Anderlecht – Gent 1:2 (kon.) | Standard – Genk 1:0 (kon.) | Charleroi – Mouscron 2:0 (kon.)
Waregem – Oostende 1:4 (kon.) | Lierse – Kortrijk 0:0 (kon.) | Westerlo – Club Bruggy 1:3 (kon.)
Waasland-Beveren – Lokeren 0:0 (kon.) | Cercle Bruggy – Mechelen 2:3 (kon.)
konec
Lierse SK
0:0 (0:0)
KV Kortrijk
Neděle 15.03.2015, 14:30Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    To byla šance jako hrom! Rychlé přečíslení 4 na 3 zakončil střídající Masika tváří v tvář Henkinetovi střelou pouze do nohy vyběhnutého brankáře hostů. Akce posléze ještě pokračovala, zpoza vápan vystřelil nebezpečně Wanderson, ale jen do boční sítě.
     
    84
    Velkou šanci rozhodnout měl Chevalier! V rychlosti si dokázal dobře pohovořit s vysokým balonem, přehodil vyběhnutého Bajkoviče, ale cestu do prázdné branky mu zkřížil vracející se Mojsov a ukopl míč do bezpečí!
     
    77
    Střídá i Kortrijk Van Eeno nahrazuje De Metse.
     
    75
    Elgenawy nahradil Sayeda.
     
    68
    Střídání v týmu domácích, Bensona nahradil Tahiri.
     
    63
    Další žlutá pro Kortrijk. Na pravém křídle se otevřel prostor před Marušičem, který si hlavou přiťukl míč do běhu, ale podle sudího to už bylo za postranní čárou. Marušič následně protestoval a vidí žlutou.
     
    62
    Žlutá také na druhé straně, jasným faulem se provinil Tomašević na pronikajícího Velikonju a je potrestán.
     
    59
    Marušič se pustil do sprinterského souboje s El Messaoudim a vybojoval faul. Navíc žlutý.
     
    57
    Také hosté měli svou příležitost! Po rychlé narážčce s Chevalierem se dostal do vápna Capon, mířil na vzdálenější tyč, ale tam zaskočil za Bajkoviče pohotový Capdevila!
     
    47
    Hned zkraje poločasu tu byly velké šance pro Lierse! Wanderson se dostal tváří v tvář Henkinetovi, který mu však skvěle zmenšil úhel a střelce vychytal. Následně po centru z levé strany zkoušel zakončovat Benson, ale na míč těsně nedosáhl.
     
    38
    Tohle už nebezpečné bylo! A zase v tom měli prsty domácí. Hráčům Lierse se totiž na levé straně pokutového území povedlo vysunout Wandersona, který potáhl míč nahoru a pak pravačkou vystřelil na vzdálenější tyč těsně vedle. Po ráně se natahoval ještě Velikonja, ale ten na míč nedosáhl.
     
    20
    Ostrý zákrok zezadu předvedl De Mets a je prvním adresátem žluté karty v tomto zápase.
     
    17
    První velice dobrá možnsot tohoto utkání! Wanderson zatáhl míč po levé straně, nabídl ho do vápna pro Velikonju, který posouval Sayedovi, ten však místo přímé střely volil jednu kličku za druhou až nakonec z osmi metrů trefil pouze hradbu těl před sebou.

    Radek Barkman

    Branky:

    Karty:   59. Messaoudi (LRS) – 20. Mets (KRT), 62. Tomašević (KRT), 63. Marušič (KRT)


    Lierse SK: Bajkovič – Capdevila, Mojsov, Diomande, Traoré – Kasmi, Sayed (75. Elgenawy), EL Messaoudi – Benson (68. Tahiri), Keita, Velikonja (87. Masika)
    KV Kortrijk: Henkinet – Tomašević, Chanot, Pavlovć, De Mets (77. Van Eeno) – Marušić (83. Van Loo), Matton, Ulets, De Smet – Capon, Chevalier
    bahis siteleri