:1
    16.11.2014, Martin – Poprad 4:5 s.n.
    09.12.2014, Poprad – Martin 3:0
    16.01.2015, Martin – Poprad 1:3

    Kurzy
    Stávkové kancelárie súdiac podľa doterajších vzájomných výsledkov a aktuálnej formy predurčili za favorita tohto zápasu Popradčanov. Na ich výhru vypísali kurz okolo 1.55, výhra hostí je ohodnotená kurzom podstatne vyšším – 4.10. Na remízu je stanovený kurz okolo 4.50.

    Uviedli sme si asi to najpodstatnejšie, ak chcete teda byť informovaný o priebehu diania v zápase, určite sledujte náš on-line prenos na webe Onlajny.eu. Na vašu priazeň sa teší Lukáš R. Ovšonka. Želám Vám príjemné sledovanie a pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský – Sýkora, Paukovček, Bartečko ("A") – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Matis, Stals, Gríger – Štrauch

    MHC Mountfield (Martin): Čech (Dzubina) – Smrek, Matejka – Ďatelinka ("C"), Dlouhý – Lojek, Brcko – Kolba ("A"), Dvořák – Markovič ("A"), Galamboš, Važan – Zucker, Macho, Varga – Török, Fujerík, Bílek – Jokeľ, Dírer, Pokrivčák

    Rozhodca: Lauff – Bogdaň, Korba.
     
    Obe mužstvá už pomaly vychádzajú zo šatní na ľadovú plochu. Domáci hokejisti sa ako tradične predstavia v modrých dresoch pod vedením trénera Milana Jančušku. Hostia z Martina budú hrať v bielych dresoch a koučovať ich bude Jaroslav Török.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:08
    Na úvodnom vhadzovaní stretnutia zvíťazil domáci Lukáš Paukovček, Popradčania sa následne zárukou nahodenia puku dostali do útočného pásma, ale následne hostia dobre bránili.
     
    00:34
    Matúš Paločko získal puk na ľavom krídle, následne sa pretlačil pred Čecha, ale mieril mimo brány.
     
    00:45
    Domáci hokejisti ostali aj naďalej v pásme, Bartečko nahadzoval od modrej čiary, Paločko tečoval jeho strelu, ale Čech bol pozorný.
     
    01:27
    Fabian hľadal šikovnou prihrávkou z rohu klziska pred bránkovisko Arneho Krotáka, popradský kapitán však netrafil puk príliš dobre, keďže ho usmernil mimo brány.
     
    02:05
    Poprad bude ako prvý hrať presilovú hru. Ján Dlouhý dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    02:28
    Popradčania vytvorili presilovkový formát, strela prišla až teraz, keď z medzikružia zakončoval Ľuboš Bartečko, ale namieril to iba nad bránu.
     
    02:45
    Martinskí hokejisti sa oslobodili a kamzíci budú musieť začínať z vlastného obranného pásma.
     
    03:25
    Ani teraz sa to druhej formácii domácich nepodarilo, dobrú prácu odviedol Matejka, ktorý poslal puk cez všetky čiary.
     
    03:47
    Arne Kroták vysunul na pravé krídlo do zakončenia Matúša Paločka, ktorý sa natlačil pred Čecha, ale následne ho bekhendovým zakončením neprekvapil.
     
    03:54
    V závere oslabenia sa podarilo Kolbovi vypáliť puk cez všetky čiary. Martinčania teda dokázali prvé oslabenie v tomto zápase ukončiť bez inkasovaného gólu.
     
    04:22
    Od ľavého kruhu strieľal Tomáš Török, no jeho zakončenie z otočky smerovalo iba do rohu klziska, a tak nemusel brankár Kostúr zasahovať.
     
    05:15
    Martinskí hokejisti mali možnosť na otvorenie skóre, keď sa odrazeného puku v medzikruží zmocnil Oliver Jokeľ, no následne v samostatnom zakončení vypálil nad Kostúrovu bránu!
     
    06:25
    Popradská prvá formácia sa dokázala usídliť v útočnom pásme, tam si však puk posúvala iba po rohoch klziska a nevytvorila si príležitosť na zakončenie.
     
    07:09
    Peter Smrek jemne nahodil od modrej čiary na bránu, gólman Matúš Kostúr však bezpečne vyrazil puk svojím betónom do rohu klziska.
     
