Nitra – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.) | Žilina – Piešťany 3:4 (kon.) | Košice – Poprad 6:2 (kon.)
Zvolen – Martin 4:2 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 4:3 (3:0 po s.n.)
konec
HC Košice
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
HK Poprad
sk Pátek 20.02.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil, Košice po desiatej výhre v rade získavajú tri body.
    Gabriel SPILAR - 6:2
     
    56:39
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sú nezastaviteľní a završujú poltucet v sieti Kostúra. Postaral sa o to GABRIEL SPILAR, ktorý využil prihrávku priamo pred bránku a strelou pomedzi korčule brankára sa presadil už druhýkrát v zápase. Asistencia: Richard Jenčík.
     
    52:29
    Poprad sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolenie bránenie Samuel Takáč.
     
    51:58
    Situácia sa takmer zopakovala. Domáci hokejisti sa opäť natlačili do zakončenia, keď po prečíslení posunul Bicek puk na Rachůnka, no toho Kostúr vychytal.
    Jenčík neuspešný:
     
    51:28
    Napokon je už po rýchlom zásahu organizátora zápasu všetko v poriadku a môže sa pokračovať v hre. Do úniku sa dostal domáci Jenčík, ale ani na dvakrát sa mu skúseného Kostúra nepodarilo prepáliť.
     
    50:52
    Domáci fanklub teraz svojmu tímu absolútne nepomáha. Fanúšikovia vo svojom sektore vystrelili konfety, ktoré do Steel arény vôbec nepatria a pár z nich sa cez ochrannú sieť dostalo aj na ľadovú plochu, takže sa hra na moment preruší a priestor pri Kostúrovej bránke bude musieť byť vyčistený.
    Tibor KUTÁLEK - 5:2
     
    49:46
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa ale presunuli do útoku a opäť zvyšujú svoje vedenie. Z ľavého kruhu vypálil nikým nebránený TIBOR KUTÁLEK a bol úspešný, Kostúr nestihol zareagovať. Asistencie: Michal Šeda.
    Adam JÁNOŠÍK - 4:2
     
    47:34
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti využívajú presilovku a opäť vyhrávajú o dva góly. Postaral sa o to obranca ADAM JÁNOŠÍK, ktorý sa natlačil pred bránku a tečoval prudkú strelu Spilara. Asistencie: Gabriel Spilar, Peter Bartoš.
     
    46:13
    Poprad sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Matúš Paločko.
     
    44:01
    Košice sa budú brániť! Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou smeruje na trestnú lavicu Tomáš Hrnka.
    Gólova príležitosť Popradu:
     
    43:57
    Obrovská šanca na strane hostí, ktorí by radi vyrovnali! Natlačili sa do útoku a pálili skutočne z každej strany, ale Melicherčík sa zázračne presúval od žrde k žrdi a puk za svoj chrbát aj so šťastím nepustil.
     
    43:16
    Domáci Rachůnek je dnes skutočne aktívny a podarilo sa mu natlačiť sa do ďalšieho zakončenia! Poprad ale odoláva a s kusiskom bojovnosti sa bráni.
    Dávid GRÍGER - 3:2
     
    40:20
    Poprad dal gól!

    Neuveriteľný začiatok zo strany hostí! Tí sa úplne bez rešpektu natlačili do zakončenia a v ňom prudkou strelou prekonal Melicherčíka veľmi dôrazný DÁVID GRÍGER. Asistencie: Tomáš Sýkora a Lukáš Paukovček.
    Jiří BICEK - 3:1
     
    37:30
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa okamžite po buly usadili v pásme a napokon presilovkovým gólom zvyšujú svoje vedenie. Stalo sa tak po prudkej strele Rachůnka z pravého kruhu, ktorú do siete tečoval JIŘÍ BICEK. Asistencie: Ivan Rachůnek, Erik Černák.
     
    37:01
    Poprad sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Samuel Takáč.
     
    36:57
    Košičania sa opäť natlačili do skvelej pozície! Bol v nej Jenčík, ktorý trochu unikol obrane, no tá ho následne dobehla a k strele ho nepustila.
     
    35:52
    Už-už sa črtala zaujímavá šanca hostí! Popradčania vysunuli puk smerom dopredu, ale Sýkorovi napokon ušiel iba o pár centimetrov a páliť nestihol.
     
