Toronto – San Jose 1:4 (kon.) | Montreal – Carolina 4:0 (kon.) | Ottawa – Boston 6:4 (kon.)
Florida – Detroit 3:1 (kon.) | Minnesota – Washington 2:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.)
Dallas – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Calgary – Philadelphia 4:1 (kon.) | Vancouver – Columbus 2:6 (kon.)
Arizona – Colorado 2:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (1:1, 1:0, 2:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 20.03.2015, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:26
    A je tady další komplikace pro Slezany! Na trestnou lavici musí Lukáš Galvas (TRI), jenž si odsedí dvouminutový trest za podražení Bárty. Teď bude domácím fanouškům asi pořádně horko.
     
    49:18
    Hrubec Stříteského střelu od modré čáry vyrazil, pak ovšem Štefan Ružička (TRI) sekl Pabišku a oslabí Třinec na dvě minuty. To je velká šance pro hosty.
     
    41:38
    Mitja Robar (MBL) oslabí své mužstvo na dvě minuty. Je totiž vyloučen za podražení. Slovinský obránce poslal k ledu v obranné činnosti Polanského.
     
    27:37
    A s vyloučeními se teď rovnou roztrhl pytel. Na trestnou lavici musí také hostující Michal Bárta (MBL) za nedovolené bránění Orsavy. Bárta byl potrestán menším trestem, oba týmy hrají ve čtyřech.
     
    27:09
    Až ke konci přesilovky se Bruslaři dostali do útočného pásma a vykoledovali si další faul. Rostislav Klesla (TRI) je vyloučen na dvě minuty za sekání do Pacovského.
     
    25:22
    První vyloučení zápasu přichází až v šestadvacáté minutě. David Cienciala (TRI) se provinil útočným faulem, podrazil Ovčačíka a byl potrestán dvěma minutami.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 8. Plíhal (Pechanec), 35. Klepiš (Dravecký, Linhart), 59. Adamský (Polanský, Hrňa), 60. Linhart (Adamský) – 10. Bárta (Výborný, Stříteský), 51. Pabiška (Výborný, Stříteský), 56. Hyka (Lenc, Musil)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Klesla (C), Galvas (A), Linhart, Hrabal, Foltýn, M. Doudera – Hrňa, Klepiš, Ružička – Pechanec, Plíhal, Orsava – Dravecký, Polanský (A), Adamský – Cienciala, Matuš, Rákos. Trenér: Jiří Kalous.
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Rittich) – Stříteský, Kučný, Ovčačík (A), Kočí, Trška, Robar – Látal, Broš (A), Klimenta – Pacovský, Výborný (C), Bárta – Lenc, Musil, Hyka – Mikulík, Kašpařík, Pabiška. Trenéři: František Výborný a Marian Jelínek.

    Rozhodčí: Vladimír Šindler, Pavel Mikula – Miroslav Lhotský, Jiří Svoboda

    Diváci: 5092 (98 % celkové kapacity)
    bahis siteleri