    08:07
    Štefan Fabian sa dostal s pukom až do útočného pásma, presunul sa poza bránu a z rohu klziska sa snažil dávať pred bránkovisko, ale ani jeden z jeho spoluhráčov nebol na strelu pripravený.
     
    09:25
    Momentálne sme už dlhšiu chvíľu nevideli zakončenie, oba tímy si posúvali puk v strednom pásme.
     
    09:47
    Z medzikružia strieľal naslepo Jaroslav Markovič, ale pozorný brankár Kostúr vyrazil strelu bezpečne do rohu klziska.
     
    10:46
    Popradskí kamzíci začínajú svoju novú útočnú akciu spoza brány a vyzerajú, že to tentokrát urobia veľmi pozorne.
     
    11:14
    Arne Kroták si spracoval puk pri mantineli na pravom kruhu, prekorčuľoval šírku ihriska až ku opačnému kruhu, a potom zakončoval, no gólman Jakub Čech bezpečne vyrazil jeho strelu na ochrannú sieť.
     
    12:16
    Obranca Malina dával z obrannej modrej čiary naslepo smerom do útočného pásma, nikto z hráčov v modrých dresoch si tam však priestor nehľadal.
     
    12:54
    Z ľavého kruhu si puk na streľbu pripravil Peter Boltun, jeho zakončenie švihom však smerovalo iba do výstroje gólmana Jakuba Čecha.
     
    13:32
    Popradskí hokejisti získavajú vhadzovanie v útočnom pásme, pretože sa "kosačky" dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    14:10
    Tibor Varga vyskúšal pozornosť domáceho brankára, keď strieľal z ľavého kruhu, ale gólman Kostúr bezpečne a pohotovo schoval puk vo svojej lapačke.
     
    14:56
    Popradčania sa pokúšali dostať do útočného pásma, ale martinskí hráči im to prekazili, keďže precízne bránili svoju modrú čiaru.
     
    15:58
    Jaroslav Markovič sa zmocnil puku v obrannom pásme, následne ho zatiahol za bránu a počkal, kým jeho spoluhráči prestriedajú. Domáci striedali taktiež.
     
    16:48
    Važan hľadal prihrávkou z rohu klziska Markoviča, ktorý si hľadal priestor pred bránou, no popradský obrana Dinda dobre zapracoval hokejkou a zastavil prihrávku.
     
    17:18
    Suchý pochybil s rozohrávkou v obrannom pásme, puku sa v medzikruží zmocnil Michal Macho, ktorý pohotovo vypálil, ale pozorný gólman Kostúr zachytil puk reflexívne vo svojej lapačke.
     
    18:02
    Obranca Martin Lojek poslal puk z obranného pásma von priamo cez všetky čiary, čo v tomto prípade znamená zakázané uvoľnenie.
     
    18:48
    Tomáš Brcko sa dostal do zakončenia z ľavého kruhu, ale brankár Kostúr jeho strelu spozoroval okamžite a uložil si ju vo svojej výstroji.
     
    19:34
    Galamboš nahodil puk do útočného pásma, následne sa ho tam však zmocnili domáci hokejisti, ktorí sa ešte asi o niečo pokúsia.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej časti hry sme videli vcelku opatrný hokej, stav aj prináleží k tempu dnešného stretnutia. Nikomu sa nepodarilo skórovať, možno v priebehu druhej dvadsaťminútovky, ktorá sa začne približne o 17:44. Pevne veríme, že nejakého presného zásahu budeme svedkami.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:21
    Paukovček vysielal z pravého kruhu strelu smerom na bránu, napokon však jeho projektil letel smerom mimo Čechovej svätyne.
     
    20:43
    Samuel Takáč sa z pravého kruhu natlačil pred bránkovisko, vystrelil do Čechovych betónov, následne ešte aj dorážal svoju strelu, ale z dorážky už netrafil priestor brány.
     
    21:21
    Zucker prihral nakrátko na dolnej časti pravého kruhu Vargovi, ktorý strieľal z prvej, ale trafil iba Kostúrov betón. Následne puk skončil v rohu hracej plochy.
     
    22:06
    Ľubomír Dinda za bránou prenechal puk Lukášovi Hvilovi. Následne budú domáci hokejisti rozohrávať z hĺbky obranného pásma.
     