    36:24
    Skvelá príležitosť aj pre domáci tím! Bol v nej Sojčík, ktorý sa do zakončenia natlačil z ľavej strany, no v rýchlosti bol jeho pokus zrejme jemne tečovaný a smeroval iba tesne vedľa bránky popradského tímu.
    Tomáš SÝKORA - 2:1
     
    33:08
    Poprad dal gól!

    Hostia využívajú presilovku a dostávajú sa späť do hry! Postaral sa o to TOMÁŠ SÝKORA, ktorý puk z ľavej strany prudko napálil do siete po tom, čo ho Melicherčík po tvrdej strele od modrej čiary iba vyrazil pred seba. Asistencie: Mário Kurali, Radoslav Suchý.
     
    32:54
    Košičania sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie v hre Matej Češík.
    Nevyužitá šanca Matisa:
     
    32:54
    Hostia sa dostali do skvelej pozície na skórovanie! Bol v nej Matúš Matis, ktorý sa do zakončenia dostal po bleskovom prechode, ale pálil iba cez Šedu a Melicherčík puk podržal.
     
    26:55
    Poprad sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Matúš Matis.
    Príležitosť Košičanov:
     
    26:17
    Košičania ešte v pásme ostali a v Steel aréne to len tak zahučalo! Gólman Kostúr bol už na ľade a ani poriadne nevedel, kde je puk, no aj napriek tomu sa skvelo premiestnil a zabránil tretiemu gólu vo svojej sieti.
     
    25:42
    Domácich hokejistov musíme opäť pochváliť za spoluprácu. Puk dostal do pásma Lapšanský, prenechal ho Rachůnkovi a ten rýchlo prihrával pred bránku na Biceka, ktorý však v rýchlosti švihol hokejkou naprázdno.
     
    24:51
    Domáci hokejisti sa napokon dostali aj do zaujímavej streleckej pozície! Po krížnej prihrávke pálil dopredu vysunutý obranca Jánošík, ale jeho rana bez prípravy minula bránku.
     
    18:51
    Poprad si ale pri svojich útočných pokusoch teraz nedal pozor na obranu a to mohli využiť Košičania! Tí sa dostali do rýchleho brejku, na konci ktorého bez prípravy pálil Jenčík, ale iba nad bránku.
     
    16:58
    Košičania napokon puk rozohrali spoza vlastnej bránky a dostali sa do skvelej príležitosti! Z pravej strany puk pred bránku hádzal Rachůnek, ale tesne pred Bicekom ho hostia dokázali odpáliť do bezpečia.
    Gabriel SPILAR - 2:0
     
    14:20
    Košice dali gól!

    Hostia ale teraz poriadne pochybili a domácemu útoku ponechali obrovský priestor. Technicky zdatný GABRIEL SPILAR sa pukom pohral v ľavom kruhu, potiahol si ho do medzikružia, vypálil a už sa iba prizeral na to, ako sa Kostúrovi ľahko kĺže pomedzi korčule. Asistencie: Richard Jenčík, Peter Bartoš.
    Matúš CHOVAN - 1:0
     
    13:02
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa napokon do pásma bez akýchkoľvek problémov vrátili a otvárajú skóre tohto zápasu! Spoza bránky poslal dobrú prihrávku do nebezpečného priestoru Kutálek a MATÚŠ CHOVAN ju dobre prečítal, takže so zakončením už nemal výraznejšie problémy. Asistencia: Tibor Kutálek.
     
    01:52
    Domáci hokejisti sa vo vlastnom oslabení dostali do úniku a takmer skórovali! Po rýchlom prechode pálil Češík, ale Kostúr jeho puk neudržal a do dorážky sa natlačil Cebák, no hosťujúci gólman napokon aj so šťastím úspešne zakročil.
     
    01:10
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Ivan Rachůnek.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 14. Chovan (Kutálek), 15. Spilar (Jenčík, Bartoš), 38. Bicek (Rachůnek, Černák), 48. Jánošík (Spilar, Bartoš), 50. Kutálek (Šeda), 57. Spilar (Jenčík) – 34. Sýkora (Kurali, Suchý), 41. Gríger (Sýkora, Paukovček)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda, Drgoň – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Bicek (A), Rachůnek, Lapšanský – Hrnka, Chovan, Kutálek – Sojčík, Češík, Bondra
    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Kurali, Suchý, Dinda, Fabian, Malina, Kasík, Gaborčík, Makovský – Gríger, Paukovček, Sýkora – Kroták, Takáč, Paločko – Rapáč, Boltun, Hvila – Matis, Stals, Štrauch

    Rozhodčí: Jonák – Kacej, Stanzel
    bahis siteleri