L. Mikuláš – Nitra 1:0 (kon.) | Michalovce – Skalica 3:1 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
3:1 (2:1)
MFK Skalica
sk Sobota 09.05.2015, 19:30 • MFK Zemplín Michalovce • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    84
    Michalovce s veľkou šancou na štvrtý gól. Kuncovi chýbalo pár krokov aby dosiahol na prihrávku pred prázdnu bránu.
     
    83
    Roman Čavojský to ešte viac skomplikoval svojmu tímu, keď si neudržal nervy na uzde a za nepekný faul vidí druhú žltú kartu, čo znamená predčasný odchod do spŕch.
     
    76
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Turík, prichádza Danko.
     
    75
    Michalovce dali gól!

    Krásna rýchly akcia domácich prináša vytúžený tretí gól!
    Všetko to začalo brejkom Kuncu. Ten sa dostal až pred šestnástku, nabil si s Bayonom a utekal za obranu. Tam ho španielsky hráč našiel. Kunca v zápätí odcentroval na voľného SAMUELA GARCIU BAYONA a ten úžasným volejom rozvlnil sieť!
     
    72
    Žltú kartu dostáva Petrovský (MFK Skalica).
     
    72
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Montero, prichádza Koscelník.
     
    71
    Skvelý zákrok Matúša Kiru necháva vedenie domácim. Po rohu sa dostal na zadnej tyči ku lopte útočník Skalice, ktorý už sa pomaly tešil z gólu. Skvelým zákrokom na bránkovej čiare drží gólman svoj tím.
     
    63
    Žltú kartu dostáva Čavojský (MFK Skalica).
     
    60
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Hamuľák, prichádza Regáli.
     
    52
    Po dlhom čase sme videli nebezpečnú akciu zo strany hostí. V šestnástke sa dostal ku strele Šenk. Kira sa už hádzal, pravdepodobne by bol na strelu prikrátky, ale v poslednej chvíli zakročil domáci obranca a loptu poslal do bezpečia.
     
    45+1
    Domáci vybojovali ešte ku koncu polčasu rohový kop. Pekne sa dostal cez obranu Montero zásluhou peknej prihávky Bayon. Vystrelil z uhla a Lupač mal čo robiť aby zase neinkasoval. Lopta mu vypadla a domáci hráči ako pitbuly boli ihneď pri ňom snažiac sa o tretí gól. Nakoniec to skončilo tečovanou strelou ale Michalovce rohový kop už kopať nebudú, keďže rozhodca odpískal koniec polčasu.
     
    43
    Žltú kartu dostáva Perez (MFK Zemplín Michalovce).
     
    42
    Prišlo ku súboju Pereza a Vaška. Obaja hráči skončili na zemi. Všetko sa stalo v blízkosti lavičiek a tak prišli na rad emócie zo všetkých strán. Tréner Šturma aj prišiel ku lavičke hostí a vymenil si svoje názory s realizačným tímom Skalice.
     
    38
    Michalovce dali gól!

    Domáci dokázali otočiť stretnutie a tribúny sú vo vytržení. Po rýchlych a krátkych nahrávkach v šestnástke Lupača sa dostal ku strele Perez, ktorý s úmyslom strieľať našiel spoluhráča MICHALA HAMUĽÁKA, ktorý jemným tečom znemožnil zákrok Lupača.
     
    34
    Žltú kartu dostáva Hutta (MFK Skalica).
     
    32
    Nútené striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza zranený Konečný, prichádza Hesek.
     
    30
    Michalovce dali gól!

    Na Zemplíne sa nám rysuje zápas ako hrom!
    Kunca šikovne potiahol loptu do šestnástky, našiel Hamuľáka, ale ten mal problémy skórovať z otočky. Nastrelil len Lupača. Avšak naštastie domácich zaplnených tribún sa pred brankárom ocitol osamotený JOZEF ŠIMON TURÍK, ktorý krásnou strelou ku pravej tyči vyrovnal skóre!
     
    25
    Žltú kartu dostáva Jakubek (MFK Skalica).
     
    24
    Žltú kartu dostáva De Marco (MFK Zemplín Michalovce).
     
    18
    Skalica dala gól!

    Je tu rýchly gól hostí! Strelcom je LUKÁŠ HUTTA. Po rohovom kope z pravej strany si nabehol na prednú tyč Konečný, ktorý jemne predĺžil na zadnú tyč, kde bol pripravený skórovať spomínaný hráč. Kira veľa toho robiť nemohol. Hutta mal pred sebou prázdnu bránu.

    Michal Sisák

    Branky: 30. Turík, 38. Hamuľák, 75. Bayon – 18. Hutta

    Karty:   24. Marco (MIC), 43. Perez (MIC) – 25. Jakubek (SKA), 34. Hutta (SKA), 63. Čavojský (SKA), 72. Petrovský (SKA)   83. Čavojský (SKA)


    MFK Zemplín Michalovce: 22 – Matúš Kira, 2 – Milan Šimčák, 3 – Michal Gallo "K", 5 – Antonio Garcia Montero, 7 – Marcos Calero Perez, 12 – Jozef-Šimon Turik, 17 – Dominik Kunca, 18 – Vernon De Marco Morlacchi, 19 – Samuel Garcia Bayon, 20 – Oliver Podhorin, 21 – Michal Hamuľak.
    Náhradníci: 1 – Martin Raška, 8 – Jakub Grič, 11 – Adrián Leško, 15 – Stanislav Danko, 14 – Martin Regáli, 23 – Erik Streňo, 24 – Martin Koscelník.

    MFK Skalica: 24 – Michal Lupač, 3 – Roman Konečný, 7 – Roman Čavojský, 16 – Andrej Petrovský, 19 – Pavol Majerník, 9 -Peter Šenk, 6 - Lukáš Švrček, 5 – Peter Vaško "K", 11 – Daniel Šebesta, 10 – Michal Jakubek, 13 – Lukáš Hutta.
    Náhradníci: 2 – Michal Hyža, 4 – Martin Černek, 8 – Josef Hesek, 17 – Igor Šefčík, 12 – Ľubomír Ulrich, 33 – Andrej Fišan.

    Rozhodčí: Miroslav Jaška – Tomáš Vorel, Karol Poláček

    Diváci: 2435
    thejrc.org