    22:27
    Nevykonali to však príliš precízne. Ich snaženie sa skončilo iba zakázaným uvoľnením. Vhadzuje sa po pravej ruke brankára Kostúra.
     
    22:43
    V presilovke bude hrať Martin. Peter Boltun dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    23:21
    Ľuboš Bartečko spoločne s Lukášom Hvilom získali pre svoj tím veľmi cenné sekundy, dostali sa do útočného pásma, Hvila strieľal z medzikružia, ale jeho zakončenie bolo zblokované.
     
    23:47
    Teraz už sú však martinskí hokejisti v plnej sile natlačení v útočnom pásme.
     
    24:06
    Od modrej tvrdo vypálil Ján Dlouhý, no jeho delovka smerovala iba do výstroje pripraveného gólmana Matúša Kostúra.
     
    24:18
    Stals prenechal Rapáčovi na ľavom kruhu, následne Richard Rapáč strieľal, ale jeho zakončenie minulo Čechovu bránu.
     
    24:43
    Boltun naskočil na ľadovú plochu, Poprad hrá s piatimi hráčmi.
     
    24:54
    Tomáš Török našiel spoza brány pred bránkoviskom ideálne Vítězslava Bílka, ktorému ponúkol krásnu prihrávku. Následne Bílek strieľal priamo na Kostúra, popradský gólman však vytiahol lapačkou nádherný semafor!
     
    25:24
    Matejka nahodil od modrej čiary na bránu, následne sa snažil z tesnej blízkosti brány dorážať Markovič, ale Kostúr chytro vyrazil puk. V týchto chvíľach sa Martinčanom darí tlačiť domácich hokejistov v ich obrannom pásme.
     
    26:16
    Takáč posunul po mantineli na ľavý kruh Matúšovi Paločkovi, ktorý si to nabral smer brána, bekhendom sa snažil zaskočiť Čecha, ale ten dokázal jeho zakončenie prikryť pod lapačku.
     
    26:24
    Poprad si zahrá presilovú hru. Ivan Ďatelinka odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    26:44
    Martinčania vyhodili puk cez všetky čiary, následne mali Popradčania istú chvíľu problémy s rozohrávkou, ale už sa dokázali dostať do útočného pásma.
     
    26:58
    A domáci hokejisti získavajú početnú výhodu o dvoch hráčov. Martin Lojek dostáva dve minúty za nedovolenú hru s vysokou hokejkou.
     
    27:24
    Suchý nabil Fabianovi na strelu z prvej, Štefan Fabian následne iba nastrelil betóny brankára Jakuba Čecha.
     
    28:22
    Suchý strieľal od modrej čiary, následne jeho strelu dorážal Bartečko, ale mieril mimo brány.
     
    28:39
    Z tesnej blízkosti brány strieľaj aj popradský kapitán Arne Kroták, no pozorný brankár Čech bezpečne zastavil túto strelu na výstroji.
     
    28:58
    Martin už hrá s piatimi hráčmi. Popradským hokejistom sa teda nepodarilo využiť túto skvelú možnosť na vedúci gól.
     
    29:34
    Matúš Matis strieľal z ľavého kruhu, jeho zakončenie švihom však brankár Čech usmernil svojou vyrážačkou na pleksisklo.
     
    30:01
    Domácim hokejistom sa veľa toho nedarí spraviť. V týchto chvíľach sa dokonca dopúšťajú icingu a bude sa vhadzovať pred Kostúrom.
     
    30:36
    Martin dal gól!
    Martinskí hokejisti sa zmocňujú vedenia v tomto zápase! DOMINIK FUJERÍK sa natlačil po ľavom krídle do zakončenia, vystrelil z ľavého kruhu a šikovne popod rameno prekonal brankára Kostúra!
    Bez asistencie.
     
    31:02
    Martin bude hrať v početnej prevahe. Samuel Takáč dostáva dve minúty za krosček.
     
    31:20
    Ján Dlouhý vystrelil prudko od modrej čiary, následne sa puk v bránkovisku pohyboval bez dozoru, no ani jeden z martinských hráčov ho nedokázal doraziť do odkrytej brány.
     
    31:36
    Brankár Matúš Kostúr si na svoje konto pripísal ďalší úspešný zákrok, keď svojou lapačkou likvidoval strelu od Lukáša Matejku z modrej čiary.
     
