Magnitogorsk – Novosibirsk 2:3 (po pr.) | Omsk – Kazaň 1:3 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
konec
Avangard Omsk
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Úterý 17.03.2015, 14:30 • Omsk Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Kirill SEMJONOV - 1:3
     
    58:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Dlouhé čekání Omsku na gól utnul KIRILL SEMJONOV, který se protáhl po pravé straně a bekhendem vystřelil. Kotouč si nakonec po jemné teči dorazil do vlastní branky Zacharčuk. Asistence: Sergej Širokov, Ivan Fisčenko.
    Stěpan ZACHARČUK - 0:3
     
    31:45
    Kazaň vstřelila branku!
    O chvíli později to však STĚPANU ZACHARČUKOVI vyšlo. Hostující obránce dostal na modrou nabito a svou střelou z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Sergej Kostitsyn, Jakov Rylov.
    Sergej KOSTITSYN - 0:2
     
    27:50
    Kazaň vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš se opět potvrdilo. Na levé straně zatáhl kotouč Gluchov, který kotouč přihrál na druhou stranu, kde byl volný SERGEJ KOSTITSYN, jenž pohotovou střelou zvýšil na 2:0. Asistence: Michail Gluchov.
    Michail GLUCHOV - 0:1
     
    01:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak to je začátek pro hostující celek! MICHAIL GLUCHOV se vřítil na levé straně do útočného pásma. Hned za modrou vystřelil tahem, ale branku domácích přestřelil. Kotouč se ovšem odrazil zpět před branku, kde si sám hostující hráč dojel a dorazil do sítě. Bez asistence.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 59. Semjonov – 2. Gluchov, 28. Kostitsyn (Gluchov), 32. Zacharčuk (Kostitsyn, Rylov)


    Avangard Omsk: Kostin (Barulin) – Kuljaš, Gustafsson, Gončarov, Chomitskij "C", Ljamin, Gluchov, Kulik – Pěrežogin, Popov, Kolarik – Širokov, Schutz, Rasskazov – Semjonov, Fisčenko, Berdnikov – Musatov, Volkov, Pervušin – Michejev
    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Zacharčuk, Rylov, Nikulin, Kornějev, Denisov, Medveděv, Musin, Pajgin – Kolcov, Svitov, Lukojanov – Mirnov, Azevedo "C", Moller – Gluchov, Vrána, Kostitsyn – Petrov, Burmistrov, Obuchov

    Rozhodčí: Gofman, Odins – Lazarev, Šichanov

    Diváci: 9540
    bahis siteleri