SP ve skocích na lyžích - ženy HS95, Ljubno Vítěz: D. Iraschková-Stolzová (AUT) a S. Takanašiová (JPN) (kon.) | SP ve skocích na lyžích - muži HS225, Vikersund Vítěz: S. Freund (GER) (kon.)
konec
SP ve skocích na lyžích - muži HS225, Vikersund

Vítěz: S. Freund (GER)

Neděle 15.02.2015, 16:00Skoky na lyžích
     
    Antonín Hájek se i za 136 metrů dostal do druhého kola z 26. pozice. Ve finálové rundě přece jen přidal nějaký ten metřík k dobru a dvacátým místem si vytvořil letošní maximum.
    Antonín Hájek.
     
    24
    Antonín Hájek nevypadal nad bubnem špatně, zdálo se, že se bude se svým letem prát a mohl by jít dále, jenže nakonec to bylo 156 metrů a český skokan je průběžně druhý.
    Antonín Hájek
     
    11
    Antonínovi se bohužel se svým skokem nepopasoval dobře. Pouze 137 metrů je pro rozeného letce málo, Tonda holt nemá formu a větrné podmínky mu také nepomohly. I tak je ale český skokan na průběžném druhém místě.
     
    Vladik Zografski je diskvalifikován kvůli nevyhovující kombinéze.
     
    11
    Jak se s větrnou loterií vypořádá Antonín Hájek?
    Čestmír Kožíšek
     
    7
    Čestmír Kožíšek dopadl hodně podobně jako Miloš Kadlec. Odraz mu nevyšel a šel přímo na buben. Jen 102 metrů a poslední pozice.
    Miloš Kadlec
     
    2
    Daleký let jsme neviděli ani od Miloše Kadlece, který dopadl na buben na 110,5 metrů. Bodový součet tak činí jen 39,9 bodů.
     
    Z kvalifikace postoupili tři čeští skokané – Antonín Hájek, Čestmír Kožíšek a Miloš Kadlec. Naopak Filip Sakala se do hlavního závodu nepodívá.
     
    Hned po úvodním skokanovi kvalifikace Simonu Greidererovi půjde na svůj skok Miloš Kadlec. Se startovním číslem 16 se představí Čestmír Kožíšek. Filip Sakala pak půjde na můstek jako dvaadvacátý v pořadí a neúspěch z páteční kvalifikace určitě bude chtít napravit vyhlášený letec Antonín Hájek.

    Tomáš Lysý

    bahis siteleri