    32:38
    Z pravého kruhu vyskúšal pozornosť domáceho gólmana Peter Galamboš, ale jeho prudké zakončenie švihom zachytil Kostúr do svojej lapačky.
     
    33:02
    Poprad hrá v tejto chvíli v plnom počte.
     
    33:12
    Domáci hokejisti sa dostali do obrovskej príležitosti, keď Hvila smeroval s pukom po pravom krídle, posunul na útočnú modrú čiaru Takáčovi ktorý Hvilov vrátil puk. Následne Hvila ešte krížom dával na Ľuboša Bartečka ku ľavej žrdi, ale tento skúsený útočník neprekonal skvelého brankára Čecha!
     
    33:25
    Poprad bude hrať presilovku. Lukáš Matejka dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    34:04
    Paločko pochybil v prihrávke v útočnom pásme, následne Kasík už nedokázal udržať puk, a tak sa hostia dokázali oslobodiť.
     
    35:13
    Oliver Jokeľ si spracoval puk na pravom kruhu, následne otestoval pozornosť gólmana Kostúra, ale brankárska jednotka Popradu bezpečne zastavila puk vo svojej výstroji.
     
    35:49
    Martinčania sa dopustili zakázaného uvoľnenia, vhadzovať sa teda bude po ľavej ruke gólmana Jakuba Čecha.
     
    36:31
    Peter Galamboš zakončoval z ľavého kruhu švihom, brankár Popradu však bezpečne vyrazil jeho strelu na opačnú stranu klziska.
     
    37:45
    Martin Lojek vystrelil z pravého kruhu, snažil sa z pomerne ostrého uhla prekvapiť Kostúra, ten však ostal v strehu a vyrazil puk za bránu.
     
    38:14
    Martinskí hokejisti vyslali zo stredného pásma smerom na bránu dosť ťažký skackajúci puk, ktorý ešte tečoval Kasík v obrannom pásme. Napokon sa Kostúr rozhodol, že pre istotu ho prikryje pod svoju lapačku.
     
    38:27
    V početnej prevahe budú hrať domáci. Oliver Jokeľ dostáva menší trest za držanie.
     
    38:32
    Kurali vypálil príklepom od modrej čiary, následne Čech vyrážal pred seba a skvelú príležitosť na skórovanie mal Tomáš Sýkora, no zoči-voči Čechovi nastrelil puk iba do jeho betónu!
     
    39:11
    Pred martinskou bránou sa odohrala menšia strkanica, ktorá posiela domácich hokejistov von z útočného pásma. Bude sa vhadzovať v strednom.
     
    39:38
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti v tejto chvíli vyrovnávajú stav stretnutia dôležitým gólom do šatne! ŠTEFAN FABIAN si spracoval puk na ľavom kruhu, následne ešte zamieril mierne na os ihriska pred bránkovisko a šikovne popod Čechov betón skóroval!
    Asistencie: Samuel Takáč, Jaroslav Kasík.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti hry sme boli svedkami dvoch presných zásahov. V priebehu 31. minúty otvoril skóre hosťujúci Fujerík a až v záverečných sekundách druhej tretiny sa podarilo presadiť sa Popradčanom, keď presne trafil Fabian.
    Tretia dvadsaťminútovka začne približne o 18:34.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:19
    Domáci hokejisti sa hneď na úvod tretej tretiny dopúšťajú zakázaného uvoľnenia. Vhadzuje sa po Kostúrovej pravici.
     
    41:15
    Popradskí hráči sa dostali s pukom do útočného pásma, následne sa aktívny obranca Štefan Fabian pretlačil pred Čecha, ale po druhýkrát v tomto zápase ho už prekonať nedokázal.
     
    41:42
    Jaroslav Kasík napriahol svoju hokejku na modrej čiare a prudko vypálil. Jakub Čech mal však absolútne odkrytý výhľad, a tak dokázal bez problémov zachytiť strelu do svojej výstroje.
     
    42:13
    Hokejisti Martina predviedli prihrávku rukou v strednom pásme, hra sa presúva smerom na ľavú ruku brankára Čecha, kde sa bude vhadzovať.
     
