Grödig – Rapid 0:0 (odl.) | Austria – Admira 0:1 (kon.) | Sturm Graz – Salzburg 0:0 (kon.)
Wiener – Wolfsberger 2:0 (kon.)
konec
SK Sturm Graz
0:0 (0:0)
FC Red Bull Salzburg
Středa 20.05.2015, 20:30 • UPC-Arena, Graz • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Domácí akce teď úspěchem neskončila, ba naopak do protiútoku se dostali hosté. Lazaro postupoval středem hřiště, nicméně za záchranou brzdu zatáhl Piesinger, který zaslouženě vidí žlutou kartu.
    Sudí Grobelnik musel v tomto zápase udělit již druhou žlutou kartu za simulování! Tentokrát se provinil hostující záložník Berisha
     
    78
    Čtvrtou žlutou kartu dostává norský záložník Valon Berisha, který se pokoušel vymodlit penaltu pro Salzburg. Hlavní arbitr ale vše dobře viděl a za jeho nafilmovaný pád mu udělil žluté varování.
     
    74
    Třetí žlutou kartu tohoto zápasu udělil arbitr Grobelnik domácímu hráči Donisu Avdijajovi, který si neodpustil nějakou tu slovní připomínku.
     
    70
    Japonský záložník Minamino byl pozdě v souboji s Klemem a poslal domácího hráče k zemi. Za tento zákrok uviděl po právu žlutou kartu!
    Schloffer se ukázal jako dobrý herec, za což si vysloužil žlutou kartu
     
    54
    Rohový kop ale hostujícímu týmu vůbec nevyšel a do protiútoku se dostal David Schloffer, který upaloval k brance Salzburgu. Velmi rychle se ale vrátil Minamino a domácí borec po údajném kontaktu spadl na zem. Hlavní arbitr ale udělil žlutou kartu Schlofferovi za nafilmovaný pád!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   54. Schloffer (STG), 74. Avdijaj (STG), 85. Piesinger (STG) – 70. Minamino (SLZ), 78. Berisha (SLZ)


    SK Sturm Graz: Gratzei – Klem, Madl, Spendlhofer, Ehrenreich – Piesinger, Hadžić – Schloffer (79. Šarifi), Offenbacher, Schmerböck (64. Gruber) – Avdijaj (87. Tadic)
    Náhradníci: Tadic, Gruber, Lovric, Schützenauer, Šarifi, Oščipko, Kamavuaka

    FC Red Bull Salzburg: Gulácsi – Ulmer, Hinteregger, Ilsanker, Schwegler (76. Ankersen) – Valon Berisha, Keita, Andé Ramalho, Minamino (81. Lazaro) – Sabitzer, Soriano
    Náhradníci: Schmitz, Ankersen, Djuricin, Walke, Lazaro, Quaschner, Bruno

    Rozhodčí: Grobelnik – Heidenreich, Gruber (vš. AUT)
    bahis siteleri