Nitra – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.) | Žilina – Piešťany 3:4 (kon.) | Košice – Poprad 6:2 (kon.)
Zvolen – Martin 4:2 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 4:3 (3:0 po s.n.)
konec
HC Košice
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
HK Poprad
sk Pátek 20.02.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Gabriel SPILAR - 6:2
     
    56:39
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sú nezastaviteľní a završujú poltucet v sieti Kostúra. Postaral sa o to GABRIEL SPILAR, ktorý využil prihrávku priamo pred bránku a strelou pomedzi korčule brankára sa presadil už druhýkrát v zápase. Asistencia: Richard Jenčík.
    Tibor KUTÁLEK - 5:2
     
    49:46
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa ale presunuli do útoku a opäť zvyšujú svoje vedenie. Z ľavého kruhu vypálil nikým nebránený TIBOR KUTÁLEK a bol úspešný, Kostúr nestihol zareagovať. Asistencie: Michal Šeda.
    Adam JÁNOŠÍK - 4:2
     
    47:34
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti využívajú presilovku a opäť vyhrávajú o dva góly. Postaral sa o to obranca ADAM JÁNOŠÍK, ktorý sa natlačil pred bránku a tečoval prudkú strelu Spilara. Asistencie: Gabriel Spilar, Peter Bartoš.
    Dávid GRÍGER - 3:2
     
    40:20
    Poprad dal gól!

    Neuveriteľný začiatok zo strany hostí! Tí sa úplne bez rešpektu natlačili do zakončenia a v ňom prudkou strelou prekonal Melicherčíka veľmi dôrazný DÁVID GRÍGER. Asistencie: Tomáš Sýkora a Lukáš Paukovček.
    Jiří BICEK - 3:1
     
    37:30
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa okamžite po buly usadili v pásme a napokon presilovkovým gólom zvyšujú svoje vedenie. Stalo sa tak po prudkej strele Rachůnka z pravého kruhu, ktorú do siete tečoval JIŘÍ BICEK. Asistencie: Ivan Rachůnek, Erik Černák.
    Tomáš SÝKORA - 2:1
     
    33:08
    Poprad dal gól!

    Hostia využívajú presilovku a dostávajú sa späť do hry! Postaral sa o to TOMÁŠ SÝKORA, ktorý puk z ľavej strany prudko napálil do siete po tom, čo ho Melicherčík po tvrdej strele od modrej čiary iba vyrazil pred seba. Asistencie: Mário Kurali, Radoslav Suchý.
    Gabriel SPILAR - 2:0
     
    14:20
    Košice dali gól!

    Hostia ale teraz poriadne pochybili a domácemu útoku ponechali obrovský priestor. Technicky zdatný GABRIEL SPILAR sa pukom pohral v ľavom kruhu, potiahol si ho do medzikružia, vypálil a už sa iba prizeral na to, ako sa Kostúrovi ľahko kĺže pomedzi korčule. Asistencie: Richard Jenčík, Peter Bartoš.
    Matúš CHOVAN - 1:0
     
    13:02
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa napokon do pásma bez akýchkoľvek problémov vrátili a otvárajú skóre tohto zápasu! Spoza bránky poslal dobrú prihrávku do nebezpečného priestoru Kutálek a MATÚŠ CHOVAN ju dobre prečítal, takže so zakončením už nemal výraznejšie problémy. Asistencia: Tibor Kutálek.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 14. Chovan (Kutálek), 15. Spilar (Jenčík, Bartoš), 38. Bicek (Rachůnek, Černák), 48. Jánošík (Spilar, Bartoš), 50. Kutálek (Šeda), 57. Spilar (Jenčík) – 34. Sýkora (Kurali, Suchý), 41. Gríger (Sýkora, Paukovček)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda, Drgoň – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Bicek (A), Rachůnek, Lapšanský – Hrnka, Chovan, Kutálek – Sojčík, Češík, Bondra
    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Kurali, Suchý, Dinda, Fabian, Malina, Kasík, Gaborčík, Makovský – Gríger, Paukovček, Sýkora – Kroták, Takáč, Paločko – Rapáč, Boltun, Hvila – Matis, Stals, Štrauch

    Rozhodčí: Jonák – Kacej, Stanzel
    bahis siteleri