    42:55
    Domáci sa zatiahli s pukom až do obranného pásma, odkiaľ budú rozohrávať akciu. Najprv však obranca Malina čaká, kým jeho spoluhráči prestriedajú.
     
    43:45
    Michal Važan vystrelil z priestoru na ľavom kruhu, avšak jeho pokus smeroval mimo brány, a preto nemusel Kostúr zasahovať.
     
    44:20
    Martinský kapitán Ivan Ďatelinka napriahol svoju hokejku na modrej čiare, ale jeho tvrdá strela skončila bezpečne ukrytá v Kostúrovom náručí.
     
    44:45
    Malina napriahol na modrej čiare a vyslal pomerne tvrdú strelu na bránu, ktorú ešte z tesnej blízkosti dorážal Lukáš Hvila, ale Čecha neprekonal!
     
    45:16
    Dávid Gríger prihral na ľavé krídlo Matúšovi Matisovi, ktorý si to namieril na dolnú časť ľavého kruhu, odkiaľ mu však strelu smerom na ochrannú sieť zblokoval Ďatelinka.
     
    45:55
    Paukovček sa rozbiehal z obranného pásma, ale dobrým forčekingom mu puk vypichol Jaroslav Markovič.
     
    46:46
    Popradčania si rozhodili puk v útočnom pásme, následne však Malina zle prihrával a domáci sa vyhodili von z útočnej tretiny.
     
    47:42
    Domáci sa znovu uzemnili v obrannej tretine a postupným útokom to nasmerujú na martinskú bránu, v ktorej je momentálne iba raz prekonaný brankár Čech.
     
    48:11
    Do Kostúra sa teraz natlačilo viacero hráčov hostí, ktorí sa snažili akosi pretlačiť puk cez bránkovú čiaru, ale popradská defenzíva práve na čele s gólmanom odolala týmto ohrozeniam.
     
    49:13
    Lukáš Matejka nahodil zo stredného pásma priamo na bránu, Kostúr však bezpečne zastavil puk na svojej hokejke. Čiaroví rozhodcovia však odpískali úmyselný ofsajd, a tak sa bude vhadzovať po ľavici gólmana Čecha.
     
    49:34
    Zucker sa celkom pekne dokázal natlačiť po pravom krídle pred Kostúra aj s pukom, ale v poslednej chvíli mu ho dokázal vypichnúť popradský obranca Makovský.
     
    50:33
    Paukovček získal puk v obrannom pásme, následne ho zo stredovej tretiny iba nahodil do útočného pásma a odišiel striedať.
     
    52:13
    Marek Kolba poslal smerom od modrej čiary puk bekhendom na bránu. Gólman Kostúr pre istotu zachytil puk v lapačke a podržal ho v nej do prerušenia hry.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1283 divákov.
     
    52:56
    Juris Stals sa dostal do možnej šance, keď si spracoval puk v medzikruží a objavil sa mu tam voľný priestor, ale nakoniec mu strela vôbec nevyšla. Hokejkou síce dobre švihol, ale puk ostal na mieste.
     
    53:44
    Andreas Štrauch predviedol šikovný ťah na bránu, keď sa dostal zo stredného pásma s pukom do medzikružia, ale následne trafil iba do pripravenej lapačky brankára Čecha.
     
    54:48
    Martinčania sa v tomto momente dopustili zakázaného uvoľnenia, vhadzovať sa teda bude po pravej ruke Jakuba Čecha.
     
    55:14
    Lukáš Hvila obkorčuľoval okolo brány a následne spred bránkoviska vystrelil, ale jeho strela smerovala mimo priestoru bránky.
     
    56:38
    Smrek vypálil z hornej časti ľavého kruhu, ale jeho tvrdá strela nesmerovala do priestoru brány.
     
    57:34
    Ľubomír Malina vystrelil od modrej čiary smerom na bránu, pred ktorou číhal Richard Rapáč, ale nepodarilo sa mu puk tečovať. Čech opäť pozorne zachytil puk vo výstroji.
     
    58:04
    Tibor Varga vystrelil z medzikružia, jeho strela však nesmerovala do priestoru bránky.
     
    58:33
    Varga sa teraz zmocnil odrazeného puku pred bránkoviskom. Kostúr mal zrak úplne niekde inde, no napokon aj so šťastím dokázal vyraziť strelu betónom.
     
    59:28
    Mário Kurali vypálil z dolnej časti pravého kruhu, avšak jeho tvrdú strelu bezpečne vyrazil brankár Čech.
     
    59:56
    Martinčania budú hrať v oslabení 4 sekundy, a potom ďalší čas aj v predĺžení. Ján Dlouhý dostáva dve minúty za držanie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    V tretej tretine sme gól nevideli, takže o osude stretnutia sa rozhodne v predĺžení, alebo ak ani tam, tak potom v samostatných nájazdoch. Ostaňte s nami.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:35
    Popradčania sa usadili okamžite v útočnom pásme, následne však v tejto chvíli dokázali hostia poslať puk preč.
     
    61:04
    Štefan Fabian strieľal z medzikružia na bránu, ale pozorný gólman Čech bezpečne vyrazil na hokejky svojich spoluhráčov.
     
    61:44
    Domáci hokejisti ešte v závere presilovky niečo chceli vyšpekulovať, skončilo to ale iba nepresnou strelou do Kasíka. Potom sa Martinčania oslobodili.
     
    62:50
    Lojek nastrelil od modrej čiary smerom pred bránu, kde si miesto skvelo našiel David Zucker, ale následne ľahkým tečom minul bránu!
     
    63:42
    Na opačnej strane Juris Stals ideálne z pravého kruhu našiel medzi kruhmi voľného Matúša Matisa, ktorý samostatne vystrelil na bránu, ale Čech spojil betóny a vyrazil puk do rohu klziska!
     
    64:28
    Kroták si šikovne nakorčuľoval do priestoru pred bránkou, potom však narazil o jedného protihráča a prihrávku si už nedokázal spracovať.
     
    64:34
    Hráčska lavica Popradu dostáva osobný trest za nešportové správanie.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Skončilo sa nám aj predĺženie, v ktorom gól nepadol, tak po krátkej suchej úprave ľadovej plochy budeme svedkami rozhodujúcich samostatných nájazdov.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Samostatné nájazdy začína Poprad – Tomáš Sýkora.
     
    1. série
    0:0
    Tomáš SÝKORA nepremieňa.
     
    1. série
    0:0
    Vítězslav BÍLEK nepremieňa.
     
    2. série
    0:0
    Matúš PALOČKO nepremieňa.
     
    2. série
    0:0
    Jaroslav MARKOVIČ nepremieňa.
     
    3. série
    1:0
    Dávid GRÍGER premieňa.
     
    3. série
    1:1
    Michal VAŽAN premieňa.
     
    4. série
    1:1
    David ZUCKER nepremieňa.
     
    4. série
    1:1
    Richard RAPÁČ nepremieňa.
     
    5. série
    1:1
    Michal MACHO nepremieňa.
     
    5. série
    2:1
    Dávid GRÍGER premieňa.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HK Poprad.
    Autorom víťazného gólu je GRÍGER.
     
    Koniec zápasu.
     
    Tak v samostatných nájazdoch o víťazstve Popradu rozhodol Dávid Gríger, ktorý premenil oba nájazdy!

    Ďakujem Vám za pozornosť a želám príjemný zvyšok večera. (19:25:25)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 40. Fabian (Takáč, Kasík), rozh. náj. Gríger – 31. Fujerík

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tomáš Sýkora (POP)
    0:0   Vítězslav Bílek (MAR)
    2. série:
    0:0   Matúš Paločko (POP)
    0:0   Jaroslav Markovič (MAR)
    3. série:
    1:0   Dávid Gríger (POP)
    1:1   Michal Važan (MAR)
    4. série:
    1:1   David Zucker (MAR)
    1:1   Richard Rapáč (POP)
    5. série:
    1:1   Michal Macho (MAR)
    2:1   Dávid Gríger (POP)


    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský – Sýkora, Paukovček, Bartečko ("A") – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Matis, Stals, Gríger – Štrauch
    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Smrek, Matejka – Ďatelinka ("C"), Dlouhý – Lojek, Brcko – Kolba ("A"), Dvořák – Markovič ("A"), Galamboš, Važan – Zucker, Macho, Varga – Török, Fujerík, Bílek – Jokeľ, Dírer, Pokrivčák

    Rozhodčí: Lauff – Bogdaň, Korba

    Diváci: 1283
    bahis siteleri